Dokumentsamlinger fra Nord i Frankrike som inneholder unik informasjon for MyHeritage, Nord Civil Births og Nord Civil Deaths

Dokumentsamlinger fra Nord i Frankrike som inneholder unik informasjon for MyHeritage, Nord Civil Births og Nord Civil Deaths

Det er med glede vi annonserer en ny utgivelse av historiske poster. Denne ganges publiserer vi to viktige dokumentsamlinger fra Franske departmentet Nord, Nord Civil Births, 1820–1915 og Nord Civil Deaths, 1820–1935. Samlingene består til sammen av 13,7 millioner historiske poster og har en detaljert søkbar indeks som bare er tilgjengelig på MyHeritage.

Den Franske Republikken begynte å samle sivile poster for livshendelse i 1792, samme år den nye republikken ble erklært. I august 2019 lanserte vi France, Nord Civil Marriages, 17921937, en samling av 5,4 millioner ekteskapsposter, og sammen med de to nye kolleksjonene, Nord Civil Births, 1820–1915 og Nord Civil Deaths, 1820-1935 er våre samlinger av viktige oppføringer fra Nord i denne perioden i fransk historie komplett. Til sammen utgjør de 19,1 millioner poster. Hvis du har familie fra Nord, den mest folkerike delen i Frankrike, vil du finne et vell av informasjon om dine franske forfedre i disse samlingene.

Her finner du flere detaljer om de to nye Nord-samlingene.

France, Nord Civil Births, 18201915

Denne samlingen med 6,7 millioner poster består av fødsler i Nord fra 1820 til 1915. Du kan finne liknende data på andre nettsteder, som for eksempel navnet på barnet og fødselsdatoen. Men i denne samlingen finner du også fødested, samt navnene på begge foreldrene, også morens pike-etternavn. Disse opplysningen er unike for MyHeritage

Barnets navn ble vanligvis registrert av barnets far noen dager etter fødselen. Hvis faren var fraværende, gjorde en slektning eller venn vanligvis det i stedet for han. Hvis det var et uekte barn, ble det gjerne funnet marginale notater. Hvis et barn døde ved fødselen, vil man finne dem i dødsregistrene og ikke i fødselsregistrene.

Søk i France, Nord Civil Births, 18201915

France, Nord Civil Deaths, 18201935

Denne samlingen som består av med 6,9 millioner poster dødsfall fra det franske departementet Nord i årene fra 1820 til 1935. På samme måte som Som Nord Civil Births, 1820–1915, har MyHeritage index for Nord Civil Deaths, 1820–1935 flere detaljer som ikke finnes i andre indekser. I tillegg til navnet på den avdøde og dødsdatoen, inneholder samlingen fødselsdato, fødested og navnene på foreldrene og ektefellen når det er aktuelt. 

Dødsfall ble vanligvis registrert i løpet av en dag eller to. Av av en som var fra samme sted eller by hvor personen døde.  Vanligvis vil disse postene ha to sekundære personer nevnt, med minst en av dem som en nær slektning av etterkommeren.

Dokumentsamlingen inneholder også registreringer av tidlige dødsfall, som dødfødte og soldater. Disse postene bør leses med forsiktighet, fordi postene var er basert på detaljene informanten ga, og det kunne skje noen år etter dødshendelsen. Postene kan derfor inneholde noen feilinformasjon.

Søk i France, Nord Civil Deaths, 18201935

Oppsummering

For de nye Nord Civil Births, 18201915 og Nord Civil Deaths, 18201935 sammen med den tidligere publiserte Nord Civil Marriages, 17921937 gi vi nye spennende veier med informasjon for de som ønsker å lære om sin franske arv. Våre dokumentsamlinger fra Nord på MyHeritage er de beste du finner på noe nettested.

Å søke i  dokumentsamlinger fra på MyHeritage er helt gratis. Hvis du har et slektstre på MyHeritage, vil vår Record Matching-teknologi varsle deg automatisk hvis oppføringer fra disse samlingene samsvarer med dine slektninger. Hvis du vil vise disse oppføringene eller lagre oppføringer i slektstreet, trenger du en Data for Komplett-abonnement.