Tekniske problemer med å nå MyHeritage på grunn av eksterne DNS-problemer, det jobbes med å løse dem

Tekniske problemer med å nå MyHeritage på grunn av eksterne DNS-problemer, det jobbes med å løse dem

Oppdatering den 11. mars – Problemene er løst fullt ut, og det bør ikke være noen problemer med å få tilgang til MyHeritage lenger.

Noen av brukerene våre har rapportert tekniske problemer med å nå MyHeritage på mobil og desktop grunn av DNS-problemer. DNS er protokollen som løser domenenavn til serveradresser. Disse problemene løses for øyeblikket.

Det starter rundt midnatt GMT på natten av tirsdag 9 mars 2021. Imperva, tredjeparts nettverkstjeneste som vi bruker på MyHeritage begynte å oppleve alvorlige DNS-problemer. Mange nettsteder som bruker Imperva opplever lignende problemer.

Imperva jobber for tiden med å løse dette problemet. De har rettet opp den underliggende årsaken, men Internett-leverandører over hele verden har fortsatt noen gale DNS-oppføringer som henger igjen i cachen, noe som forårsaker at problemene vedvarer i visse land.

Imperva kontakter Isper for å be om at de tømmer DNS-cachen, og det bør løse DNS-feilene. Etter hvert som cachene tilbakestilles i løpet av de neste 24 timer, vil problemet forsvinne. Hvis noen brukere ikke får tilgang til MyHeritage, ta på e-postadressen support@myheritage.com, og gi oss beskjed om navnet på internettleverandøren din, slik at vi kan kontakte dem og få dem til å tilbakestille hurtigbufferen.

Vi beklager eventuelle ulemper som dette kan ha forårsaket. Dette er ikke forårsaket av MyHeritage, og har heller ikke sammenheng med funksjonen Deep Nostalgia™, eller en tredjepartstjeneste.

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

  • John Martin Furseth

    mars 10, 2021

    Tusen takk for slike oppdateringer!