For Courteney Cox og Matthew Perry ble Friendsgjenforening også en familiegjenforening

For Courteney Cox og Matthew Perry ble Friendsgjenforening også en familiegjenforening

Mange ivrige fans av den populære serien Friends elsket at forholdet til Chandler og Monica utviklet seg til å bli et av de søtete TV-par gjennom tidene. Nå, som Friends, The Reunion er har gått på lufta, får fansen glede av å se dem sammen igjen, 17 år etter at den siste episoden ble sendt. Skuespillerne Courteney Cox og Matthew Perry hadde så god kjemi på skjermen, så karakterene deres var naturligvis elsket av alle. Vel, det viser seg at de to vennene faktisk har vært i familie hele tiden! Courteney og Matthew er nemlig 11-meninger, en generasjon forskjøvet! Denne familie-forbindelsen ble oppdaget av MyHeritage sitt Research-team, og historien har blitt plukket opp av flere nyhetskanaler, inkludert CNN.

Slektsgrenen

Matthew ble født i Massachusetts av en kanadisk journalist og en amerikansk skuespillerinne og modell. Foreldrene hans ble skilt da han var baby, og han vokste opp med moren i Ottawa i Ontario. Da han var 15 år flyttet han til Los Angeles for å forfølge skuespillerdrømmen, og ble superkjendis for sin rolle som Chandler Bing i Friends.

Courteney ble født og vokste opp i Alabama. Foreldrene skilte seg også da hun var barn. Hun flyttet til Washington D.C. for å studere arkitektur, men startet en karriere som modell og skuespillerinne. Hun gjorde noen populære musikkvideoer, filmer og TV-serier før hun ble kjent for sin rolle i Friends. Hun prøvespilte opprinnelig for rollen som Rachel Green, men fikk rollen som Monica Geller.

Courteneys mor er etterkommer av William Hasborn Haskell III, som var en sjøkaptein fra England født tidlig på 1600-tallet. Han og hans kone, Ellen Stone fikk flere barn. Courteneys mor stammer fra deres sønn Roger, mens Matthews far er etterkommer av deres sønn William IV. Ellen. Begge sønnene Roger og William flyttet til det som senere ble USA i 1635.

Vedlagt følger noen eksempler fra DK og SE.
Jeg registrerer at noen av dem snakker engelsk, det står det ikke noe om i briefen så i utgangspunktet skal det gjøres på norsk.

Så det viser seg at den etterlengtede spesialepisoden som ble sendt i forrige uke, ikke bare var en Friendsgjenforening – det var også en familiegjenforening!