Germany, North Rhine Westphalia, Death Index 1874–1938 er oppdatert

Germany, North Rhine Westphalia, Death Index 1874–1938 er oppdatert

Det er med stor glede vi oppdaterer samlingen Germany, North Rhine Westphalia, Death Index 1874–1938 i samarbeid med Landesarchiv Nordrhein Westfalen som er Statsarkivet i Nordrhein-Westfalen. I denne oppdateringen har vi publisert til 4,8 millioner dødsoppføringer fra Arnsberg. Fra før bestod samlingen av ble 2,4 millioner oppføringer fra distriktet Münster. I fremtidige oppdateringer vil vi også inkludere dødsregistre fra distriktene Detmold, Düsseldorf og Köln.

Regjeringsdistriktet Arnsberg er en del av elvedalen Ruhr i Nordrhein-Westfalen. På begynnelsen av 1800-tallet var Arnsberg et av de regionale administrative sentrene for den nye prøyssiske regjeringen. 

Sivile dødsregistreringer i Tyskland ble kalt Personenstandsregister, og de er en utmerket kilde til slekts informasjon. Registrene eies av den tyske sivilregistratoren, og dekker 98% av befolkningen.  

Samlingene består av skannede bilder av de originale postene. MyHeritage er den første som indekserer disse bildene med full støtte fra Landesarchiv, som er statsarkivet i Nordrhein-Westfalen. Dette gjør at informasjonen i bildene mer tilgjengelig og lett søkbar enn noen gang før.

Søk i Germany, North Rhine Westphalia (Arnsberg and Münster), Death Index 1874–1938

Oppføringene inneholder den avdøde personens for- og etternavn, pikenavn, kjønn, religion, dato og sted på dødstidspunktet. Videre inneholder den alder ved døden, og dato/sted for fødsel, samt navnene på ektefeller, foreldre og eventuelle etterkommere.

Journalene inneholder også administrativ informasjon som sertifikatnummer, registreringsdato, signaturen til personen som rapporterte dødsfallet, samt signaturen til personen som har foretatt registreringen.

Eksempler

Samlingen inneholder blant annet oppføringen til Hugo Peus, som var en tysk politiker og kongelig juridisk rådgiver for kongen av Preussen. I oppføringen kan du finne mange detaljer om livet hans. Du finner fødested i Dorsten i Nordrhein-Westfalen. Dødsdato og sted som er 13. juli 1898 i Recklinghausen i Nordrhein-Westfalen. Du finner boligen hans i Recklinghausen i Nordrhein-Westfalen. Videre finner du alder ved død, 88 år, fars navn Friedrich Peus og mors fornavn og pikenavn, Franziska (født Rensing). Du finner også konens fornavn og pikenavn som er Caroline (født Averbeck). Til slutt finner du informasjon om journalen, for eksempel navnet på folkeregistret, volum og oppføring.

Dødsoppføringen til av Hugo Peus (Kilde: MyHeritage Germany, North Rhine Westphalia (Arnsberg and Münster), Death Index 1874-1938)

Dødsoppføringen til Hugo Peus (Kilde: MyHeritage Germany, North Rhine Westphalia (Arnsberg and Münster), Death Index 1874-1938)

Oppsummering

The Germany, North-Rhine Westphalia, (Arnsberg and Münster), dødsamling 1874-1938 kan tilby nye og spennende detaljer om dine tyske forfedre. Følg med, det legges snart til flere distrikt fra Nordrhein-Westfalen. 

Det er gratis å søke i denne samlingen. Hvis du vil vise disse oppføringene eller lagre oppføringer i slektstreet, trenger du et Data eller Komplett abonnement.

Hvis du har et slektstre på MyHeritage, vil vår Record Match-teknologi varsle deg automatisk hvis poster fra denne samlingen samsvarer med slektningene dine. Du vil da kunne se gjennom oppføringen og avgjøre om den er riktig, og legge den nye informasjonen i treet ditt.

Kos deg med kolleksjonen!