Julie identifiserte alle på familiefoto ved hjelp av MyHeritage

Julie identifiserte alle på familiefoto ved hjelp av MyHeritage

MyHeritage brukeren Julie Mallen, 52, fra Canada, fikk et vakkert familiefoto med sine oldeforeldre fra tanten sin, men Julie tenkte ikke på at hun burde ha spurt om identiteten til alle menneskene på bildet før etter at tanten hadde gått bort. Ved hjelp av MyHeritage klarte Julie å identifisere hver eneste en av dem. Les hennes historie:

Min tante på morssiden min gav meg noen gamle bilder sammen med noen dødsannonser av familiemedlemmer i Quebec. Min tante visste at jeg var interessert i slektshistorie, og at disse tingene var verdifulle for meg.

Dessverre, spurte jeg ikke hvem alle menneskene på bildene var før hun døde.

Bildet av Julies oldeforeldre sammen med familie et tatt i 1917.

Har du familiefoto du ønsker å reparere, forbedre eller fargelegge? Gå til Myheritage.no 

Hvem var avbildet på familiefoto?

Årene gikk og jeg ble eldre. Jeg følte et behov for å begynne å merke bildene mine med hvem som var avbildet, for mine barn og barnebarn sin skyld. Det eneste jeg visste om det bilde jeg hadde fått fra tanten min, var de var at to av personene var mine tippoldeforeldre, og at de hadde en ung gutt imellom seg. Jeg spurte alle i familien min om de visste hvem alle disse menneskene var, men ingen kunne fortelle meg det. Ingen visste. Jeg syntes det var trist å ha et så flott familiefoto og å ikke vite hvem som var avbildet! 

Så jeg la ut på en reise tilbake i tid, ved hjelp av MyHeritage. Først kartla jeg slektstreet mitt og deretter tok jeg kontakt med etterkommerne til alle som var på bildet for å bekrefte identiteten deres. Slektstreet mitt omfatter nå mer enn 2355 personer, og det vokser hele tiden.

Takket være MyHeritage vet jeg nå med sikkerhet hvem hver eneste person på dette bildet er!

Alle på bildet er identifisert ved navn

Alle på bildet er identifisert ved navn

Det viser seg at dette er et komplett familiefoto av mine tippoldeforeldre, rundt 1917. Alle barna, og ektefellene deres som var i live på det tidspunktet bildet ble tatt. Oldeforeldrene mine var også på bildet, jeg kjente dem ikke igjen fordi de var yngre der enn på andre bilder jeg har av dem.

Jeg vet nå at dette er den mest dyrebare bildet jeg har. Jeg føler at det er min plikt å dele det med alle etterkommerne av Georges Dufresne og Agnes Chamberland!

Her kan dere se noen av andre skattene jeg har i samlingen min, de er forbedret og fargelagt på MyHeritage: 

Julies oldeforeldre, Georges Dufresne & Agnès Chamberland – en ekte skatt.

Julies oldeforeldre, Georges Dufresne & Agnès Chamberland – en ekte skatt.

Hennes oldefar, Louis Dufresne, røyker pipe

Hennes oldefar, Louis Dufresne, røyker pipe

Julies oldeforeldre, Marie-Louise Guay og Louis Dufresne

Julies oldeforeldre, Marie-Louise Guay og Louis Dufresne

Hennes oldemor, Marie-Louise Guay, henger opp klesvasken

Hennes oldemor, Marie-Louise Guay, henger opp klesvasken

Julies oldeforeldre Marie-Louise Guay og Louis Dufresne med sine eldste 3 barn. Jenta i front er Claire, tanten som ga henne bildene. Barnet er Armand og den siste jenta er datteren Jeannette

Julies oldeforeldre Marie-Louise Guay og Louis Dufresne med sine eldste 3 barn. Jenta i front er Claire, tanten som ga henne bildene. Barnet er Armand og den siste jenta er datteren Jeannette

Ta vare på det du vet for de som kommer etter deg

Det er viktig at de som eier bildene noterer person-informasjon for fremtidige generasjoner.

Tusen takk til Julie for at hun deler sin historie med oss! MyHeritage kan hjelpe deg med, ikke bare å identifisere forfedrene i gamle familiebilder, men også forbedre dem. Du kan reparere, animere, forbedre og fargelegge bildene dine hos MyHeritage. Og nå kan du til og med få dem til å snakke! Hvis du har noen fascinerende familiebilder og ønsker å løse et mysterium, begynn å bygge et treet hos MyHeritage. Det fungerte for Julie, og det vil fungere for deg.