Vi har lansert bildesamling fra 1950 folketellingen i USA – Gratis!

Vi har lansert bildesamling fra 1950 folketellingen i USA – Gratis!

Vi er glade for å annonser at vi har publisert den første bildesamling av folketellingen i USA i 1950. Det har gått 72 år siden den ble gjennomført. Den er nå tilgjengelig for og søkbar GRATIS! Folketellingen gir fascinerende innblikk i livet til 150 millioner amerikanere som bodde i USA i 1940 – 50. Hvis du hadde familie i USA i løpet av denne tidsperioden, vil du sannsynligvis finne viktig informasjon om livene deres.

Søk i folketellingen i USA fra 1950 gratis!

Antallet stater og territorier som er fullstendig indeksert og tilgjengelig for søk vokser fra dag til dag. I løpet av de kommende dagene og ukene kommer vi til å publisere nye indekserte poster hele samlingen er indeksert. Poster som ikke er indeksert, kan fortsatt finnes i bildesamlingen. Alle poster er tilgjengelig for å sees på, søkes i og legges til treet ditt gratis på MyHeritage.

Eksklusive MyHeritage Folketellinger

For å hjelpe deg med å komme i gang, har vi gitt ut en Census Helper™. Det er en meget god funksjon, som forteller deg hvem i slektstreet ditt som med stor sannsynlighet vil ligge i folketellingen i USA i 1950, eller andre folketellinger. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kickstart 1950 Folketellingen fra USA med Census Helper™.

For å lære mer om folketellingen i USA i 1950 og alle andre folketellinger på MyHeritage, vennligst besøk Content Hub og vår dedikerte side Folketelling 1950 USA.

Skattejakt

Vi gleder oss til at vi fra og med neste uke kommer til å dele en delstats index hver uke, og vi vil kommer til å lansere en skattejakt hvor du vil få spesifikke ledetråder om en person eller fakta som finnes i folketellingen i 1950. Den første personen som greier å finne en folketellingsoppføring på MyHeritage, og som deler den med oss på sosiale medier og via e-post, vil vinne en MyHeritage Komplett abonnement. Følg med for mer informasjon!

Hvor godt kjenner du 1950-tallet? Her er noen interessante fakta om 1950-tallet som du kan synes er overraskende!

Sammendrag

Vi håper bildesamlingen fra folketellingen gir deg nye veier for å utforske slektningene dine som bor i USA etter andre verdenskrig. Å søke i samlingen på MyHeritage er gratis. Diu kan også se og lagre disse postene i slektstreet ditt.