Nye historiske kildeposter i april og mai

Nye historiske kildeposter i april og mai

Det er med glede vi annonserer har vi har lagt til 1,3 billioner historiske kildeposter fra 37 samlinger fra hele verden, blant annet fra USA, Storbritannia, Belgia, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Portugal, Romania, Skottland, Spania, Sveits og Ukraina. Samlingene består av kilder for fødsel, ekteskap, død, militær, folketelling, avisposter og mer. Mange av samlingene inneholder bilder av høy kvalitet ved siden av indeksen. Med denne oppdateringen har det totale antallet historiske kilde poster på MyHeritage nå nådd 18,2 billioner.

Her er en oversikt over alle de forskjellige samlingene. 

SamlingBeskrivelse Antall poster Ekskulsiv hos MyHeritageSøkelink

Newspaper Name Index, USA and Canada, Updated
En indeks over navn fra amerikanske og kanadiske avissamlinger med bilder1,242,085,497 poster er lagt til i denne oppdateringen. Samlingen har nå totalt 2,250,023,697 posterSøk her

1950 United States Federal Census
En høykvalitetsindeks over manuelt transkriberte poster fra 1950 folketellingen i USA. Dekker flere stater og territorier m/bilder.7,433,692 posterSøk her

1950 United States Federal Census, AI Index
En mindre nøyaktig indeks over automatisk transkriberte poster fra 1950 folketellingen, opprettet ved hjelp av AI og maskinlæringsalgoritmer. Dekker alle stater og territorier, m/bilder63,562,384 posterSøk her

United Kingdom, Death Index, 1980-2022, Updated
En indeks over dødsposter fra England, Skottland, Wales og Nord-Irland i Storbritannia5,272,810 poster er lagt til i denne oppdateringen. Samlingen har nå totalt 11,645,790 posterSøk her

1939 Register of England & Wales, Updated
Et register over personer som bor i England og Wales i 19391,320,572 rposter er lagt til i denne oppdateringen. Samlingen har nå totalt 11,018,970 posterSøk her

Belgium, Antwerp, Civil Registration of Births
En indeks over sivile fødselsregistreringer fra Antwerpen mellom årene 1588 til 1913 med bilder483,486 poster

Ikke eksklusivSøk her

Belgium, Antwerp, Civil Registration of Deaths
En indeks over sivile dødsregistreringer fra Antwerpen mellom årene 1588 til 1913 med bilder732,848 poster
Ikke eksklusivSøk her

Belgium, East Flanders, Civil Registration of Births

En indeks over sivile fødselsregistreringer i Øst-Flandern. Belgia, mellom årene 1541 og 1914 med bilder497,897 posterIkke eksklusivSøk her

Belgium, East Flanders, Civil Registration of Deaths
En indeks over sivile dødsregistreringer fra Øst-Flandern-provinsen i Belgia med bilder851,746 poster

Ikke eksklusivSøk her

Belgium, Liège, Civil Registration Of Births
En indeks over sivile fødselsregistreringer fra Liège-provinsen i Belgia årene mellom 1621 og 1914545,977 posterIkke eksklusivSøk her

Belgium, Limburg, Civil Registration of Births
En indeks over dødsregistreringer i Norge fra 1927 til 1941 m/bilder107,789 posterIkke eksklusivSøk her

Belgium, Namur, Civil Registration of Deaths
En indeks over sivile dødsregistreringer fra Namur i Belgia, årene mellom 1800 til 1912320,549 posterIkke eksklusivSøk her

France, Calvados, Military Registration Cards
En indeks over militære kort fra Calvados, Frankrike for menn født mellom 1867 og 1921290,660 poster
Ikke eksklusivSøk her

France, Rhône, Military Registration Cards
En indeks over militære registreringskort fra Rhône, Frankrike for menn født i årene mellom 1865 til 193261,389 posterIkke eksklusivSøk her

Germany, Bergen-Belsen Concentration Camp Prisoners
En indeks over jødiske fanger fra Bergen-Belsen konsentrasjonsleir i Tyskland29,097 posterIkke eksklusivSøk her

Germany, Hesse, Deaths
En indeks over dødsannonser fra Hessen, Tyskland fra 1848 og 1990 m/bilder8,491,890 posterIkke eksklusivSøk her

Germany, North Rhine Westphalia (Arnsberg, Detmold, and Münster), Deaths 1874-1938, Update
En eksklusiv indeks over dødsrapporter fra Nordrhein-Westfalen i Tyskland m/bilder2,675,150 nye poster i denne oppdateringen. Den nye samlingen har totalt 11,018,970 posterIkke eksklusivSøk her

Italy, Diocese of Trento, Catholic Church Baptisms
En indeks over dåpsposter fra bispedømmet Trento i Italia fra 1548 og 19371,801,828 posterIkke eksklusivSøk her

Italy, Diocese of Trento, Catholic Church Deaths
En indeks over dødsoppføringer fra bispedømmet Trento i Italia fra 1548 og 193739,286 posterIkke eksklusivSøk her

Italy, Napoli, Barano d'Ischia, Civil Registration of Births
En indeks over sivile fødselsregistreringer fra Barano d'Ischia Napoli i Italia fra 1809 til 192950,166 posterIkke eksklusivSøk her

Italy, Napoli, Barano d'Ischia, Civil Registration of Deaths
An index of civil death registrations from from Barano d'Ischia, Napoli, Italy from 1809 to 192941,111 posterIkke eksklusivSøk her

Italy, Teramo, Civil Registration of Births
An index of civil birth registrations from Teramo, Italy from 1866 to 191431,957 posterIkke eksklusivSøk her

Italy, Teramo, Civil Registration of Deaths
An index of civil death registrations from Teramo, Italy from 1866 to 1914167,977 posterIkke eksklusivSøk her

Portugal, Porto, Catholic Church Baptisms
An index of baptisms, from Porto and Viana do Castelo, Portugal, from 1535 to1949495,487 posterIkke eksklusivSøk her

Portugal, Setúbal, Catholic Church Baptisms
An index of baptisms from Setúbal, Portugal from 1555 to 1911257,850 posterIkke eksklusivSøk her

Portugal, Setúbal, Catholic Church Deaths
An index of deaths from Setúbal, Portugal from 1555 to 1911153,446 posterIkke eksklusivSøk her

Romania, Claims Conference
An index of Jewish individuals who resided in Romania during World War II166,317 posterIkke eksklusivSøk her

Scotland, Mental Health Records
An index of mental health records from the National Archives of Scotland in Edinburgh117,883 posterIkke eksklusivSøk her

Spain, Córdoba, Municipal Records of Birth
En indeks over fødselsregister fra Córdoba i Spania fra 1509 til 194797,847 posterIkke eksklusivSøk her

Spain, Córdoba, Municipal Records of Death
En indeks over dødsposter fra Córdoba i Spania fra 1509 til 1947113,809 posterIkke eksklusivSøk her

Spain, Málaga, Municipal Birth Records
En indeks over fødselsregister fra Málaga i Spania fra 1760 til 1956415,254 posterIkke eksklusivSøk her

Spain, Málaga, Municipal Records of Deaths
En indeks over dødsposter fra Málaga, Spania fra 1760 til 1956385,822 posterIkke eksklusivSøk her

Spain, Sevilla, Municipal Birth Records
En indeks over fødselsregister fra Sevilla, Spania fra 1293 til 1966183,263 posterIkke eksklusivSøk her

Switzerland, Bern, Civil Registration of Births
En indeks over sivile fødselsregistreringer fra Bern i Sveits52,999 posterIkke eksklusivSøk her

Switzerland, Bern, Civil Registration of Deaths
En indeks over sivile dødsregistreringer fra Bern i Sveits32,168 posterIkke eksklusivSøk her

Sub-Carpathia, Jewish Birth Records
En indeks over jødiske fødselsregister fra deler av de tidligere ungarske fylkene Bereg, Máramaros, Ugocsa og Ung, som nå er en del av Ukraina204,316 posterIkke eksklusivSøk her

Compilation of Famous Artists
En indeks over kjente artister gjennom historien373,133 posterIkke eksklusivSøk her

Under kan du lese mer om hver enkelt samling.

Newspaper Name Index, USA and Canada — Oppdatert

Dette er en samling som består av en strukturert navneindeks som er hentet fra eksisterende fritekstsamlinger i amerikanske og kanadiske aviser på MyHeritage. Hver oppføring består vanligvis navn, et utsnitt av teksten som nevner dem i avisen, navn, dato og utgivelsessted for avisen. Noen poster vil også inneholde mer informasjon som, som navn på en ektefelle og bosted. Årstall og stedsdekning i denne kolleksjonen varierer veldig.

Vi har brukt maskinlæringsteknologi for å trekke ut navn til denne samlingen. De kan derfor inneholde feil. Vi oppfordrer brukere til å til å rette opp eventuelle feil ved å bruke funksjonen «Foreslå et alternativ». 

Å søke i denne samlingen gir flere fordeler sammenlignet med å søke i fritekstsamlingene til disse avisene. Samlingen støtter synonymer i søkeresultatet, den finner f.eks. Andy når du søker etter Andrew, osv. Den bruker også synonymer forskjellig for fornavn og etternavn. Det gjør det også mulig å søke etter en person og deres ektefelle, noe som ikke er mulig i fritekstsamlinger.

Den bruker også MyHeritages Global Name Translation™-teknologi slik at når, men søker på et fremmedspråk som hebraisk eller russisk, vil søkeresultater kommer på engelsk.

Aviser er en viktig ressurs for slektsforskning og familiehistorie da de inneholder nekrologer og andre notiser som fødsel, ekteskap og dødsannonser. I tillegg inneholder de samfunnssider og historier av lokal interesse som ofte gir rikholdig informasjon om aktiviteter og hendelser i samfunnet. Samt rike detaljer om involverte personer.

Denne samlingen vil bli oppdatert ytterligere fremover, og det vil bli lagt til navneindeksen fra flere aviser.

Søk i avisnavnindeks, USA og Canada 

1950 United States Føderale folketelling

Folketellingen for 1950 ble gjennomført på tvers av kontinentet i USA og USAs territorier i april og mai 1950. Du finner navn, alder, bostedsadresser, forhold, husholdninger, kjønn, fødested, sivilstatus og andre fakta. Alle postene har også bilder, og er gratis å se og lagre. Indeksen er søkbar og den inneholder for øyeblikket alle poster fra Alaska, Amerikansk Samoa, Delaware, Guam, Hawaii, Nevada, New Hampshire, Panama Canal Zone, Puerto Rico, Rhode Island, South Dakota, Utah, Vermont, Virgin Islands, Wyoming, Indian Reservation Schedules, og de oversjøiske øyene Canton, Johnston, Midway og Wake.

MyHeritage har brukt maskinlæring og algoritmiske teknikker for å lage en gratis eksklusiv AI-indeks av folketellingen. Dette er gjort for å for å bygge bro frem til alle delstatene har blitt utgitt. Først ble bildene av 150 millioner amerikanere fra 1950 Folketellingen i USA er skannet, og navnene ble identifisert ved hjelp av håndskriftstekstgjenkjenningsteknologier. Selv om denne teknologien er sterk, vil ikke alle navn bli nøyaktig identifisert. MyHeritage har deretter brukt algoritmiske teknikker for å fjerne navn som virket feil. Resultatet er denne prosessen har gjort at 63 millioner navn har blitt hentet ut og identifisert på nytt med en større sannsynlighet for å være riktig.

Selv om maskinlæring og algoritmiske teknikker har gjort det mulig for oss å analysere store datavolum i rekordfart, anses vi fortsatt indeksen for å være råmateriale som inneholder feil. Man må derfor bruke postene med forsiktighet og gjennomgå bildene for å verifisere informasjonen i hver enket post.

I ukene og månedene fremover vil MyHeritage fortsette å publisere høykvalitets indekser som er transkribert manuelt, stat for stat inntil indekseringen av 1950 folketellingen fra USA er fullført. 

Søk i 1950 United States Føderale folketelling og 1950 United States Føderale folketelling AI Index.

Storbritannia, Indeks over dødsfall, 1800-2022 Oppdatert

Folketellingen for 1950 ble gjennomført på tvers av kontinentet i USA og USAs territorier i april og mai 1950. Du finner navn, alder, bostedsadresser, forhold, husholdninger, kjønn, fødested, sivilstatus og andre fakta. Alle postene har også bilder, og er gratis å få tilgang til, se og lagre. Indeksen er søkbar og den inneholder for øyeblikket alle poster fra Alaska, Amerikansk Samoa, Delaware, Guam, Hawaii, Nevada, New Hampshire, Panama Canal Zone, Puerto Rico, Rhode Island, South Dakota, Utah, Vermont, Virgin Islands, Wyoming, Indian Reservation Schedules, og de oversjøiske øyene Canton, Johnston, Midway og Wake.

MyHeritage har brukt maskinlæring og algoritmiske teknikker for å lage en gratis eksklusiv AI-indeks av folketellingen. Dette er gjort for å for å bygge bro frem til alle delstatene har blitt utgitt. Først ble bildene av 150 millioner amerikanere fra 1950 Folketellingen i USA skannet, og navnene ble identifisert ved hjelp av håndskriftstekstgjenkjenningsteknologier. Selv om denne teknologien er sterk, vil ikke alle navn bli nøyaktig identifisert. MyHeritage har deretter brukt algoritmiske teknikker for å fjerne navn som virket feil. Resultatet er denne prosessen har gjort at 63 millioner navn har blitt hentet ut og identifisert på nytt med en større sannsynlighet for å være riktig.

Selv om maskinlæring og algoritmiske teknikker har gjort det mulig for oss å analysere store datavolum i rekordfart, anses vi fortsatt indeksen for å være råmateriale som inneholder feil. Man må derfor bruke postene med forsiktighet og gjennomgå bildene for å verifisere informasjonen i hver enket post.

I ukene og månedene fremover vil MyHeritage fortsette å publisere høykvalitets indekser som er transkribert manuelt, stat for stat inntil indekseringen av 1950 folketellingen fra USA er fullført. 

1939 Register for England & Wales, Oppdatert

1939 Register of England and Wales ble gjennomført 29. september 1939. Det ble lagt til 1,3 millioner poster i denne oppdateringen, og det bringer det totale antallet poster til 34,4 millioner. For hvert husstandsmedlem finner du navn, kjønn, adresse, fødselsdato, sivilstand, bosted og yrke. Dette er viktig erstatning for folketellingen for slektsforskere og familiehistorikere, fordi hele folketellingen fra 1931 i England og Wales ble ødelagt av en brann og det ble ikke gjennomført folketelling i 1941. 1939-registeret er den mest komplette nåværende folketellingslignende samlingen for befolkningen av England og Wales som dekker perioden mellom 1921 og 1951.

1939-registeret ble gjennomført på samme måte som en folketelling normalt ble gjort, og den inkluderer lignende informasjon. En viktig forskjell for slektsforskere er at hver enkelt person ble registret med fullstendige fødselsdato, mens de tradisjonelle folketellingene som ble gjort i England og Wales bare registrerte alder.

Innholdet i denne samlingen ble samlet inn under myndighet av National Registration Act av 1939, og det var et nødtiltak som ble gjort ved begynnelsen av andre verdenskrig. 65 000 tellere var involvert. De leverte ut skjema i forkant av den offisielle registreringsdagen som var fredag 29. september 1939 (nasjonal registreringsdag). Alle huseiere var pålagt å fylle inn opplysningene i skjemaene, og den påfølgende søndagen og mandagen besøkte de lokale tellerene hver enkelt husstand. De sjekket skjemaene og utstedte identitetskort til hver enkelt beboerne i husstanden.

42 millioner personene er registrert, av dem forblir 6,9 millioner poster sperret på grunn av personvernkrav, og rundt 700 000 poster vises uten fullt navn. Journaler er sperret for alle som ble født for mindre enn 100 år siden, med mindre de samsvarer med en offisiell dødsoppføring. De sperrede postene kommer til å bli offentliggjort på årsbasis fremover.

Søk i 1939 Register for England & Wales

Belgium, Antwerp, Offentlig registrerte fødsler

Neste samling fra Antwerpen i Belgia inneholder oppføringer og bilder av sivile fødselsregistreringer fra det belgiske nasjonalarkivet i årene mellom 1588 til 1913. Kildedokumentene inneholder barnets navn, fødselsdato og fødselssted, kjønn og navn på foreldrene.

Søk i Belgium, Antwerp, Offentlig registrerte fødsler

Belgium, Antwerp, Offentlig registrerte dødsfall

En annen samling fra Antwerpen i Belgia inneholder oppføringer og bilder av sivile dødsregistreringer fra det belgiske nasjonalarkivet mellom årene 1588 til 1913. Dokumentene inneholder navn, fødselsår og fødselssted, dødsår, dødssted, navn på foreldre og ektefelle.

Søk i Belgium, Antwerp, Offentlig registrerte dødsfall

Belgia Øst Flanders, Offentlig registrerte fødsler 

Videre finner vi en kildesamling med bilder av sivile fødselsregistreringer fra perioden 1541 til 1914. De stammer fra det belgiske nasjonalarkivet, i Øst-Flandern-provinsen i Belgia, og består av navn, fødselsår, fødselssted og navn på foreldrene.

Søk i Belgia, Øst Flanden, Offentlig registrerte fødsler

Belgia, Øst Flanden, Offentlig registrerte dødsfall

Vi går videre til en samling som inneholder registreringer og bilder av sivile dødsregistreringer fra Belgia National Archives, i Øst-Flandern-provinsen i Belgia. Den består av navn, fødselsdato, fødselssted, dato/sted for død, alder ved død, navn på foreldre og ektefelle.

Søk i Belgia, Øst Flanden, offentlig registrerte dødsfall

Belgia, Liège sivil registrering fødsler 

Denne samlingen inneholder poster m/bilder av sivile registreringer av fødsel fra Belgia National Archives i Liège-provinsen i Belgia årene mellom 1621 og 1914. Her finner du navn, dato/sted for fødsel eller dåp, og navnene på foreldrene.

Søk i Belgia, Liège, sivil registrering av fødsler 

Belgia, Limburg, sivil registrering fødsler 

Denne samlingen inneholder poster og bilder av sivile fødselsregistreringer fra Belgias nasjonale arkiver i Limburg-provinsen i Belgia i årene mellom 1798 og 1906. Oppføringer inneholder navn, fødselsdato/sted, kjønn og navn på foreldrene.

Søk i Belgia, Limburg, sivil registrering av fødsler

Belgia, Namur, sivil registrering dødsfall 

Neste samlingen inneholder registreringer m/bilder av sivile dødsregistreringer fra Belgia National Archives i Namur-provinsen i Belgia, i årene mellom 1800 og1912. Registreringer inkluderer navn, fødselsdato, dødsdato/sted, alder ved død, navn på foreldrene og navn på ektefellen til den avdøde.

Søk i Belgia, Namur, sivil registering av dødsfall

Frankrike, Calvados, militære registreringskort 

Denne samlingen kommer fra Calvados-avdelingen i Frankrike og består av militære registreringskort for menn som var født mellom 1867 og 1921. Kilden består av navn, fødselsdato, fødselssted, bosted, dato/sted for den militære registreringen, og navn på personens foreldre.

Søk i Frankrike, Calvados, militære registreringskort

Frankrike, Rhône, militære registreringskort 

Denne samlingen fra avdelingen Rhône i Frankrike består av militære registreringskort for menn som ble født årene mellom 1865 og 1932. Journaler inkluderer den enkeltes navn, dato/sted for fødsel, bosted, dato/sted for den militære registreringen, kildenummer og foreldrenes navn.

Søk i Frankrike, Rhône, militære registreringskort

Tyskland, fanger i Bergen-Belsen konsentrasjonsleir 

Denne samlingen, har MyHeritage fått fra av JewishGen, og inneholder nedtegnelser av jødiske fanger fra Konsentrasjonsleiren Bergen-Belsen i Tyskland. Nedtegnelsene omfatter gjerne for- og etternavn på fangen, dato og sted for fødselen, frigjøringsdatoen fra Bergen-Belsen og dødsdato/sted.

I sjeldne tilfeller kan også den innsattes fødested være hans eller hennes siste adresse. Minneboken følger prinsippet om å presentere navn og datoer i henhold til kildene, og på grunn av grenseendringer under andre verdenskrig og omdøping av steder, har noen byer og landsbyer forskjellige navn.

Søk i Tyskland, fanger Bergen-Belsen konsentrasjonsleir

Tyskland, dødsfall i Hesse 1850-1958

Denne samlingen består av dødsoppføringer m/bilder fra flere samfunn innenfor delstaten i dagens Hessen, Tyskland, mellom årene 1848 og 1990. Postene hat blitt indeksert og gjort søkbare av MyHeritage. Oppføringene viser avdødes fornavn, fødselsdato/sted, kjønn og dato/sted for død. Du kan også finne informasjon om foreldrene fornavn, etternavn og mors pikenavn.

Fra oktober 1874 ble alle innbyggere i Preussen registret i et statlig dødsregister. Sivilregisteret fra hessiske samfunn som ikke var en del av Preussen begynte allerede i januar 1876. Mens kirker fortsatte å føre tradisjonelle opptegnelser, ga staten også mandat at den personlige eller sivile statusen til hele befolkningen ble registrert.

Søk i Tyskland, dødsfall i Hesse 1850-1958 

Tyskland, North Rhine Westphalia (Arnsberg, Detmold, og Münster), Dødsfall 1874-1938

MyHeritage har lagt til 2,6 millioner historiske poster m/bilder fra regionen Detmold til Nordrhein-Westfalen sitt dødsregister. Dette er gjort i samarbeid med Landesarchiv Nordrhein Westfalen, Statsarkivet for Nordrhein-Westfalen,

MyHeritage er først ute med å indeksere bildene fra dødssamlingen i Nordrhein-Westfalen og det med full støtte fra Landesarchiv, statsarkivene i Nordrhein-Westfalen. Dette gjør at innholdet i samlingene og bildene mer tilgjengelig søkbar enn noen gang før.

Les mer om denne oppdateringen her MyHeritage publiserer 11 millioner tyske dødsfall.

Søk i Tyskland, North Rhine Westphalia

Italia, Diocese di Trento, dåp i den katolske kirken

Dette er en samling som inneholder den katolske kirkens oppføringer over døpte i bispedømmet Trento i Italia årene mellom 1548 og 1937. De originale opptegnelser er primært på latin og italiensk. Oppføringene består av navn på barnet, fødselsdato, dato/ dåpssted, og foreldrenes navn.

Søk i Italia, Diocese di Trento, dåp i den katolske kirken

Italia, Diocese di Trento, dødsfall registrert i den katolske kirke

Denne samlingen består av den katolske kirkes føringer om døde fra Bispedømmet Trento, Italia fra årene 1567 til 1911. Originaldokumenter er hovedsakelig på latin og italiensk. Poster inneholder vanligvis navn, fødselsår, fødselsdato og dødssted, foreldrenes og ektefellens navn.

Søk i Italia, Diocese di Trento, dødsfall registrert i den katolske kirke

Italia, Napoli, Barano d’Ischia, offentlig registrerte fødsler

Denne samlingen er fra Barano d’Ischia, som er en kommune i hovedstadsbyen Napoli i Italia. Den består av sivile fødselsregistreringer fra årene mellom 1809 og 1929. Oppføringene består vanligvis av barnets navn, kjønn, fødselsdato/sted, og foreldrenes navn.

Søk i Italia, Napoli, Barano d’Ischia, offentlig registrerte fødsler

Italia, Napoli, Barano d’Ischia, offentlig registrerte dødsfall

Neste samling inneholder sivile registreringer av døde i årene mellom 1809 til 1929 fra Barano d’Ischia, som er en kommune i storbybyen Napoli i Italia. Poster viser vanligvis navnet på avdøde, fødselsår/sted, dødsdato/sted, alder ved død, foreldres og ektefellens navn.

Søk i Italia, Napoli, Barano d’Ischia, offentlig registrerte dødsfall

Italia, Teramo, offentlig registrerte fødsler

Denne samlingen består av sivile registreringer fødselsregistreringer fra Teramo-provinsen i Italia mellom årene 1866 til 1914. Oppføringer inkluderer vanligvis barnets navn, fødselsdato/stedet og foreldrenes navn.

Søk i Italia, Teramo, offentlig registrerte fødsler

Italia, Teramo, offentlig registrerte dødsfall

Denne samlingen inneholder sivile registreringer av dødsfall i Teramo-provinsen i Italia årene mellom 1866 til 1940. Poster viser vanligvis navnet på avdøde, fødselsår/sted, dødsdato/sted, foreldre og ektefellens navn.

Søk i Italia, Teramo, offentlig registrerte dødsfall

Portugal, Porto, dåp i den katolske kirke 

Dette er en samling som inneholder den katolske kirkes nedtegnelser av dåp. Den er opprettet av menigheter i distriktet Porto og Viana do Castelo, Portugal, årene mellom 1535 og 1949.

De originale poster ligger i Arquivo Distrital de Porto (District Archive of Porto) i Portugal. Oppføringene viser vanligvis barnets navn fødselsdato/sted for dåp, sogn og foreldres navn.

Søk i Portugal, Porto, dåp i den katolske kirke 

Portugal, Setúbal, dåp i den katolske kirke 

Denne samlingen inneholder katolske kirkes nedtegnelser av dåp fra menigheter i distriktet Setúbal i Portugal, årene mellom 1555 og 1911. Oppføringer viser vanligvis barnets navn, dåpsdato/sted og foreldrenes navn.

Søk i Portugal, Setúbal, dåp i den katolske kirke 

Portugal, Setúbal, katolske kirkes dødsfall

Denne samlingen inneholder den katolske kirkens dødsoppføringer fra menigheter i distriktet Setúbal i Portugal, årene mellom 1555 og 1911. De viser vanligvis navn på den avdøde, fødselsår, dødsdato/sted, navn på foreldre og ektefelle.

Søk i Portugal, Setúbal, katolske kirkes dødsfall

Romania, Klav konferanse 1951

Dette er en annen samling MyHeritage har fått fra JewishGen, og den visere jøder som bodde i Romania under andre verdenskrig. Navnene i denne samlingen stammer fra opptegnelser holdt i Central Zionist Archives og Yad Vashem i Israel og satt sammen av Conference on Jewish Material Claims Against Germany. Du vil vanligvis finne navnet på individet, dato og fødselssted, samt interneringsstedet hvis det er tilgjengelig.

Søk i Romania, Klav konferanse

Skottlands asyl 1858 -1900

Denne samlingen stammer opprinnelig fra National Archives of Scotland i Edinburgh (MC7-serien) og har tittelen General Register of Lunatics in Asylums. Journaler kan vise pasientens fulle navn, innleggelsesdato, navnet på institusjonen, beliggenhet i Skottland og dødsdato i tilfeller der en pasient døde i et asyl.

Journalføringen startet i 1858, og det første bindet består av føringer over alle pasienter som oppholdt seg i skotske asyler 1. januar 1858, og disse pasientene ble innlagt så tidlig som i 1807. Mange av pasientene i denne samlingen tilbrakte mesteparten av livet sitt i et asyl.

Søk i Scotland, asyl

Spain, Córdoba, kommunalt registrete fødsler

Denne samlingen inneholder fødselsjournaler som ble mikrofilmet og digitalisert ved kommunearkivene i provinsen Córdoba i Spania, årene mellom 1509 og 1947. Dokumentene består av barnets navn, fødselsdato/sted og navn på foreldrene.

Søk i Spain, Córdoba, kommunalt registrerte fødsler

Spain, Córdoba, kommunalt registrerte dødsfall

Denne samlingen inneholder dødsoppføringer som ble mikrofilmet og digitalisert ved kommunearkivene i provinsen Córdoba i Spania, årene mellom 1509 og 1947. Du finner navnet på den avdøde, fødselsår, dato/dødssted, alder ved døden, foreldres og ektefellens navn.

Søk i Spain, Córdoba, kommunalt registrete dødsfall

Spain, Málaga, kommunale fødselslister

Denne samlingen inneholder fødselsregister fra provinsen Málaga, som ligger på den sørlige middelhavskysten av Spania, i årene mellom 1760 og 1956. Du finner navn, fødselsdato/sted, og forelderens navn.

Search Spain, Málaga, kommunale fødselslister 

Spain, Málaga, kommunale dødslister 

Denne samlingen inneholder sivile registrering av dødsfall fra den spanske provinsen Malaga, som ligger på den sørlige middelhavskysten av Spania, mellom årene 1760 og 1956. Journaler inneholder den enkeltes navn, fødselsår, år og dødssted, foreldres navn og ektefelle.

Søk i Spain, Málaga, kommunale dødslister

Spain, Sevilla, kommunalt registrerte fødsler

Her finner du kommunale registreringer av fødsler fra provinsen Sevilla i Spania årene mellom 1293 og 1966. Poster inneholder navn, fødselsdato/stedet, og navn på foreldrene.

Søk Spain, Sevilla, kommunalt registrerte fødsler

Sveits, Bern, offentlig registrerte fødsler

Denne samlingen inneholder sivile fødselsregistreringer fra Statsarkivet i Bern i Sveits. Oppføringer inneholder vanligvis barnets navn, fødselsdato/sted, og foreldrenes navn.

Søk i Switzerland, Bern, offentlig registrerte fødsler

Sveits, Bern, offentlig registrerte dødsfall

Denne samlingen inneholder sivile registreringer av sivile dødsregistreringer fra Bern, Sveits mellom årene 1792 og 1876. Journaler inneholder vanligvis navnet på avdøde, fødselsår, dato og dødssted, navn på foreldrene og ektefellens navn..

Søk i Switzerland, Bern, offentlig registrerte dødsfall

Sub-Carpathia, Jødisk fødselsregister

Dette er en annen samling MyHeritage har fått av JewishGen, den inneholder jødiske fødselsoppføringer fra deler av de tidligere ungarske fylkene Bereg, Máramaros, Ugocsa og Ung, som nå ligger i Zakarpats’ka oblast i det sørvestlige Ukraina. Du vil normalt finne barnets navn, fødselsår, bosted, foreldres navn og gudfar.

Søk i Sub-Carpathia, jødiske fødselsregister

Denne samlingen inneholder poster over kunstnere som spesialiserte seg på maleri, fotografering, skulptur og mer. De fleste av dem bodde i Nederland, Frankrike, England, Belgia og Italia. Posten består av navn, kjønn, fødselsdato/sted, og dødsdato/sted, samt kvalifikasjoner. Du kan også finne nasjonalitet, aktivitetsdato/sted, utdanning og familierelasjoner.

Søk i Samlinger av kjente artister

Eksempler

Her se du oppføringen til skuespillerinnen og sangeren Bette Midler og hennes familie fra den føderale folketellingen i USA fra 1950. Oppføringen viser foreldrenes navn, Fred og Ruth Midler, farens yrke som var maler ved Sjøforsvaret. Du finner også navn og alder på hennes søsken, Judith, 8, Susan, 5, og Daniel, 1. Du finner også adressen deres i Honolulu på Hawaii, og Bettes alder på tidspunktet for folketellingen, hun var 4 år gammel. 

Census record of Bette Midler (Kilde: MyHeritage 1950 United States Federal Census)

Folketellingsoppføringen Bette Midler (Kilde: MyHeritage 1950 United States Federal Census)

Oppføringen til den anerkjente belgiske kunstneren Eugenius Carolus van Mieghem finnes i Belgia, Antwerpen, Civil Registration of Births-samlingen. Rekorden deler hans fødselsdato, 1. oktober 1875; hans fødested, Antwerpen, Belgia; og hans far og mors navn, Henricus Aloysius van Mieghem og Virginia van Damme.

Birth record of Eugenius Carolus van Mieghem (Kilde: MyHeritage Belgium, Antwerp, Civil Registration of Births)

Fødselsoppføring for Eugenius Carolus van Mieghem (Kilde: MyHeritage Belgium, Antwerp, Civil Registration of Births).

Sammendrag

Vi forbedre kvaliteten og akselererer mengden av de historiske kildepostene, for å hjelpe brukerne våre med å gjøre nye gjennombrudd i sin familiehistorieforskning.

Å søke i de nye samlingene på MyHeritage er gratis. Hvis du vil vise oppføringene eller lagre oppføringer i slektstreet, trenger du en Data eller Komplett abonnement.

Hvis du har et slektstre på MyHeritage, vil vår Record Matching-teknologi varsle deg automatisk hvis poster fra disse samlingene samsvarer med slektningene dine. Du vil da kunne se gjennom oppføringen og avgjøre om du vil legge til den nye informasjonen i treet ditt.

Kos deg med de nye kildene!