Vi feirer kroningen: Gratis tilgang til 1,1 milliarder britiske poster på MyHeritage

Vi feirer kroningen: Gratis tilgang til 1,1 milliarder britiske poster på MyHeritage

Kroningen av en ny monark er alltid en begivenhet, og tronsbestigelsen til kong Charles III i Storbritannia er intet unntak. Mens verden følger med på denne milepælen med spenning, feirer vi kroningen på ekte MyHeritage-vis og tilbyr gratis tilgang til alle 1,1 milliarder britiske historiske poster fra 4.-8. mai 2023!

Søk i alle britiske poster gratis

Nå er det ingen bedre tidspunkt for å oppdage dine britiske røtter og utforske din families unike plass i historien. MyHeritage tilbyr historiske poster fra Storbritannia som omfatter hele 635 samlinger. Disse inkluderer fødsels-, ekteskaps- og dødsfallsposter, folketellingsposter, dåpsregister, testamenter og skifteposter, militære poster og mye mer. Du kan søke etter dine forfedre og få verdifulle innsikter i deres liv gjennom samlinger som Folketellingen for Storbritannia og Wales fra 1911, England & Wales, Indeks over testamenter fra 1853–1943 og Storbritannia, Indeks over dødsfall fra 1980–2022.

Samlingene dekker flere århundrer med historie og omfatter England, Skottland, Wales, Kanaløyene og Isle of Man. Vi ønsker å invitere deg til å benytte deg av dette begrensede tilbudet og utforske våre britiske samlinger gratis.

Vanligvis kreves et Komplett- eller Data-abonnement for å få tilgang til disse postene, men i løpet av de neste dagene kan du søke og se dem helt kostnadsfritt. For å få tilgang til postene, må du opprette en gratis MyHeritage-konto.

Søk i britiske poster på MyHeritage gratis

Og til slutt: Lenge leve kongen!