Meghan Markles engelske røtter

Meghan Markles engelske røtter

Storbritannias Prins Harry giftet seg med skuespillerinnen Meghan Markle lørdag. Vi har forsket litt på Markles slektstre og oppdaget at hun har noen kjente, britiske slektninger.

Ifølge våre forskere, er Meghan Markle i slekt med både Winston Churchill og William Shakespeare!

William Shakespeare (til venstre) and Winston Churchill (til høyre)

William Shakespeare (til venstre) and Winston Churchill (til høyre)

Vi har funnet ut at Markle er William Shakespeares seksmenning med tretten generasjoners avstand. Hennes slektskap med Winston Churchill er enda nærmere, ettersom de er syvmenninger med fem generasjoners avstand.

Markles slektskap med Churchill er via Zachariah Howe, som kom fra en britisk nybygger-familie, opprinnelig fra Essex.

Howe ble født i Essex i 1640 og emigrerte til USA. Han traff sin kone, Sarah, født Gilbert, i Massachusetts. Meghan er etterkommer av deres sønn, John, mens Winston Churchill var en etterkommer av deres datter, Sarah Curtis.

Her kan du se hvordan de er i slekt:

Markle og William Shakespeare har også felles aner. Markle er i slekt med Shakespeare på sin fars side, og Shakespeare er i slekt med Markle på sin mors side.

Meghan er en av Joan Whalesboroughs etterkommere, og Shakespeare er en av etterkommerne til hennes mann, John Whalesborough, som ble født i 1369.

Aaron Godfrey, vår Markedsførings VP, har dette å si til funnene:

MyHeritage gjør det mulig og enkelt for alle og enhver å utforske sin slektshistorie, så da vi hørte de gode nyhetene om Harry og Meghans forlovelse, fikk vi lyst til å hjelpe Meghan med å oppdage sine egne, engelske røtter. Jeg er sikker på at hun vil sette pris på å høre at hun kommer fra så berømte britiske slektninger.

Det er en glede for oss å kunne dele denne oppdagelsen. Vi gratulerer Meghan og Prins Harry med deres bryllup!