MyHeritage LIVE: Nå er programmet tilgjengelig

Kommentarer

Nå er det bare 78 dager til vår første internasjonale bruker-konferanse noensinne, MyHeritage LIVE, som finner sted i Oslo!

MyHeritage Live holdes helgen 2.-4. november. Den vil inneholde forelesninger av verdenskjente eksperter innen slektsforskning og DNA, i tillegg til presentasjoner av ledende MyHeritage stab-medlemmer, samt praktiske workshops som vil gi deg trinnvis innføring i MyHeritage-redskaper og funksjoner.

Meld deg på MyHeritage LIVE

Nå, i forkant av begivenheten, har vi fornøyelsen av å presentere programmet for dere:

Konferanse-program:

Det vil bli tre hovedretninger: Slektsforskning, DNA, og praktiske workshops.

Slektsforsknings-linjen inkluderer førsteklasses forelesninger, gitt av eksperter innen fagområdet og topp MyHeritage-stab. Emner inkluderer hvordan man kan få mest mulig ut av MyHeritage SuperSearch™, våre matching-teknologier, oversikter over viktige MyHeritage historiske samlinger, og førsteklasses eksperttips for slektsforskning.

Via DNA-linjen vil du få høre om det siste innen MyHeritage DNA-redskaper og teknologier, hvordan benytte DNA matching, fremskritt innen genetisk slektsforskning og hjertevarmende DNA suksess-stories.

Praktiske workshops blir holdt av førsteklasses MyHeritage-avdelingsledere, som vil gi deg trinnvis innføring i MyHeritage-redskaper og funksjoner, samt fortelle deg om hvordan du kan maksimere din slektshistorie-opplevelse ved hjelp av MyHeritage.

Ta en titt på MyHeritage LIVE Programmet

Møt oss i Oslo

Konferansen er åpen for alle som vil og kan delta og som vil lære mer om MyHeritage. Det vil si for alle interesserte, verden rundt: Abonnenter, DNA-kunder, de med vår gratis basis-konto, også  for de som ikke har benyttet seg av MyHeritage tidligere, men som ønsker å lære og utvide sine kunnskaper.

Vi har arrangert en spesiell rabatt med hotellet. Detaljer om denne finnes på konferanse-nettsiden, og du har også en «Early Bird»-rabatt hvis du melder deg på konferansen nå.

Konferansen er en god anledning til å lære om MyHeritages utvikling og å møte andre MyHeritage-brukere fra hele verden.

Meld deg derfor på MyHeritage LIVE nå og benytt deg av vår «Early Bird»-rabatt!

Vi ser frem til å møte deg i Oslo!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen