MyHeritage LIVE 2019s program: Slektsforskning, DNA og mye mer!

MyHeritage LIVE 2019s program: Slektsforskning, DNA og mye mer!

Kommentarer

Vi har fornøyelsen av å kunngjøre programmet MyHeritage LIVE 2019s program — vår andre, årlige og internasjonale bruker-konferanse i Amsterdam, Holland, 6.-8. september 2019. Som vil inneholde en eksepsjonell blanding av engasjerende forelesninger og workshops om det siste innen slektsforskning, DNA og MyHeritage-funksjoner. Deltagere vil få en fantastisk helg og vende hjem med nye og utvidete kunnskaper til sin slektshistorie-forskningen.

Meld deg på MyHeritage LIVE nå.

Tre konferanse-hovedretninger

Fokuset for MyHeritage LIVE 2019 blir et stappfullt program, bestående av tre forskjellige hovedretninger som deltagere kan velge fra: En slektsforsknings-hovedretning, en DNA-retning og en beregnet på praktiske workshops. Foreleserne vil inkludere verdens-anerkjente eksperter innen slektsforskning og DNA, så vel som presentasjoner forberedt av ledende MyHeritage-stab. Praktiske workshops vil tilby unike muligheter til å finne ut av MyHeritage-redskaper og funksjoner. Hovedretningene kjøres simultant, og deltagerne kan velge og vrake sine favoritter fra hver av disse tre.

Attendees have multiple options of lecture choices per time slot

Deltagere kan velge mellom flere forelesninger i hver økt. Forelesningene og workshop’ene ledes av en fremragende gruppe av internasjonale foredragsholdere, MyHeritaged egen stab og lokale eksperter. Disse inkluderer MyHeritages egen direktør og grunnlegger, Gilad Japhet, vitenskapelig direktør Prof. Yaniv Erlich, Blaine Bettinger (The Genetic Genealogist), Yvette Hoitink (Dutch Genealogy), Diahan Southard (Your DNA Guide), Roberta Estes (DNA eXplained), Leah Larkin (The DNA Geek) med flere.

Slektsforsknings-hovedretningen inkluderer forelesninger i verdensklasse og holdes av industri-eksperter og topp MyHeritage-stab. Blant temaene kan vi nevne måter å få mest mulig ut av din forskning med MyHeritage dokument-samlinger, bedre å forstå innvandrings-historier, hvordan å bruke MyHeritages match-teknologier best mulig, få et overblikk over MyHeritages store historiske samlinger og å få opplysninger om topp, interne slektsforsknings-tips.

På DNA-hovedretningen vil du få vite om MyHeritages nyeste og spennende funksjoner — Theory of Family Relativity og Autoclusters. Utforsk Autoclusters-funksjonen i en økt med personen som faktisk står bak denne. Lær deg å benytte dine DNA-resultater til å oppdage dine forfedres historier. Få innblikk i fremtiden for DNA-testing og fremskritt innen genetisk slektsforskning, med ledende industri-eksperter, som MyHeritages vitenskapelige direktør, Yaniv Erlich.

De praktiske workshop’ene, ledet av ledende MyHeritage-stab, vil gi deg en trinnvis innføring i de mest populære MyHeritage-redskapene og -funksjonene. Du vil lære å benytte disse til å få mest mulig utbytte av dine funn om din slekts historie.

Klikk deg gjennom det komplette MyHeritage LIVE-programmet.

Vi møtes i Amsterdam!

Konferanse-forelesningene og workshop’ene tilbyr ekstraordinære muligheter til å utvide dine kunnskaper om MyHeritage og samtidig lære mer om forskning på din slektshistorie. Deltagere vil få masser av muligheter til å møte hundrevis av slektsforskere og MyHeritage-brukere fra hele verden, og vil også få fornøyelsen av opptredner og underholdning i verdensklasse.

Amsterdam er en by med myldrende liv og rik historie. Du bør få med deg byens enorme arkiv-samlinger, museer og vakre kanaler og arkitektur.  Gå ikke glipp av det som helt sikkert blir en minneverdig opplevelse!

Meld deg på i dag og motta «Early Bird»-rabatt!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen