MyHeritage har kjøpt franske Filae

MyHeritage har kjøpt franske Filae

Det er med stor glede at MyHeritage har signert avtale om å kjøpe 90,91% av aksjekapitalen og 89,11% av stemmene til Filae, en ledende slektsforskningstjeneste i Frankrike. Og vi planlegger et trinn til, som vil øke MyHeritage sin eierandel i Filae til 100%.

Du kan lese mer om det her

Kunngjøringen markerer begynnelsen på en ny epoke for fransk slektsforskning, ved å kombinerere Filaes ekspertise innen franske historiske dokumenter med MyHeritage sin banebrytende teknologi og globale rekkevidde. Dette er det tolvte oppkjøpet MyHeritage gjør, og med dette vi forsterker vår posisjon som det ledende familiehistoriske tjenesten for personer med europeiske røtter. Filaes nåværende team vil bli forsterket, og fortsatt ha base ved sitt nåværende kontor i Paris. Selskapet vil fortsette å jobbe selvstendig. 

Om Filae

Selskapet ble grunnlagt i 1994, og tidligere kjent som NotreFamille.com og Genealogie.com. I 2016 ble de to selskapene dennet til Filae.com. Selskapet jobber for å gjøre slektsforskning enklere og mer tilgjengelig gjennom nyskapende teknologier og eksklusive samlinger av digitaliserte og transkriberte historiske poster fra Frankrike. Selskapets grunnleggende verdier er brukervennlighet, tilgjengelighet og innovasjon, i kombinasjon med en dyp lidenskap for slektshistorisk innhold. Dette har vært har drivkraften for at vi nå opplever dette tette forholdet mellom MyHeritage og Filae. Grunnleggerene av begge selskapene har en god relasjon, så det som dette naturlige neste skritt.

Teamet til Filae

Teamet til Filae

Vi åpner nye horisonter for med røtter i Frankrike

Etter oppkjøpet vil alle Filaes eksklusive historiske dokumentsamlingene, bli lastet inn i MyHeritage og gjort tilgjengelig for MyHeritage sine brukere. Samlingene består av mer enn en milliard poster, som vil gi nye muligheter for slektsoppdagelser for alle med fransk røtter.

MyHeritage besitter ressurser og teknologier vil gjøre det mulig for Filae å akselerere digitalisering og indeksering av enda flere historiske dokumentsamlinger, som alle vil bli gjort tilgjengelig for brukere av begge plattformene.

Filae forblir fransk, med base i Paris, og selskapet vil fortsette å operere selvstendig. Filaes grunnlegger, Toussaint Roze, vil fortsatt lede selskapet, og driften vil fortsetter uavbrutt. Omfanget av tjenester tilgjengelig for nåværende abonnenter på Filae vil forbli uendret og flere fordeler vil etterhvert bli introdusert løpende.

Personvern garanti

MyHeritage har strenge personvernregler og har gitt et strengt løfte om å verne om til brukernes data, noe som gjør selskapet unikt blant de store slektsforskningsselskapene. Personvernreglene sier utvetydig at MyHeritage aldri har solgt eller lisensiert personopplysninger eller genetiske data. Og MyHeritage vil heller aldri gjøre det i fremtiden.

En spennende kombinasjon

“Vi ønsket å akselerere veksten vår og grep denne utrolige muligheten vi hadde foran oss,» sa Toussaint Roze, grunnlegger og administrerende direktør i Filae. «MyHeritage har enestående erfaring, teknologisk ekspertise og et utmerket rykte. Vi er sikre på at ved å kombinere våre respektive styrker, vil Filae oppleve sterk vekst og berike alle franske sleksforskeres arbeid».

“På samme måte som da vi kjøpte Geni.com for åtte år siden, er planen å opprettholde Filaes uavhengighet. Vi vil forsterke deres eksisterende team,» sa Gilad Japhet, grunnlegger og administrerende direktør i MyHeritage. Franske slektsforskere har mye å tjene på oppkjøpet, som kombinerer MyHeritage sin ressurser og metching teknologier, med Filaes historiske arkiver, og ekspertise innen fransk slektsforskning. Oppkjøpet av Filae er et betydelig skritt for MyHeritage som bygger på et langvarig tillitsforhold og gjensidig respekt.”

Takket være dette oppkjøpet kan MyHeritage sine brukere forvente betydelige innholdsforbedringer på MyHeritage i perioden fra september og desember 2021.