Valentinesgave – Fri tilgang til alle ekteskapsoppføringer

Valentinesgave – Fri tilgang til alle ekteskapsoppføringer

Det er kjærlighet er i luften! Bli med å feire Valentines med å dykke ned i kjærlighetshistoriene til forfedrene dine. Vi gir fri tilgang til alle ekteskapsoppføringer fra 13. – 24. februar 2022, som en lite Valentinesgave.

Søk gratis i ekteskapsoppføringer på MyHeritage 

Ekteskapsoppføringer gir et fascinerende innblikk i det øyeblikket en ny familie blir stiftet. De inneholder gjerne navn, fødselsdato, fødested og bosted for brudeparet. Noen ganger inneholder de også informasjon om foreldrene deres, og/eller vitner. Vitnene er gjerne venner av familien eller slektninger. MyHeritage tilbyr 164 forskjellige samlinger med ekteskapsoppføringer. Til sammen inneholder de nesten 600 millioner poster fra hele verden. Noen av postene har også skannede bilder av originalkilden, og noen er eksklusive for MyHeritage.

Vi har lansert noen viktige og spennende samlinger siden Valentinsdagen i fjor, blant annet France, Church Marriages and Civil Marriages og Brazil, Pernambuco Marriages,1800–1960.

Vanligvis trenger du et Komplett- eller Data-abonnement for å ha tilgang til disse oppføringene. I perioden 13. – 24. februar 2022 kan du søke i, og se, oppføringene gratis.

Hva venter du på? Gå i gang og søk! Vi gleder oss til å høre hva du finner.

Søk i gratis ekteskapsposter på MyHeritage, og vi ønsker alle en fin Valentines. Kos den med vår lille Valentinesgave!