MyHeritage har publisert 11 million tyske dødsoppføringer

MyHeritage har publisert 11 million tyske dødsoppføringer

Det er med glede vi annonsere at MyHeritage har publisert nye kilder, 11 millioner historiske oppføringer fra to samlinger med dødsfall oppføringer som også har bilder. Det er en samling fra Tyskland, Hesse, dødsfall, og en oppdatering til Tyskland, North Rhine Westphalia dødsfall 1874–1938. Den siste, Nordrhein-Westfalen er eksklusiv for MyHeritage og finnes ikke på noe annet kommersielt sted. Etter disse lanseringen er det totale antallet tyske historiske poster på MyHeritage 187 millioner.

Litt mer om hver enkelt samling.

Germany, Nordrhein-Westfalen (Arnsberg, Detmold og Münster), Dødsfall 1874–1938

I samarbeid med statsarkivene i Nordrhein-Westfalen, har vi lagt til 3,8 millioner oppføringer og bilder fra regionen Detmold denne måneden. MyHeritage er den første til å indeksere bildene fra dødssamlingen Nordrhein-Westfalen med full støtte fra Statsarkivene i Nordrhein-Westfalen. Informasjonen i bildene er nå mer tilgjengelig og lettere å søke i.

Samlingen inneholder registre over døde fra flere sivile registreringskontor i delstaten Nordrhein-Westfalen fra perioden mellom 1874 og 1938. Denne oppdateringen gjør at samlingen nå består av 11 millioner historiske poster fra Arnsberg, Detmold og Münster. Neste oppdatering vil omfatte regionene Düsseldorf og Köln.

Postene inneholder sertifikatnummeret. Registreringsdato for dødsfallet, som ofte er gjerne forskjellig fra den faktiske dødsdatoen. Videre inneholder den navn og yrke til personen som rapporterer dødsfallet. For den døde finner du fornavn, etternavn og/eller pikenavn, kjønn, religion, dato, sted, dødstidspunkt, alder da døden inntraff, fødselsdato, fødested, bosted og ofte annen viktig informasjon, for eksempel detaljer om ektefellen og foreldrene.

Noen ganger finner du også signaturen til personen som rapporterer og personen som registrerte dødsfallet. Sivile registreringer ble obligatoriske i hele det tyske imperiet i begynnelsen av 1876, men for noen ble det gjort før det kom et pålegg.

Søk i Germany, Nordrhein-Westfalen (Arnsberg, Detmold og Münster), Dødsfall 1874–1938

Germany, Hesse, Deaths

Dette er en samling med 8 millioner poster som består av dødsoppføringer fra forskjellige samfunn innenfor delstaten Hesse i Tyskland i perioden 1848 og 1990. Journalene viser avdødes navn, dato/sted for fødsel, kjønn og dato/sted for dødsfallet. Det finnes også informasjon om foreldrene, som navn, etternavn og mors pikenavn.

Fra og med oktober 1874 utnevnte staten personer som skulle stå for dødsregistre for alle innbyggere i Preussen. Allerede i januar 1876 begynte de å registrere sivile poster i hessiske samfunn, som ikke var en del av Preussen. Mens kirkene fortsatte å gjøre de tradisjonelle oppføringene, ble det pålagt staten at sivilstand skulle registreres for hele befolkningen. Disse postene har blitt indeksert og gjort søkbare av MyHeritage.

Søk i Tyskland, Hesse, Dødsregister

Eksempler

Nordrhein-Westfalen (Arnsberg, Detmold og Münster), Deaths 1874–1938 inneholder oppføringen til Frederick Harcort, som var en kjent politiker som tok til orde for arbeiderrettigheter i begynnelsen av den industrielle revolusjonen i Tyskland. Oppføringen viser datoen og stedet for hans død, den 6. mars 1880, på Hombruch Gemeinde Kirchhörde. Samt navne til hans far, Caspar Harkort, hans mor, Henriette Elbers og kone, Auguste Mohl

Dødsoppføringen til Frederick Harcort (Kilde: MyHeritage Germany, North Rhine Westphalia (Arnsberg, Detmold og Münster), Deaths 1874-1938)

Dødsoppføringen til Frederick Harcort (Kilde: MyHeritage Germany, North Rhine Westphalia (Arnsberg, Detmold og Münster), Deaths 1874-1938)

Den tyske arkitekten Heinrich Christian Jacobi finnes i samlingen Hesse, Deaths.

Dødsoppføringen inneholder datoen og stedet for hans fødsel, 2. mars 1946, i Bad Homburg Vor Der Höhe, Hesse, Tyskland. Den inneholder også navnet på hans far, Friedrich Ludwig Christian Jacobi, hans mor, Henriette Elisabethe (født Will) og kone, Henriette Louise Johanna (født Trapp).

Dødsoppføring for Heinrich Christian Jacobi (Kilde: MyHeritage Tyskland, Hesse, Deaths)

Sammendrag

Vi håper disse samlingen fra Hesse og Nordrhein-Westfalen vi gi deg nye retninger når du utforsker livene til dine tyske forfedre.

Søke disse samlingene er gratis. Hvis du vil vise disse postene eller lagre poster i slektstreet, trenger du et Data eller Komplett-abonnement.

Hvis du har et slektstre på MyHeritage, vil vår Record Matching-teknologi varsle deg automatisk hvis poster fra denne samlingen samsvarer med dine slektninger. Du kan se gjennom oppføringen, sjekke kilden, og bestemme om du vil legge til den nye informasjonen i treet.

Kos deg med samlingene!