Cyber Monday DNA-salg

Cyber Monday DNA-salg

Gikk du glipp av Black Friday? Ikke noe problem! Vi har utvidet tilbudet vårt for DNA-sett gjennom hele Cyber Monday. Dette er årets beste tilbud – du vil ikke finne et annet DNA-sett til en pris som denne.

Bestill et DNA-sett nå til vår fantastiske Cyber Monday-pris

MyHeritage DNA-settet er en flott og rimelig julegave til familie og venner… eller til deg selv. Med en enkel skrap av innsiden av skinnene dine med en vattpinne vil du oppdage din etniske opprinnelse blant 2 114 regioner, og finne nye familiemedlemmer. Dette er flere regioner enn noe annet DNA-sett på markedet har. Som det fremste DNA-settet i Europa, er MyHeritage DNA det beste alternativet for å utforske sin opprinnelse og finne familiemedlemmer i utlandet.

Kjøp din i dag for å nyte vår spesialpris og sørg for at settet kommer før høytiden! Du får til og med gratis frakt hvis du bestiller 2 eller flere DNA-sett.

Bestill et DNA-sett nå til vår fantastiske Cyber Monday-pris