Sammen igjen: MyHeritage utvider hovedkontoret med en ny kontorfløy

Sammen igjen: MyHeritage utvider hovedkontoret med en ny kontorfløy

Hos MyHeritage ser vi alltid fremover og forutsetter behovene til våre brukere og vårt stadig voksende team. Vi er glade for å kunne fortelle at vi nettopp har åpnet en helt ny fløy som en utvidelse av hovedkontoret vårt i Or Yehuda i Israel. Denne utvidelsen, på totalt 774 kvadratmeter, slik at alle teamene våre kan jobbe sammen under samme tak, noe som øker kreativiteten, samarbeidet og innovasjonen.

Den globale pandemien tvang mange selskaper til å gå over til hjemmekontor i en lengre periode, og MyHeritage var intet unntak. Etter hvert som covid-19-nedstengningene gikk mot slutten av 2021, begynte MyHeritages ansatte å komme tilbake til kontoret noen dager i uken, med ulike avdelinger på skift. Til å begynne med var dette for å begrense antallet ansatte som oppholdt seg i samme område, slik at vi kunne overholde retningslinjene for sosial distansering. MyHeritage har imidlertid vokst siden tiden før pandemien, og da det ikke lenger var nødvendig med sosial distansering, fant vi ut at de eksisterende lokalene ikke lenger var tilstrekkelige til å huse alle teamene våre samtidig.

Med åpningen av den nye fløyen kan alle teamene på hovedkontoret nå jobbe på kontoret samtidig. Nå kan vi nyte godt av alle fordelene ved den hybride arbeidsmodellen, i tillegg til samarbeid på tvers av avdelinger og en fornyet fellesskapsfølelse som er mulig ved å være sammen fysisk.

MyHeritages nye fløy i tidsforløp

For de som elsker å se hvordan ting blir til, har vi fanget hele byggeprosessen av den nye kontorfløyen vår i en fascinerende time-lapse-video. Fra det første spadetaket til den siste finpussen kan du følge forvandlingen fra begynnelse til slutt i denne videoen:

Storstilt åpning

Nylig markerte vi innvielsen av vår nye kontorfløy med en seremoniell snorklipping. Vår grunnlegger og administrerende direktør, Gilad Japhet, holdt en dyptfølt tale og oppfylte et livslangt ønske ved å bruke en praktfull saks i gull under innvielsen..

Ribbon cutting ceremony

Ran Michnowski og Katerina Breitman, som har ledet kontorutvidelsesprosjektet, og MyHeritage-grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet, klipper sammen det seremonielle båndet.

Den nye fløyen, som er en utvidelse av det eksisterende MyHeritage-hovedkvarteret, ble vakkert designet med mye omtanke for teamets behov og komfort. Nok en gang gikk vi tilbake til det talentfulle teamet til Auerbach-Halevy Architects for utformingen. Det er de som har designet de flotte kontorene våre, som du kan se i denne tidligere blogginnlegg fra 2016.

Den nye kontorfløyen inneholder kontorer for forsknings- og utviklingsteamet vårt, et kjøkkenområde, et felles langbord designet for samlinger rundt lunsj og en rekke møterom for å imøtekomme alle slags samarbeidsbehov.

noble families of Modena, Italy

Dette slektstreet ble levert til kontoret av vår administrerende direktør Gilad, som er en ivrig slektsforsker og historieinteressert. Det er et svært sjeldent originalt slektstre med adelige familier fra Modena i Italia, håndmalt i akvarell på papir påført lerret, datert tilbake til 1760.

MyHeritage-teamet trives allerede i de nye lokalene:

Hjertelig takk

Den vellykkede lanseringen av den nye kontorfløyen vår hadde ikke vært mulig uten den utrettelige innsatsen til Katerina Breitman, Global Operations Manager, Dani Pavlovsky, Facility Manager, Adir Magal, Operations Manager, Ran Michnowski, VP Operations, byggearbeiderne og IT-avdelingen. Deres engasjement og harde arbeid sørget for at hver eneste detalj var perfekt, fra arbeidsområdets estetikk til den sømløse integreringen av teknologi, noe som gjorde overgangen smidig for alle. Takk til alle som har bidratt til å gjøre denne drømmen til virkelighet.

Vi ser fremover

Etter hvert som vi finner oss til rette i våre nye lokaler, vil MyHeritage-teamet fortsette å jobbe sammen for å innovere, skape og betjene brukerne våre bedre enn noen gang før. Skål for mange flere år med suksess og innovasjon sammen!