MyHeritage Når En Ny Milepel: 5 Milliarder Historiske Poster!

MyHeritage Når En Ny Milepel: 5 Milliarder Historiske Poster!

Kommentarer

I dag har vi gleden av å meddele at MyHeritage har nådd en spennende milepel: Vi har nå over 5 milliarder historiske poster!

Det har tatt bare to år å bygge dette skattekammeret med historisk informasjon for MyHeritage noes om bekrefter at MyHeritage er en av de raskest voksende og mest internasjonalt dekkende slektshistoriske selskaper i verden.

Søk i postene nå

For å feire denne hendelse, så vi på noen ikoniske navn i våre samlinger. Her er noen fun facts som vi oppdaget (klikk på bildet for å forstørre):

Siden lansering av SuperSearch, vår historiske base med poster, i april 2012, har ett av våre hovedmål vært å gi våre medlemmer en av de beste samlingene med historiske dokumenter fra hele verden. Vi har brukt både tid og krefter på å oppnå nettopp dette gjennom digitalisering, crowdsourcing, lisensiering og partnerskap. Dette i tillegg til mange oppkjøp de siste årene, inkludert World Vital Records og Geni, har hjulpet oss å nå 5 milliarder poster i løpet av en utrolig kort tidsperiode.

Postene kommer fra et bredt spekter av kilder fra mange forskjellige land. De inkluderer fødsler, giftemål, dødsfall, immigrasjon, militære arkiver og mange andre. I tillegg har vi avisartikler, bilder og slektstre-profiler. Alt dette hjelper familier over hele verden med å utforske deres egen historie på nett, og er av stor verdi for millioner av brukere over hele verden.

Vår avanserte teknologi gjør disse postene enda mer brukbare.

Du vil motta beskjed om det finnes poster i våre baser som omhandler personer som ligner på personer I ditt slektstre ved bruk av vår Record Matching teknologi. Riktige treff kan bekreftes og ny informasjon kan legges til direkte i profilene i slektstreet ved å bruke den populære sammenslåingsfunksjonen. Hvis en post inneholder informasjon om en slektning du ikke visste eksisterte kan du legge til personen direkte fra den historiske posten.

Vår unike Record Detective™ teknologi forsikrer deg om at hver post leder til enda flere poster, og viser deg en oppsummering av disse tilleggspostene med mer informasjon.

Hvordan vi beregnet 5 milliarder

Hver samling med historisk poster I SuperSearch inkluderer en nøyaktig post-teller. For eksempel så la vi nylig til U.S. Public Records Index som bestod av rundt 816 millioner poster. Dagens antall på 5.18 milliarder poster er kalkulert som følger: I strukturerte samlinger, slik som folketellinger, fødsels- og giftemålsregistere, blir hvert enkelt navn telt som én post. For eksempel, en post som omtaler giftemål som navngir både brud og brudgom blir telt som to poster. Kallenavn eller aliaser blir ikke telt som tilleggsposter. I slektstrær teller hver profil som én post, også når den er tilgjengelig på flere språk. Hvert bilde teller som én post. I ustrukturerte samlinger slik som aviser eller årbøker  blir hver side telt som én post..

Historiske poster er uvurderlige for slektshistoriske undersøkelser. De er essensielle for å finne nye familiekoblinger og frembringe ny informasjon om forfedre. De gir ekstra karakter og personlighet til din slekts fortid.

MyHeritage fortsetter å legge til millioner av poster til SuperSearch hver eneste da. Vi jobber hardt for å få med mer globalt innhold og for å gjøre slektsgranskingen lettere og mer tilgjengelig enn noen gang tidligere. I så måte forventer vi å passere 7 milliarder poster innen utgangen av året.

Vi inviterer deg til å søke i våre 5 milliarder poster og gjøre nye og spennende oppdagelser!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen