Family Tree Builder 7.0 er nå tilgjengelig for Mac!

Family Tree Builder 7.0 er nå tilgjengelig for Mac!

Vi er glade for å kunngjøre at Mac-brukere nå kan laste ned og bruke MyHeritage Family Tree Builder! Og som Windows-versjonen, er den helt gratis!

Det har vært hyppige forespørsler fra våre brukere å kjøre Family Tree Builder 7.0 på Mac-operativsystemet. Mange av våre brukere har de siste årene byttet fra Windows til Mac og ønsket å fortsette å bruke Family Tree Builder, deres favoritt slektsprogram.

Vi har kommet langt i å utvikle en native Mac-versjon av programvaren, med et utseende som vi føler at Mac-brukere vil sette pris på. I mellomtiden, inntil den nye native-versjonen er klar, har vi også laget en versjon av Family Tree Builder for Mac som heter Family Tree Builder Mac Extension, som ser helt ut som vår Windows-versjon, og det krever ikke Windows eller noen ekstra oppsett eller konfigurasjon når den er lastet ned.

Last ned Family Tree Builder Mac Extension gratis

Når programmet er installert, vil programvaren kunne kjøres direkte på Mac-datamaskinen. Laveste OS-versjon som støttes er OS X. Den bruker et system for porting Windows-programvare til Mac kalt CrossOver av CodeWeavers.

Family Tree Builder viktigste funksjoner virker også i Family Tree Builder Mac Extension, inkludert Sync med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, konsistens-kontroll, etc. Men det er noen få funksjoner på Mac Extension som ikke er kompatible med Mac OS X og vil være utilgjengelig for Mac-brukere. Disse inkluderer kart, tekstformatering i notater (f.eks. fet, kursiv etc.), rapport i bokform (disse kan bli laget online), og visning av språk som leses høyre til venstre. Alt annet fungerer på samme måte som på Windows og filformatene er de samme, slik at du kan flytte dine Family Tree Builder-prosjekter mellom Windows og Mac.

Lær mer om disse funksjonene ved å se videoen under:

God fornøyelse!

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

 • Kristin Helle-Valle

  januar 16, 2015

  Hei
  Siden dere har et kvalitetsfylt nettsted, vil jeg anbefale dere å endre overskriften på den norske siden. På norsk har man sammensatte ord, derfor heter det Familiehistorieprogram i ett ord, ikke Familie historie program.

  • Erlend

   januar 26, 2015

   Hei Kristin,

   Takk for tilbakemeldingen 🙂 Vi har tatt tak i det og rettet opp i feilen.