MyHeritage legger til 900 millioner globale, historiske data

MyHeritage legger til 900 millioner globale, historiske data

Vi er veldig fornøyde med å kunne fortelle at vi har lagt til hele 900 millioner globale, historiske data i SuperSearch, som gjør at MyHeritage nå gir deg tilgang til over 6 milliarder historiske data totalt.

De nye dataene har blitt gjort tilgjengelige takket være MyHeritage sitt samarbeid med FamilySearch, og består av familietre-profiler som har blitt opprettet av over 22 millioner FamilySearch-brukere. Alle dataene blir oppdatert daglig via integrering mellom de to nettsidene, slik at dataene på MyHeritage.no automatisk blir endret så snart de oppdateres på FamilySearch.

Å inkludere disse dataene med MyHeritage sine over 27 millioner trær fra brukere verden over, bringer sammen to av verdens tre største familietre-samlinger.

Søk nå

Både MyHeritage- og FamilySearch-brukere vil se fordeler av samarbeidet. Brukere på begge nettsidene vil få treff så snart det registreres overlappinger mellom familietrær, og dataene vil bety at millioner av mennesker vil gjøre nye oppdagelser og finne nye, så langt ukjente, slektninger.

Denne betydelige utvidelsen av data er en del av MyHeritages mål: Å gjøre det enkelt for folk å oppdage sin egen familiehistorie, gjennom avansert teknologi og historiske data.