MyHeritage-appen i ny drakt

MyHeritage-appen i ny drakt

Vi er stolte av å kunne annonsere at vi har oppdatert MyHeritage-appen til Android og iOS.

Appen har fått et nytt og mer brukervennlig design, som gjør det enda enklere å lage familietrær, oppdage nye slektninger og å lagre og dele familiehistorien mens du er på farta.

Last ned MyHeritage-appen for Android og iOS gratis!

Kan du ikke se filmen? Se videoen om MyHeritage-appen på YouTube

I løpet av de siste tre månedene har Android-appen ligget på topp 100-listen i Google Play i over 40 land. I tillegg er både iOS og Android-appen for øyeblikket på topp-fem listen i sin kategori i Norge og Danmark.

MyHeritages Android-app ble nylig trukket frem av Google som anbefalt app i mer enn 100 land. Dette er første gang at et slektsforskningsselskap har blitt trukket frem av Google på denne måten.

Mobilappen er tilgjengelig på 36 språk, som gjør det mulig for familier over hele verden å holde kontakten gjennom å registrere og dele familieminner mens de er på farta.

Appen er tilgjengelig for iPad og iPhone, i tillegg til telefoner og nettbrett med Android-systemet.  Designet og funksjonalitetene er tilpasset hver og en av plattformene ved hjelp av avansert teknologi, slik at du får en brukervennlig opplevelse, uansett om du bruker nettbrett eller telefon.

Har du ikke appen? Da kan du laste den ned-  helt gratis –  fra Apple’s App Store and Google Play.

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

  • Thor

    mai 19, 2015

    Kommer det app for oss som har Windows Phone da ?