Han har 44 000 i treet!

Han har 44 000 i treet!

Seppo Tarvainen begynte med slektsforskning for fire år siden. Nå har han et familietre med hele 44 000 slektninger – og treet vokser stadig!

Den siste tiden har vi trukket frem noen av de frivillige som bidrar til MyHeritage. Denne gangen vil vi introdusere deg for Seppo Tarvainen fra Finland, som har hjulpet oss med finske oversettelser i løpet av de siste årene.

Seppo ble født på et lite tettsted i det finske innlandet noen få år etter andre verdenskrig. Han viste tidlig en sterk interesse for reising. Og det fortsatte inn i voksenlivet.

Ingeniørstudiene innen mekanikk gav ham verden som arbeidsplass, og familien reiste verden rundt som resultat av Seppos prosjekter. Nå er derimot reisedagene over, og Seppo kan fokusere på hobbiene sine – som familiehistorie og slektsgransking.

Foreldrene mine visste en masse om familiehistorien, men de døde dessverre før jeg fikk muligheten til å intervjue dem og skrive ned informasjonen.

For fire år siden, begynte Seppo å arbeide med familietreet sitt i MyHeritage-programmet Family Tree Bulider. Han la til stadig flere personer, og han oppdaterte til et PremiumPlus-abonnement.

Jeg fikk stadig nye Smart Matches og familietreet mitt vokste og vokste.

I dag har Seppo over 44 000 mennesker i treet sitt. Og gjennom matcher med andre MyHeritage-medlemmer, har han funnet slektninger helt tilbake til slutten av 1500- tallet. Og han har også funnet ut at reiselysten ligger i slekta: Han har slektninger som emigrerte til USA, Canada og Australia!

Seppo har vært engasjert som frivillig oversetter i flere år.

Jeg fikk en forespørsel fra MyHeritage-teamet om å oversette noen produkttekster og noen blogginlegg fra engelsk til finsk. Jeg synes det var en veldig hyggelig forespørsel på få. Ved åp hjelpe til med oversettelser, er jeg med på å hjelpe andre mennesker i Finland med å oppdage mer om sin egen familiehistorie på MyHeritage på sitt eget språk.

Vi er veldig takknemlige for arbeidet Seppo gjør for å hjelpe flere finner med å oppdage familiehistorein sin og få mer ut av meldemskapet på Myheritage.

Snakker du et annet språk? Er du en kløpper i engelsk? Og har du lyst til å bli med i vårt team av frivillige?
Dette er en unik måte å bidra til at enda flere får glede av slektsforskning!

Vil du vite mer om hvordan du kan bidra? Send en epost til translations@myheritage.com.