Family Tree Builder 8.0 er her!

Family Tree Builder 8.0 er her!

Vi er kjempestolte over å kunne fortelle at vi har lansert en ny versjon av det populære slektsforskningsprogrammet vårt Family Tree Builder (FTB).


Den nye versjonen, kalt 8.0, har alle funksjonene som den tidligere utgaven av programmet, men selve ryggraden i programmet er helt ny. Dette åpner for trær med opp til 500 000 individer, samtidig som alle prosesser går mye raskere enn før.

Family Tree Builder 8

Family Tree Builder 8 er nå tilgjengelig på www.myheritage.no/ftb

Last ned Family Tree Builder 8.0 GRATIS nå

FTB som du kjenner den, men med noko attåt
Utseendemessig er versjon 8.0 veldig lik den tidligere utgaven av programmet. Men motoren under panseret er helt ny. Vi har arbeidet med rammeverket for programmet i over to år med mål å gi våre kunder større lagringsplass og raskere prosesser – noe vi er veldig glade for å si at vi har klart.

Oppgraderingen gir også rom for å legge til nye funksjoner i fremtiden, så FTB-brukere kan se frem til spennende nyheter.

Family Tree Builder 8.0 inkluderer alle funskjonene du kjenner fra tidligere versjoner av programmet, inkludert synkronisering med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, tre-integritetssjekker, diagrammer, kart, rapporter og mye mer. Versjon 8.0 er tilgjengelig for Windows, og en utvidelse for Mac vil bli gjort tilgjengelig neste måned.

MyHeritage Family Tree Builder 8.0

Skjermbildet i FTB 8 er uendret fra den tidliger eversjonen. Men motoren under panseret er kraftigere enn noen gang.

Raskere og mer effektiv
Vi har nettopp avsluttet en vellykket testperiode av programmet, og tilbakemeldingene fra testbrukerne har vært entusiastiske. Med hjelp fra testbrukerne våre har vi også fått finpusset programmet før vi nå lanserer det til alle.

Den nye versjonen er langt raskere og mer responsiv. Programmet kan laste slektstrær med flere hundre tusen profiler, og de laster veldig raskt. Filformatet har også blitt endret. Prosjekter i versjon 8.0 lagres nå som en .ftb i stedet for .zed og .uzed som i tidligere versjoner.

Versjon 8.0-prosjekter kan laste prosjekter lagret i tidligere versjoner, og kan også importere GEDCOM og slektstreinformasjon laget i andre programmer (som for eksempel Family Tree Maker®). Vær oppmerksom på at prosjektfiler som er laget i versjon 8.0 ikke kan åpnes i versjon 7.0 eller tidligere versjoner. Men det er ingen grunn til bekymring. Når du oppgraderer til versjon 8.0 fra tidligere versjoner, vil MyHeritage fremdeles beholde en kopi av prosjektene dine i den tidligere versjonen, bare i tilfelle J

Family Tree Builder 8.0 inkluderer også forbedret dataintegritet. Dette betyr at endringer nå blir endret med en gang de gjøres, uten at du må klikke på «lagre» hele tiden. Med andre ord er sjansene nå ekstremt små for at data skal gå tapt.

Laster kun det du trenger
I den tidligere versjonen måtte hele databasen, det vil si rubbel og bit av informasjon i treet, lastes opp før man kunne åpne et prosjekt i Family Tree Builder. Med versjon 8.0 er dette endret.

Nå brukes det en lokal database som kun laster opp informasjonen du trenger, ikke alt som ligger lagret i treet ditt. Dette er en av grunnene til at Family Tree Builder nå er raskere og mer effektiv, samtidig som den gjør at man nå kan lagre langt mer informasjon og ha langt større trær enn før.

Her er utviklerteamet bak den nye Family Tree Builder-versjonen (klikk for å se bildet i større versjon) da de vant prisen for beste kostyme da vi feiret karneval på MyHeritage-kontoret. Teamet kledde seg ut som tømmerhuggere – som henspiller til arbeidet de gjorde med å legge til «skogklarning» for å bedre effektiviteten i programmet.

Her er utviklerteamet bak den nye Family Tree Builder-versjonen (klikk for å se bildet i større versjon) da de vant prisen for beste kostyme da vi feiret karneval på MyHeritage-kontoret. Teamet kledde seg ut som tømmerhuggere – som henspiller til arbeidet de gjorde med å legge til «skogklarning» for å bedre effektiviteten i programmet.

Vil du se flere bilder fra hverdagen på MyHeritage-kontoret? Bli med på en rundtur på hovedkvarteret vårt her!

Family Tree Builder-teamet vårt vil fortsette å forbedre programmet i tiden fremover, takket være endringene som ble gjort i infrastrukturen. Vi vil fortsette å prioritere vårt nedlastbare program, slik at de av brukerne våre som liker å arbeide med forskningen sin på egen datamaskin fremdeles kan gjøre oppdagelser i sin egen slektshistorie hjemme– samtidig som de via synkroniseringen kan oppdatere slektstreet sitt på nett og med MyHeritage-appen.

Veien videre
Så hva er neste steg? I den neste oppdateringen planlegger vi å legge til flere nyttige funksjoner som «angre» og « gjør om», enda raskere synkronisering med familienettsteder, Instant Discoveries™ i Family Tree Builder, og masse annet.

Vi håper at du vil sette pris på den nye versjonen av Family Tree Builder. Last ned Family Tree Bulder i dag. Og skulle du oppdage noe som er feil, setter vi stor pris på om du tar kontakt, så retter vi opp.

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

  • Ingunn Alice Husebø

    februar 13, 2016

    Har lastet ned ny FTB 8
    Det er umulig å gjenopprette Prosjekt Edvarda (Husebø Web Site-My Heritage. Com) på FTB Premium Plus?
    Jeg laster ned fra Online treet, beskjed prosjektet er på maskinen fra før?
    Jeg velger en sikkerhets-kopieringsfil. klikker videre ingenting skjer, byggeren FTB( forblir tom
    Har fulgt prosedyre for gjennomretting.
    Det ble svært vanskelig, det skjer igjen slik som forrige gang med oppgradering til 7.0. Hvor jeg var redd for å miste bilder og tre.Nå har jeg verken bygger eller bilder i FTB 8.0.Jeg opplever det slik at jeg må begynne på nytt. Har vært med i My Heritage siden 2008, nesten hver eneste dag
    Jeg håper på en snarlig lett oppklaring
    Mvh
    Ingunn, norsk, bosatt i spania

    • Trine

      februar 16, 2016

      Hei Ingunn! Tusen takk for tilbakemelding fra deg, Jeg skal be en av våre eksperter ta kontakt med deg så snart som mulig!
      Med vennlig hilsen Trine

  • Ingunn Alice Husebø

    februar 16, 2016

    Hei Trine
    Takk for det, Jeg har gått tilbake til 7.0
    mvh
    Ingunn

  • Helga Specht Johnsen

    februar 23, 2016

    Jeg finner ikke min tyske slekt i programet til MyHeritage,så jeg er ikke interessert i å forlenge mitt abonnement.etter utløpet av min periode

    • Trine

      mars 4, 2016

      Hei Helga,
      Så leit at du ikke har funnet din tyske slekt enda. Det kan være mange tråder å nøste i, så vi anbefaler at du er tålmodig. Kanskje en uventet opplysning kan føre deg på rett spor en dag?
      Når det kommer til abonnementet ditt, har jeg gitt beskjed til mine kolleger om dette, og du vil bli kontaktet av dem så snart dette er registrert.

      Med vennlig hilsen Trine

  • Svein Arne Snørteland

    februar 23, 2016

    Jeg har samme problem som Ingunn og har gjentatte ganger bedt om hjelp fra supportteamet. Det ser ut til at de ikke forstår problemet. Jeg fikk en GEDCOM-fil som skulle fikse alt, men akk, mange bilder er borte og eller koblet til feil person. Det siste jeg ba om i går, var å få lastet ned sikkerhetskopien som inneholder bilder, og installere FTB på nytt. Men jeg har ennå ikke fått tilbakemelding.

    PS! Jeg startet nedlastingen av sikkerhetskopien selv, men ingenting skjer, så derfor har jeg bedt teamet om å sende meg fila.

    Jeg tror selv at den beste løsningen er å reinstallere FTB og restore fra sikkerhetskopi.

    Jeg har kjøpt ny PC nå, slik at alt må installeres på nytt allikevel.

    Er det noe du kan bidra med Trine?

    • Trine

      mars 4, 2016

      Hei Svein Arne, og tusen takk for gode tilbakemeldinger fra deg.
      Jeg har sendt kommentarene dine videre til uvklerteamet, som vil se nærmere på utfordringene du har.

      Jeg har samtidig bedt en av mine kolleger, som er ekspert på Family Tree Builder, om å ta kontakt med deg med noen gode råd og tips.

      Ha en in dag!
      Med vennlig hilsen Trine

  • Willy Bjørnstad

    mars 15, 2016

    Hei. Jeg har et problem med at både mitt Family Tree og min kusines heter Bjørnstad FamilyTree. Er det mulig å splitte disse?
    Vh
    Willy

    • Trine

      mars 16, 2016

      Hei Willy
      Du kan enkelt endre navnet på familitreet ditt ved å klikke deg inn på dine innstillinger.
      Slik går du frem: Logg inn på og klikk på den lille pilen ved siden av navnet ditt øverst i høyre hjørne av skjermen.
      Velg «nettsideinstillinger» i rullegardinmenyen som dukker opp.
      i bildet som nå vises på skjermen din, velger du punktet «generelt» i undermenyen.

      Her kan du enkelt endre navnet på din familieside, og forhindre forvirring i fremtiden.
      med vennlig hilsen Trine

  • Vidar Fossum

    mars 17, 2016

    Hei

    Har hatt samme problem etter oppdatering som andre beskriver, mistet bilder på noen grener (ikke alle). Får ikke lagret tekst under «biografi».

    • Trine

      april 4, 2016

      Hi Vidar, og takk for tilbakemelding fra deg.
      Dette skal vi selvsagt ta en titt på. Vi tar kontakt med deg så snart som mulig!
      Med vennlig hilsen Trine

  • Karin Haugen

    mars 22, 2016

    Er FTB 8 tilgjengelig på Mac ? Har prøvd å oppgradere ,men det går ikke.

    • Trine

      april 4, 2016

      Hei Karin,
      For øyeblikket er FTB kun tilgjengelig for Windows, men en Mac-versjon vil lanseres om svært kort tid.
      Følg med i innboksen din, og på Faebook-siden vår, så får du beskjed så snart den er ute 🙂

      Med vennlig hilsen Trine

  • Kolbjørn Sivertsen

    april 1, 2016

    Har send feilmelding etter oppgradering til FTB 8.0 – bilder forsvant fra rammen, men ligger under bilder når en sjekker.

    Noen tidligere bilder vises og ny-innlagte bilder vises, men dersom størrelsen er for liten vises ikke disse i rammen!

    Det synes som blårammen som er justerings visningen er forsvunnet på bilder som ligger under bilder, og ikke vises i rammen!

    • Trine

      april 4, 2016

      Hei Kolbjørn, og tusen takk for tilbakemelding fra deg.
      Dette skal vi selvsagt se nærmere på, og vil jobber for å få løst det i skrivende øyeblikk.

      Vi tar kontakt med deg så snart det er i orden.
      Tusen takk for at du sier fra, slik at vi kan gjøre Family Tree Builder enda bedre!

      Med vennlig hilsen Trine

  • Kolbjørn Sivertsen

    april 1, 2016

    PS: Sjekket noen bilder og linken/relasjonene til bildene er brutt etter konverteringen av datamengden (Gedcom) fra 7.0 til 8.0 formatet!!!

    Bare enkelt linker har overlevet!!!! Slik at noen få bilder vises

    Kan manuelt aktiver bildene ved å gå inn på «Redigering» av bildet (dobbelklikk på fotorammen) og velge fanen «Relasjoner» hvor en aktiverer bildet ved å velge samt aktivere «Privat bilde»

    Den blå rammen vises og bildet vises i rammen når en går tilbake!

    Få orden – det koster å gjøre alt manuelt – så finn en smart løsning!!

    • Trine

      april 29, 2016

      Hei Kolbjørn! Tusen takk for tilbakemelding fra deg. Slik skal det ikke være, og dette skal vi selvsagt finne ut av!
      jeg har bedt en av mine kolleger, som er ekspert på Family Tree Builder, om å ta kontakt med deg så snart som mulig.

      Med vennlig hilsen Trine

  • Herdis Nilsen

    mai 22, 2016

    Installerte FTB 8.0 i dag. Får ikke åpnet noe til skjerm.
    Finner den på Cdisk
    Skal jeg avinstallere både den gamle og denne nr. 8 og så prøve ny installasjon ?
    Trenger hjelp.
    Hvem har direkte tlfnr. til MyH…no for norsk samtale ??

    • Trine

      mai 23, 2016

      Uffda, Herdis,
      Dette skal vi selvsagt undersøke med en eneste gang! Du kan ringe oss gratis på 800 24 741 (merk at enkelte mobiltelefonselskaper tar betalt også for 800-nummer).
      Da dette nummeret går til vårt internasjonale kundesenter, kan jeg dessverre ikke garantere at du vil treffe en av våre norske ansatte når du ringer.

      Jeg har derfor gitt beskjed om problemet ditt til en av våre skandinavske våre FTB-eksperter, som vil ta kontakt med deg.
      Med vennlig hilsen Trine

  • Harald Magne Bø

    september 28, 2016

    Jeg har samme problem som Ingunn (16 feb 2016). får ikke åpnet et av prosjektene (Helgas familie). Tidligere var det problemer med et annet av prosjektene (Min slekt). Har prøvd alt som anbefales, men får bare beskjed om at prosjektet ikke ble lastet ned til FTB.

    • Trine

      september 30, 2016

      Dette skal vi selvsagt finne ut av, Harald Magne 🙂
      Jeg ber en av mine kolleger i den tekniske avdelingen ta kontakt med deg så snart som mulig.
      Med vennlig hilsen Trine