Nå kan slektstreet ditt snakke til deg!

Nå kan slektstreet ditt snakke til deg!

Nå kan du ta opp intervjuer og historier fra slektninger og lagre dem rett i familietreet ditt med MyHeritage-appen. Slik kan du gjøre familiehistorien levende for framtidige generasjoner, og slektninger kan fortelle sine historier med egen stemme.

lydfiler MyHeritage appBevar den gode samtalen
Gode samtaler og intervjuer med foreldre, besteforeldre og andre slektninger er viktige redskaper i slektsforskning. Slike samtaler kan dokumentere fakta og hendelser som ellers kanskje ville ha gått tapt for ettertiden.

Og nå har vi  lansert en unik og ny løsning som gjør det mulig å lagre samtaler og fortellinger for framtidige generasjoner. Med den nye funksjonen kan du bruke din egen smarttelefon som et verktøy for å samle familiens historier og kunnskap.

Lagres automatisk i treet
Opptakene blir lagra automatisk som MPEG 4-filer, og lastes opp til ditt familietre på MyHeritage. Der kan kommende generasjoner høre folk fortelle sine eigne historier med egen stemme. Slik blir slektstreet levende for ettertiden.

Du kan selvsagt tagge hver lydfil med navnet til den som snakker og de som blir omtalt i opptaket. På denne måten blir fortellingene koblet til de aktuelle profilene i familetreet.

– MyHeritage utvikler teknologier som er tilpasset slektsgranskere og andre som vil utforske og bevare familiehistorien sin, sier Ran Levy som er visepresident for forsking og utvikling i MyHeritage.

– Denne nye funksjonen, med opptak og lagring av lydfiler, er et resultat av en av de regelmessige idédugnadene vi har her hos MyHeritage. Etter disse idédugnadene, som vi kaller Hackathon, har vi utviklet flere smarte løsninger som kommer utover året. Vårt mål er at vi hele tiden skal utvikle flere og bedre teknologiske løsninger som gjør familiehistorie enkelt, spennende og morsomt. De som bruker MyHeritage har derfor mye spennende å se fram til, lover Levy.

Det er helt gratis å bruke lydopptaksfunksjonen. Den er tilgjengelig i den nyeste versjonen av MyHeritage-appen, som kan lastes ned uten kostnad i App Store og Google Play.