MyHeritage lanserer ny og bedre fotovisning!

MyHeritage lanserer ny og bedre fotovisning!

MyHeritage er et perfekt sted å bevare kopier av familiebilder og dele dem med resten av familien. Og fra og med denne uken er det enda enklere å lagre familiebildene dine på MyHeritage!

Vi har nettopp oppdatert hele bildeseksjonen på MyHeritage med nytt design og en rekke mye funksjoner, slik at alle bildene, videoene og lydfilene dine vises på ett sted – på en lekker og lett oversiktlig måte.

Bildeseksjonen på MyHeritage har blitt ny!

Bildeseksjonen på MyHeritage har blitt ny!

For å se den nye bildevisningen, logg deg inn på MyHeritage og klikk på «Bilder» som du ser i toppmenyen på familiesiden din.

Skjermbilde fra MyHeritage som viser den nye bilde-knappen på MyHeritage

Klikk på bilder i toppmenyen på din familieside for å komme til den nye bildevisningen.

Det første du vil legge merke til er at du kommer til en oversikt-side som viser deg bildene dine. Men de største endringene er under overflaten: Vi har brukt det siste innen webteknologi for å sørge for at bildene lastes og vises veldig, veldig raskt. Uansett om du har hundrevis eller tusenvis av bilder på MyHeritage, vil du bli overrasket over hvor raskt de vises, og hvor enkelt det er å se gjennom dem alle.

Bildene dine er automatisk sortert etter datoen du lastet dem opp på MyHeritage – de siste du la til vises alltid øverst. Ved å føre musepekeren over et bilde, får du frem mer informasjon om det, inkludert tittelen, dato og stedet. Til venstre kan du filtrere bildene etter hvem som vises i dem, eller etter album.

Du kan filtrere bildene etter person eller album ved å bruke knappene til venstre.

Du kan filtrere bildene etter person eller album ved å bruke knappene til venstre.

Sorter etter person
Om du klikker på «Person» i venstremenyen, får du frem en liste over alle personene i slektstreet ditt som har bilder tilknyttet dem. Dersom du klikker på et navn i listen, vil du få frem alle bildene som denne personen er merket i. Fører du musepekeren over navnet til personen som nå står øverst i skjermbildet  får du frem en snarvei som leder deg til samme personen i slektstreet, til å gå til profilen, og til å søke etter mer informasjon i vår samling av historiske dokumenter.

Om du klikker på en person, vil du få frem alle bildene som er tilknyttet vedkommende.

Filtrer bildene etter person

Filtrer bildene etter person

Nederst på listen over personer, vil du se en liste over bilder som ikke er tilknyttet noen i treet ditt enda. Klikk her for å gå gjennom dem og merke av hvem de bør knyttes til.

Bilder som ikke er tilknyttet noen personer i treet ditt vil vises nederst i listen din.

Bilder som ikke er tilknyttet noen personer i treet ditt vil vises nederst i listen din.

Lag album og orden
Merker du av i boksen vises øverst i hvert bilde, kan du markere ett eller flere bilder. Du kan da velge å laste dem ned, å samle dem i et nytt album (gå til «flere valg» og klikk «lag nyttt album»), eller å slette dem.

Flere valgmuligheter

Flere valgmuligheter

Øverst til høyre på Bilde-siden kan du søk etter media, eller laste opp nye bilder i eksisterende album – eller å legge dem inn i nye album.

Søk og last opp bilder

Søk og last opp bilder

I de neste oppdateringene vi planlegger, vil vi gjøre bildesøket enda enklere og bedre, slik at du kan få enda mere glede av bildene dine på MyHeritage.

Bilder, videoer og lydfiler gjør at familietreet ditt blir mer interessant og spennende. Vi anbefaler deg å gå til den nye bildeseksjonen for å legge til bilder og videoer, knytte dem til riktig person i treet ditt, sette dem inn i album og å dele dem med dem du er glad i.

Vi håper du liker den nye bildevisningen like godt som vi gjør!

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

 • Jan kåre terjesen

  juni 30, 2016

  Hei den jenta som er kanskje 30 år er en venn og ikke farmélie til meg de er feil hun har mørkt hår ok venlig hilsen jan kåre Terjesen.

 • Liv Horn

  august 9, 2016

  Jeg vil gjerne vite hva som jeg må betale for, det er vanskelig å se, for det har jeg ikke råd til.

  • Trine

   august 10, 2016

   Hei Liv,

   MyHeritage er basert på en freemuim-modell. det vil si at man får tilgang til basisfunsjonene og utvalgte verktøy gratis, men at man kan velge å utvide «verktøykassen» med flere hjelpemidler dersom man ønsker dette.

   Basis-medlemskap: Gratis
   Det er helt gratis å lage ditt familietre med opp til 250 personer i treet. Du kan skrive ut dine egne slektstrær i ulike design, lage slektsbok og utvide treet ditt via Instant Discoveries.

   Dataabonnement: €8.43 per måned / € 102.00 per år
   du kan lese mer om dette abommenentet her

   Dersom du ønsker større lagringsplass på våre sikre nettskyservere, eller du ønsker å benytte deg av de mest avanserte funksjonene på nettsiden, kan du oppgradere til en Premium eller Premuim Plus-familieside.

   Premium-abonnement: €11.96 per måned / €143.40 per år
   Du kan lese mer om dette abonnementet her.

   Premium Plus: € 14.95 per måned / € 179.40 per år.
   Du kan lese mer om dette abonnementet her.

   Et komplett abonnement som inkluderer alle funksjonene og tilgang til alle funksjonene på nettsiden, i appen og i det nedlastbare programmet, koster € 18.35 per måned/ € 220.20 per år.

   Med vennlig hilsen Trine