MyHeritage + Legacy = Sant

MyHeritage + Legacy = Sant

Legacy Family Tree og webinar-plattformen Legacy Family Tree Webinars er nå er en del av Myheritage-familien! Dette betyr at MyHeritage-brukere vil kunne få tilgang til Legacys web- og online-seminarer, og at hundre tusenvis av Legacy-brukere vil få tilgang til flere ressurser og verktøy.

Lærerike webseminarer

Legacy sine webseminarer, som startet opp i 2010, er en av de mest populære for å lære mer om slektsforskning. Blant seminarene finnes både foredrag og veivisere til hvordan du løser bestemte utfordringer i slekstforskningen – og man kan se dem på datamaskinen – uten å måte dra hjemmefra en gang. Det er en rekke svært kunnskapsrike foredragsholdere på plattformen, inkudert Judy G. RussellBlaine BettingerLisa Louise Cooke og Thomas MacEntee. Temaene strekker seg fra grunnleggende slektsforskningsmetodikk, DNA. historiske kilder og en rekke andre interessante områder. Og ved at webinarplattormen blir en del av MyHeritage, vil den oppdateres.

Fortsatt to nedlastbare programmer

Legacy sitt nedlastbare slekktsforskningsprogram har eksistert i 20 år. På lik linje med MyHeritages Family Tree Builder, er det rangert blant de aller beste slektsforskningsverktøyene på markedet.

Legacy Family Tree Builder vil fortsette som før, men dersom du har brukt dette programmet tildigere, vil du merke at du vil få tilgang til oppgraderinger med MyHeritages innovative teknologiske slektsforskningsverktøy. Vi vil jobbe med en ny versjon av Legacy Family Tree-programvaren, Legacy Family Tree 10, sammen. Versjon 10 vil inkludere muligheten til å synkronisere slektstrær til MyHeritage-nettsiden, og Legacy-brukere vil også kunne bruke MyHeritage-appen for å oppdatere forskningen sin.

Vi vil selvsagt også fortsette med å utvikle Family Tree Builder-programmet separat. Det vil ikke bli slått sammen med Legacys program.

Her hos oss i MyHeritage, ser vi viktigheten av å vi brukerne våre muligheten til å velge sine favorittverktøy for å drive slektsforskning – uansett om det er på nettet eller på sin egen datamaskin. Derfor er vi fokuserte på å forsette å lage programmer til deg som vil forske å egen maskin, med robust funksjonalitet. Mens andre selskaper har valt å ikke utvikle programvare, velger vi derfor å forsettette med å utvikle programvaren- slik at alle som driver med slektsforskning kan fortsette på den plattformen de liker best og er mest komfortable med.

Vi ønsker alle Legacy-brukere velkommen til MyHeritage-familie, og ser frem til å hjelpe dere med forskningen gjennom de anvaserte verktlyene og tjenestene vi har utviklet – og kommer til å utvikle i tiden fremover. Dersom du bruker Legacy Family Tree, kan du allerede nå bruke MyHeritages online-versjon og ta i bruk de avanserte verktøyene for å søke i historiske kilder, og å bruke MyHeritages DNA-test for å ta forskningen din til et nytt nivå.

Spesialtilbud: Seminarer til halv pris

For å feire at Legacy nå er en del av MyHeritage-familien, tilbyr vil alle MyHeritage-bruker et spesialtilbud: 50% rabatt på Legacy Family Tree Webseminarer i ett år! Tilbudet gjelder kun til 13. august, så vær rask!

Vi anbefaler alle å ta en titt på seminarene på FamilyTreeWebinars.com og benytte muligheten for å lære fra noen av verdens mest erfarne genealoger og slektsforskere.

Vi ønsker Dave, Ken, Geoff, Luc og resten av Legacy-teamet hjertelig velkommen til oss og til MyHeritage-familien, og vi gleder oss til å jobbe sammen med dere for å gjøre slektsforskning enda enklere og lettere tilgjengelig for flere.