Nye funksjoner i MyHeritage-appen

Nye funksjoner i MyHeritage-appen

Nå er det enda enklere å utforske slektshistorien din mens du er på farta. Du kan laste opp og dele bilder rett fra telefonen eller nettbrettet, invitere familiemedlemmer og oppdatere treet ditt når slekta samles.

Appen er tilgjengelig for både iOS og Android – til smarttelefoner og for nettbrett. Last ned MyHeritage-appen nå.

Den oppdaterte versjonen av appen vår har ende flere nyttige funksjoner enn før. Vi har også lagt til en ny meny som gjør det lettere å navigere i appen. Her får du en oppsummering av de viktigste endringene i den nye versjonen av MyHeritage-appen.

Enkel navigasjon

Vi har lagt til en ny meny som du får tilgang til over alt, uansett hvor du er i appen. Du finner menyen ved å trykke på de tre horisontale linjene som du finner øverst til venstre i skjermbildet.

Her finner du menyen i den nye versjonen av MyHeritage-appen.

Her finner du menyen i den nye versjonen av MyHeritage-appen.

Menyen i MyHeritage-appen

Slik ser menyen ut når du trykker på de tre strekene.

Oppdgelser-siden i MyHeritage-appen

Trykk på Oppdagelser i menyen, og du tas rett til denne siden.

Denne måten å navigere på er den mest populære fordi den gir dg mulighet til å fokusere på skjermen, samtidig som du har alle funksjonene og verktøyene lett tilgjengelig.

Forbedret søk

For ikke lenge siden, lanserte vi en kraftig ny søkefunksjon i appen, slik at du kan søke blant alle våre 8 milliarder historiske kilder mens du er på farten. Dette gjør at appen nå har samme kraftige verktøy som fullversjonen av nettsiden.

Dette betyr at du ikke bare kan søke i alle kildesamlingene på én gang, men at du også kan begrense søket ditt til hvilken som helst kildesamling i MyHeritage-databasen.

Du kan gjøre generelle søk eller søke i spesifikke samlinger, slik som Folketellinger og manntall, fødsler, ekteskap og død, immigrasjon og reiser, offentlige dokumenter og masse andre kategorier. Dersom du ønsker å begrense søket enda mer, kan du søke innen underkategorier basert på land, region eller verdensdel.

Du an selvsagt også gjøre søke begrenset til en bestemt folketelling, for eksempel den norske folketellingen fra 1875, den føderale folketellingen fra USA i 1940, eller passasjerlister og immigrasjons-lister fra Ellis Island og New York. 

Hvordan søke i en gitt samling:

Trykk på  “Undersøkelse” i hovedmenyen på appen. Klikk så på “Alle samlinger.”

MyHeritage app alle samlinger

 

Velg så en kategori:

Skjermbilde av MyHeritage app velg kategori

 

Og deretter velger du en underkategori

Skjermbilde fra Myheritage-appen: folketelling for USA

Nå kan du velge en spesiell samling:

Når du har valgt en samling, kan du starte søket.

Slk søker du i MyHeritage-appen

 

Ved å klikke på den lille pilen ved siden av navnet på samlingen dukker det opp en beskrivelse av denne samlingen.

MyHeritage app: beskrivelse av samling

 

Avansert søk

Vi har også lagt til muligheten for å utføre avanserte søk. Trykk på “Avansert søk” og ekstra informasjonsfelt dukker opp i søkefeltet som lar deg utføre mer presise søk. De ekstra feltene for avansert søk er unike for de ulike kategoriene og samlingene.

For eksempel, når du søker gjennom alle samlinger, å trykke på “Avansert søk” vil legge til ekstra generelle felt som kjønn, begivenheter og dato, og slektninger. Slektninger er veldig nyttig ettersom det lar deg søke etter personer og deres slektninger, for eksempel for å finne forfedre med navnet Per Nordmann som hadde en kone med navnet Lise eller en kone med pikenavnet Rasmussen.

MyHeritage app - avansert søk

 

Når du søker etter dåpsattest, legger avansert søk til ekstra søkefelt som er relevante for dåpsattester, som for eksempel fødselsdato.

MyHeritage App - søk etter begivenhet

Inviter flere familiemedlemmer via e-post og tekstmelding

Bygging av familietre og utforsking av røtter er mer gøy når du kan gjøre det med hjelp av dine familiemedlemmer. Vi har derfor laget en hel ny funksjon i hovedmenyen som lar deg invitere familiemedlemmer til ditt familietre. Den nye funksjonen heter “Inviter medlemmer” og er veldig enkel å bruke.

 MyHeritage App - inviter medlemmer

 

Når du har synkronisert dine kontakter fra telefonen, merker du av de du ønsker å invitere og trykker på “Inviter” i hjørnet oppe til høyre. Takket være synkroniseringsmekanismen, vil appen automatisk matche kontaktene du har invitert med familietreet ditt.

De inviterte familiemedlemmene vil så motta tekstmelding eller e-post med en lenke som lar dem bli medlem av ditt familietre. Om de allerede er medlemmer av MyHeritage og godtar din invitasjon, vil de få tilgang til familietreet du inviterte dem til, i tillegg til deres felles familieside.

 MyHeritage App - inviter medlemmer til treet ditt

Med MyHeritage appen vil du aldri miste en spennende oppdagelse. Last den ned nå  og begynn å bruke den i dag. Vi har mange nye funksjoner planlagt, så hold deg oppdatert!

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

 • john murray

  november 27, 2017

  how do i get in contact with you ???
  i bought a kit on line but haven’t got it yet. i cant find a contact mail on your site

  • Cecilie

   desember 18, 2017

   Hi John! Please send us an email at .