GeirFredriksen

Sporløs – Sponset av MyHeritage

Kommentarer

I vår har vi gleden av å sponse TV-programmet Sporløs på TV2. Sporløs er et flott program som hjelper mennesker å gjenforenes med ukjente familiemedlemmer, akkurat slik som MyHeritage gjør.

Dette er første gang MyHeritage sponser en slik tv-satsning og vi er veldig stolte av at dette er et norsk TV-program!

Dette er den sjette sesongen av Sporløs, og er nå tilbake på skjermen med programleder Geir Fredriksen. Første episode ble vist 13.mars 2019 og neste episode er i morgen, 20.mars 2019 kl.20.00.

Her kan du se promoen for morgendagens episode!

Sesong seks av «Sporløs» består av ti episoder, hvorav fem sendes våren 2019, mens de resterende kommer i løpet av høsten.

Dette er dem vi blir med på reise i løpet av sesongen:

1. Alejandro (28) – Siljan
Alejandro er stolt av å komme fra Colombia, men han vet ikke hvorfor han kom til Norge. Nå skal Alejandro prøve å finne sin nære familie, og han skal prøve å finne seg selv.

2. Andrea (36) – Oslo
Andrea var bare seks år da hun kom til Norge, men hun hadde bodd på to forskjellige barnehjem i Costa Rica. Nå er hun klar til å lete i fortiden og en tøff barndom. Hvem ga Andrea livet? Hvem elsket henne? Har noen savnet henne?

3. Kim (39) – Tromsø/Alta
Kim har ingen minner fra barndommen i Sør-Korea, men vet at den betyr mye. Han bodde de første årene av livet med mor og far i Sør-Korea. Da Kim var fire år ble han sendt på barnehjem. Hvordan klarte foreldrene å adoptere ham bort etter at de hadde levd sammen så lenge?

4. Veronica (28) – Kristiansand
Veronica vet at den biologiske familien hennes i Guatemala var fattige for 25 år siden, men ikke hva som har skjedd med dem siden den gang. Hun håper å kunne takke dem hvis de er mulig å finne, men hun er redd for at det kan være for sent.

5. Ellen (20) – Bærum
Ellen er adoptert fra Brasil. Livet i Norge har vært lykkelig, men spørsmålene om fortiden blir bare større og større. Da myndighetene fant Ellen på gata hjalp hun mamma med å tigge. Hva skjedde med henne i Brasil? Hvorfor forsvant mamma’n fra livet hennes? Har hun en familie i Brasil nå?

6. Maria (24) – Kirkenes
Maria vet ikke hvorfor hun kom på barnehjem få dager etter at hun ble født. Hun må reise fra Nord-Norge til de sørlige Andesfjellene i Peru for å finne ut hvem hun er.

7. Vegard (32) – Oslo
Vegard føler at en brikke mangler i livet. Han håper at det er mulig å finne noen i Colombia som vet hvem han var som liten gutt. Vegard drømmer om å bli hel.

8. Erika (22) – Andøya
Erika ble adoptert fra Thailand til Norge da hun var ett år. Hun blir mer og mer nysgjerrig på om det finnes slekt i hjemlandet som hun ligner på. Livet hennes er fullt av familiekjærlighet, og nå våger hun for første gang å åpne døra til fortiden sin i Thailand.

9. André (28) og Thomas (30) – Mandal
André og Thomas er biologiske brødre fra Brasil. Etter noen år på barnehjem i hjemlandet havnet begge hos samme adoptivfamilie, men de tenker på henne som fødte dem. André sier at de kommer til å lete etter mamma så lenge de lever.

10. Anette (28) – Ski
Foreldrene til Anette var glade i hverandre, men de mistet all kontakt før hun kom til verden. Anette ble født i Norge, men det var sør i Spania at livet hennes begynte. Pappa har hun aldri møtt.

Vi håper dere skrur på skjermen i morgen og ser denne flotte serien!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen