Ny oppstart med «Sporløs» i September!

Kommentarer

MyHeritage har, som tidligere fortalt, gleden av å sponse TV-programmet «Sporløs» på TV2.

«Sporløs» er et flott program som hjelper mennesker å gjenforenes med ukjente, biologiske familiemedlemmer – akkurat slik som MyHeritage gjør. Dette er første gang MyHeritage sponser en slik TV-satsning og vi er veldig stolte av at dette er et norsk TV-program!

Vi er nå midt i sjette sesongen av programmet, med programleder Geir Fredriksen. Sesong seks består av ti episoder, hvorav de resterende fem kommer i løpet av høsten. Oppstarten finner sted onsdag 4. september kl 20:00 da vi får se den sjette episoden.

Maria, 24, fra Kirkenes vet ikke hvorfor hun kom på barnehjem få dager etter at hun ble født. Hun og programleder Geir Fredriksen reiser dermed fra Nord-Norge til de sørlige Andesfjellene i Peru for å finne ut hvem hun er.

Her kan du se promoen for sjette og førstkommende episode:

Til høsten blir vi med disse fem på reise:

6. Maria (24) – Kirkenes
Maria vet ikke hvorfor hun kom på barnehjem få dager etter at hun ble født. Hun må reise fra Nord-Norge til de sørlige Andesfjellene i Peru for å finne ut hvem hun er.

7. Vegard (32) – Oslo
Vegard føler at en brikke mangler i livet. Han håper at det er mulig å finne noen i Colombia som vet hvem han var som liten gutt. Vegard drømmer om å bli hel.

8. Erika (22) – Andøya
Erika ble adoptert fra Thailand til Norge da hun var ett år. Hun blir mer og mer nysgjerrig på om det finnes slekt i hjemlandet som hun ligner på. Livet hennes er fullt av familiekjærlighet, og nå våger hun for første gang å åpne døra til fortiden sin i Thailand.

9. André (28) og Thomas (30) – Mandal
André og Thomas er biologiske brødre fra Brasil. Etter noen år på barnehjem i hjemlandet havnet begge hos samme adoptivfamilie, men de tenker på henne som fødte dem. André sier at de kommer til å lete etter mamma så lenge de lever.

10. Anette (28) – Ski
Foreldrene til Anette var glade i hverandre, men de mistet all kontakt før hun kom til verden. Anette ble født i Norge, men det var sør i Spania at livet hennes begynte. Pappa har hun aldri møtt.

Vi håper du gleder deg like mye til programmets oppstart som det vi gjør! Fortell oss gjerne hva du syntes om de første fem episodene!

Les vårt eksklusive intervju med Geir Fredriksen fra Sporløs her!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen