Delta i vår fotokonkurranse og vinn et Komplett-abonnement

Delta i vår fotokonkurranse og vinn et Komplett-abonnement

MyHeritage Fotoforbedrer og MyHeritage In Color™ er nå tilgjengelig gratis i en hel måned. Gled deg over ubegrenset bruk!

For å feire dette tilbudet avholder vi en konkurranse på sosiale medier. Du deltar ved å vise oss et eller flere av dine forbedrede og fargelagte familiebilder. Konkurransen avsluttes 10. september, og tre heldige vinnere får ett års MyHeritage Komplett-abonnement! De heldige vinnerne får fri tilgang til alt innhold og funksjoner på MyHeritage. Dvs alle 12,5 milliarder historiske poster, Smart Matches ™, Record Matches, Instant Discoveries ™ – og selvfølgelig ubegrenset bruk av Fotoforbedrer og MyHeritage In Color ™ , ja, mye lenger enn det dette tilbudet varer.

Hvordan delta:

  • Du deltar ved å forbedre og fargelegge ditt favoritt familiebilde eller gjerne fler, men du må laste dem opp hver for seg. Du må bruke MyHeritage Fotoforbedrer og MyHeritage In Color™. Vi elsker i historiske bilder som har en god historie.
  • Legg deretter ut bildet på Twitter, Facebook eller Instagram med en kort beskrivelse. Bruk hashtaggen #EnhancedandColorized og tag @MyHeritage.
  • For å vise forandringen må du også laste opp det originale bildet. Eller du kan laste bildene ned ved å bruke «side ved side»-funksjonen, slik at vi kan se den fargelagte bilde og originalbildet ved siden av hverandre.

Det er det hele!

Hvis vi faller for akkurat ditt bilde, vil vi kontakte deg privat. og vi håper du har lyst til å dele historien bak bildet ditt med oss. Vi fikk noen nydelige fortellinger fra de som var så heldig å vinne vår

Klikk her for å se noen av de flotte resultatene fra vår meget vellykkede #ColorBeatsCoronavirusBlues contest.

Lykke til! Vi kan ikke vente med å se det du laster opp, og vi gleder oss til å høre historien bak bildet.

Husk og også poste det originale fotografiet slik at alle kan se den magiske forvandlingen!