Theory of Family Relativity™ er oppdatert.

Theory of Family Relativity™ er oppdatert.

Kommentarer

Vi er glade for å kunngjøre at vi nettopp har oppdatert dataene for Theory of Family Relativity ™ . Det tredje gang siden lanseringen av funksjonen i februar 2019. Denne revolusjonerende teknologien kan gi ny og spennende informasjon om dine familieforbindelser. Og gjør din slektsforskning mer spennende.

Theory of Family Relativity ™ hjelper deg med å få mest mulig ut av DNA-treffene dine ved å innlemme informasjon fra alle våre samlinger, 12,5 milliarder historiske poster og 4 milliarder slektstreprofiler. Vi presenterer forslag til hvordan du kan være relatert dine DNA-treff.

Brukere som har tatt en MyHeritage DNA-test eller som har lastet opp en test fra en annen tjeneste siden forrige oppdatering, kan nå motta ny innsikt i forhold til sine DNA-treff. Dere som tidligere har tatt en MyHeritage DNA-test og lastet opp DNA-data vil også ha glede av oppdateringen, fordi MyHeritages stadig voksende database med slektstrær og historiske poster gjør at du kan få nye relasjoner og nye teorier. 

Hvis du ikke har tatt en MyHeritage DNA-test ennå, så du skal bestille en test her i dag.

Mer om Theory of Family Relativity™

Lær mer om den revolusjonerende teknologien som sparer deg for flere titalls timer med slektsforskning i webinaret nedenfor. Teknologien gir deg flere teorier om hvordan du og dine DNA-treff kan være relatert til hverandre: 

Vi du lese mer om Theory of Family Relativity ™ og våre DNA-verktøy, besøk MyHeritage Kunnskapsbase

Theory of Family Relativity™ oppdateringer i antall

Det totale antall teorier har økt fra 20,330,031 til 33,373,070, en økning på 64%.

Antall DNA-treff som inneholder teorier har økt med 59% fra 14,201,731 til 22,618,962.

Noen ganger er det flere veier frem til en relasjon, noe som indikerer at teorien er sterk og har mange støttebevis. Etter forrige oppdatering var det totalt 161.762.761 veier. Denne oppdateringen økte antall veier med 61% til 261.960.015.

Antall MyHeritage-brukere som nå har minst en Theory of Family Relativity ™ blant sine DNA-treff, har økt med 28%.

Hvordan ser du de nye teoriene

Hvis vi har funnet nye teorier for deg i denne oppdateringen, ser du et banner om Theory of Family Relativity ™ øverst på DNA-treff siden. Klikk på «Vis teorier» for å se alle teoriene vi har funnet, der finner du både gamle og nye teorier.

Banneret som indikerer at du har nye teorier, vil være tilgjengelig i noen uker. Deretter vil du få tilgang til teoriene dine på siden med DNA-treff. 

Hver gang et DNA-treff har en relasjonsteori, vil dette bli angitt på DNA-samsvarskortet. Du kan også filtrere DNA-treffene dine for å bare se de som en Theory of Family Relativity™ ved å klikke på filterikonet. I den første gruppen av filtre velger du “Har Theory of Family Relativity™.” 

Der du ser et «NYTT» merke, er det nye teorier som nettopp ble lagt til. Denne indikasjonen vises i 30 dager. 

Theory of Family Relativity ™ er en premiumfunksjon som krever et nettstedabonnement på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Complete). Bruker uten MyHeritage-abonnement vil fremdeles se alle teoriene vi har funnet, men når de klikker på teorien for å se detaljene, blir noe av informasjonen skjult. Her kan du lese mer om våre forskjellige abonnement.

Konklusjon

Theory of Family Relativity ™ kan være en gjøre en forskjell for folk som søker etter nye familiemedlemmer og slektsforskere som prøver å bryte gjennom murvegger. Det kan hjelpe brukere med å løse mysterier som kan ha forvirret dem i flere måneder eller år.

Vi håper du liker den nye oppdateringen. Lykke til med nye oppdagelser og videre slektsforskning.

Stikkord: DNA-treffe, MyHeritage DNA, Theory of Family Relativity, slektsforskning

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen