Francisco Partners – Kunngjøring

Francisco Partners – Kunngjøring

Vi er glade for å kunngjøre at Francisco Partners, https://www.franciscopartners.com, et ledende globalt investeringsselskap som spesialiserer seg på å samarbeide med teknologibedrifter, har kjøpt MyHeritage. Transaksjonen ble signert den 24. februar 2021, https://www.businesswire.com/news/home/20210224005905/en/MyHeritage-to-be-Acquired-by-Leading-Private-Equity-Firm-Francisco-Partners. Siden da har vi ventet på juridiske godkjenninger som vi nylig fått, og dermed oppkjøpet ble fullført i dag. 

De siste 18 årene har vært en utrolig reise for MyHeritage. Denne reisen hadde det ikke vært mulig å få til uten vårt fantastiske team, og våre hengivne brukere. Vi kunne ikke ha gjort det uten dere.

Samme team – Samme misjon

Gilad Japhet, grunnlegger og administrerende direktør i MyHeritage, vil fortsette å lede vårt utmerkede og dedikerte team til å skape nye og spennende måter for folk å lære om sin opprinnelse. Det er ingen endringer i hverken personale eller produktplaner fremover. Noen av våre tidligere investorer har forlatt oss med et smil om munnen, og Francisco Partners har erstattet dem.

Vi fortsetter å sette våre brukere først

Francisco Partners ble grunnlagt for over 20 år siden, og siden da, har de investert i mer enn 300 teknologiselskaper. Dette gjør dem til en av de mest aktive og stabile investorene i teknologibransjen.

Francisco Partners investerer i teknologiselskap hvor den solide kunnskapen og operasjonelle kompetansen de besitter, kan hjelpe bedrifter med å få ut sitt fulle potensiale.

Vi tror Francisco Partners er i en unik posisjon til å hjelpe oss med å akselerere vår visjon og vekst for MyHeritage, slik at vi kan fortsette på vår vei og gjøre det vi gjør best. Det vi si, sette brukeren i først for å gi dem opplevelser som kan berike, og noen ganger til og med endre livene deres.

Vi ser frem til å se hva fremtiden bringer når vi tar fatt på dette nye kapittelet med Francisco Partners.

MyHeritage sin reise

Helt siden 2003 har MyHeritage gjort det enkelt og tilgjengelig for millioner av mennesker rundt om i verden å utforske sin slektshistorie. Vår lidenskap for slektsforskning og engasjement for innovasjon har guidet oss gjennom årenes løp. MyHeritage har for tiden 85 millioner brukere over hele verden som til sammen har bygget mer enn 72 millioner slektstrær, og nettstedet er tilgjengelig på 42 språk.

MyHeritage har skaffet $ 49 millioner i finansiering gjennom årene, i 5 runder. Den siste skjedde i 2012, og da ble selskapet lønnsomt. Selskapets investorer har bestått av private investorer som Yuval Rakavy og Aviv Raiz, og investorer som Accel, Index Ventures og Bessemer Venture Partners. Med deres støtte har selskapets vekst akselererte gjennom 11 strategiske oppkjøp. Yuval Rakavy og Aviv Raiz investerte i selskapet i 2005, og har fortsatt å støtte det siden. Noen av selskapets nåværende investorer som HP Beteiligungs GmbH, Yuval Rakavy, selskapets grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet, og uavhengig investor Gigi Levy, vil reinvestere i selskapet sammen med Francisco Partners.

Forpliktelse til personvern

Hos MyHeritage er personvernet og datasikkerheten den høyeste prioritet. Vi selger eller lisensierer ikke personopplysninger. Vi gjennomgår våre prosedyrer og retningslinjer kontinuerlig, og søker nye måter for å forbedre vår tilnærming til personvern og sikkerhet. Med Francisco Partners som eier, vil dette ansvaret bli ytterligere styrket med et enda sterkere rammeverk for personvern for brukerene. Som et første skritt i denne strategien vil vi snart oppdatere våre retningslinjer for personvern. I denne oppdateringen vil selskapet forbud mot å lisensiere eller selge genetiske data til en tredjepart, fremstå utvetydig.

Disse oppdateringene vil være helt unike i slekts- og forbruker-DNA-bransjen. Og det er et vitnesbyrd om den forpliktelsen de to selskapene deler i forhold til personvern og forbrukere.

Til alle våre brukere

Fremover vil MyHeritage forbli det samme slektshistoriske selskapet som så mange av dere har lært å elske. Vår misjon vil forblir uendret, og vi vil fortsette å innovere for å gjøre slektshistorie mer tilfredsstillende, hyggelig og tilgjengelig. 

Vi ser fram til neste kapittel i MyHeritages utvikling, og vi er glade for at du skal være en del av reisen. Francisco Partners omfattende ekspertise og ressurser gjør det mulig for oss å skape enda større verdi for våre brukere. Sammen med dem ønsker vi å nå et enda større publikum. Og det er en fordel for alle millioner av MyHeritage-brukere over hele verden.

Følg med, det vil skje mye spennende fremover!