Sjekk ut den nye nettstedet for Legacy Family Tree Webinarer

Sjekk ut den nye nettstedet for Legacy Family Tree Webinarer

Legacy Family Tree Webinars, en verdenspioner innen online slektsforskningsutdanning, er en av MyHeritage sine mest verdsatte oppkjøp. Legacy ble grunnlagt av den profesjonelle slektsforskeren Geoff Rasmussen i 2010. Siden oppstarten har de tilbudt beste innen online pedagogisk slektsforskningsseminarinnhold, og MyHeritage kjøpte nettstedet i 2017. Nettstedet har presentert mer enn 1600 direkte og innspilt webinarer så langt, alle med toppeksperter innen slektsforskning.  Siden verdsettes av slektsforskere på alle ferdighetsnivåer over hele verden.

Vi ønsket å gjøre innholdet på dette nettstedet enklere å få tilgang til, og mer brukervennlig enn før, så vi har gjort en solid overhaling. Det nye, nettstedet er raskere, enklere å navigere og mer mobilvennlig, og inneholder flere nye sider og funksjoner.

Hovedsiden til det nye nettstedet til Legacy Family Tree Webinars

Se dette webinar med Legacy sin vert Geoff Rasmussen hvor han introduserer og gir en omvisning på det nye nettstedet, og sjekk det ut her!

Samme flotte innhold, enklere å navigere

Hvis du ikke har hatt mulighet til å delta i eller se et webinar på Legacy Family Tree Webinars enda, vi oppfordrer deg virkelig til å ta en titt. Du finner et utrolig bredt spekter av kategorier og emner å velge mellom. Hvis du har deltatt på noen slektsforskningskonferanser eller noen av våre Facebook Live-økter, vil du finne noen kjente fjes blant talerne, sammen med flere høyt respekterte eksperter fra hele verden. 

For bare noen uker siden produktdirektøren vår Ran Snir et veldig populært webinar om MyHeritage sitt nyeste verktøy for å jobbe med DNA-treff, der han tilbød en sniktitt på nye funksjoner som er under utvikling. Du kan se det gratis her. Vi arrangerte nylig en slektsforskningskonferanse på nettstedet. Vi kalte den Webtember og den varte i hele september, klikk her for å se øktene.

Den nye versjonen av nettstedet gjør det enklere for deg å finne det som interesserer deg mest. Vi har forbedret nettstedets søkefunksjoner og lagt til nye filtre. Vi har også gjorde det også mulig å bruke filtre direkte på hver side. Du kan også gjennomføre et søk og filtrere etter kategori eller språk for å avgrense resultatene dine ytterligere.

I tillegg fornyet vi siden som presenterer foredragsholderne, så det enklere er for deg å lære mer om hver og en av dem, og se personen webinarene de allerede har gjort, og hva de skal gjøre fremover.

Bedre verdi for betalte medlemmer

Noe av innholdet på Legacy Family Tree Webinars er gratis og åpent for alle, men de som har et betalt medlemskap har ubegrenset, behovsbetinget tilgang til alle webinarer, sammen med en rekke avanserte funksjoner og eksklusivt innhold. Vi har lagt til noen nye funksjoner kun for medlemmer, som en dedikert «Min liste» der du kan få tilgang til seerloggen og webinare- registreringene dine. Du kan også nå legge et bokmerke på favorittseminarene dine for å se senere.

Høres fantastisk ut, ikke sant? Og det er det! 

Klikk her for å besøke den nye Legacy Family Tree Webinars website!