Blast From My Past – En podcast fra MyHeritage

Blast From My Past – En podcast fra MyHeritage

Det er med glede vi annonserer at vi lanserer vår aller første podcast, Blast From My Past. Podcasten vil inneholde spennende, og sanne historier på engelsk. Historiene er fortalt av mennesker som har fått livet forandret etter at de har gjort oppdagelser om familien sin gjennom MyHeritage. Det kan en nær ukjent slektning. Det kan være at de har løst er gammelt familie-mysterium, eller fått kontakt med familie som hadde blitt borte.

Klikk her for å følge eller abonnere på Blast From My Past

Helt siden MyHeritage ble grunnlagt har vi vært så privilegerte at vi har fått spille en nøkkelrolle i mange rørende og fantastiske historier. Vi ser det som en plikt, og ære, å dele disse inspirerende historier med deg.

Det har vi gjort gjennom ulike plattformer, blant annet denne bloggen, sosiale medier, internasjonale medier og videofilmer. Nå gleder vi oss over å ta i bruk ett helt nytt medium, nemlig podcasten. Dette er vårt første skritt inn i podcasting-verdenen, og det er helt i tråd med selskapets filosofi om at alt handler om brukerne våre.

Premieren

Den første episoden, “The Secret of Ereikoussa,” forteller historien om Yvette Corporan. Hun er en bestselgende forfatter og Emmy Award-vinnende film produsent. Hun la ut på en ferd for å bekrefte en utrolig historie. Bestemoren hennes hadde fortalt henne at det greske øysamfunnet der hun vokste opp konspirerte for å skjule en jødisk familie, rett under nesen på øyas nazistiske okkupanter.

Lytterne får slå følge mens Yvette leter etter spor, og gjør oppdagelser hun ikke kunne ha forestilt seg. Og hun får hjelp fra MyHeritage sin sjef Gilad Japhet.

Noen av de kommende episodene:

  • En reise til fjerntliggende områder for å bevare arven til avsidesliggende stammer.
  • Et prosjekt for å gjenforene adoptivbarn, med sine biologiske forelder gjennom gratis DNA-testing. Dette resulterer i en rekke rørende gjenforeninger over hele verden.
  • En soldat som ble tildelt The Iron Cross for sin tjeneste på den tyske siden i andre verdenskrig, bare for å bli drevet ut av Tyskland av nazistene. 
  • To søstre, ble forlatt på en togstasjon i Sør-Korea som babyer. To familier på hver sin side av jordkloden adopterte dem, og de fant tilbake til hverandre igjen gjennom DNA-testing
  • To Colombianske halvbrødre, ble adopter bort til forskjellige land. De som fant hverandre gjennom DNA-testing, men det stoppet ikke der …

Det prisvinnende byrået Listen, står for produksjonen av Blast From My Past. De presenter første episode uten vert for å sette hovedpersonen i sentrum. Hver episode vil enten presentere en historie, eller en serie historier rundt et felles tema. Og hver episode varer i maksimalt 30 minutter. Den første sesongen består av åtte episoder, og vi slipper en ny episode annenhver uke. Planen er at den første sesong skal være den første av mange.

Blast From My Past er tilgjengelig for streaming og nedlasting på alle store podcast-plattformene, og den er selvfølgelig helt gratis.

Hvordan lytte og følge

Giveaway alert! 

Vi trekker 3 podcast-følgere som vil vinne et Komplett-abonnement. Det er det beste abonnementet vårt, med ubegrenset størrelse på slektstreet, tilgang til over 16 milliarder historiske poster, prioritert kundesupport og mye, mye mer.

For å delta er det bare kommenter nedenfor at du følger podcasten på en av plattformene. Vi annonserer vinnerne på mandag!

Lykke til! 

Våre beste historier kommer fra brukerne våre, så ikke nøl med å dele dine tanker og ideer med oss på blastfrommypast@myheritage.com.

Emneord: ,