Instant Discoveries™ er nå tilgjengelig for alle MyHeritage-brukere!

Instant Discoveries™ er nå tilgjengelig for alle MyHeritage-brukere!

Kommentarer52

Instant Discoveries™ ble lansert i Desember 2014, og er en unik opplevelse for å oppdage informasjon om din egen slektshistorie på MyHeritage. I utgangspunktet var Instant Discoveries™ kun tilgjengelig for nye brukere.

Siden desember har alle nye brukere på My Heritage kunnet oppdage forfedre, slektninger og bilder de kanskje aldri har sett før i løpet av få sekunder, kun ved å legge inn grunnleggende informasjon om nære familiemedlemmer. Det ble en kjempesuksess, og for å vise funksjonaliteten i praksis,  tok vi Instant Discoveries™ ut på gatene i New York for å vise det til forbipasserende. Det var utrolig å se deres følelsesmessige reaksjoner.

Fra og med denne uken, har vi tatt denne banebrytende teknologien til neste nivå, og gjør  Instant Discoveries™ tilgjengelig for alle brukere av MyHeritage. Dette gjør det mulig for alle MyHeritage-brukere å få flere personer og bilder i sine eksisterende slektstrær med kun noen få klikk.

Hvordan fungerer det?

Instant Discovery™ er en kraftig søkemotor for slektsgransking som du kan ta i bruk ved bare et klikk.  Hvis en person i ditt slektstre kobles til en gren i et annet slektstre, vil du bli varslet om dette. Du kan deretter velge å legge til alle i den nye  grenen (opp til 40-50 personer) til ditt tre som ikke allerede er der, på én gang, i stedet for å legge til personer én etter én.

Hver Instant Discovery™ er basert på et treff, som er funnet av vår Smart Matching™ teknologi, og vi filtrerer ut uriktige treff automatisk. I motsetning Til SmartMatches, gir Med Instant Discoveries™ deg muligheten til å kopiere en hel gren med ett enkelt klikk, sammen med alle fakta, begivenheter og bilder. Kildehenvisninger blir automatisk opprettet i måltreet for å dokumentere nøyaktig hvor dataene kommer fra. For å beskytte personvernet til andre brukere, vil Instant Discoveries™ aldri vise informasjon om levende personer.

Siden lanseringen av Instant Discoveries™, har vi gått gjennom slektstrær på MyHeritage, og finnet ut at over 50% av våre brukere vil gjøre en eller flere oppdagelser ved hjelp Instant Disccoveries. Vi har over 28 millioner slektstrær på nettsiden, og suksessraten øker etter hvert som treet vokser (for eksempel, vil et tre med 100 personer vil få minst ett funn nesten alltid, og ofte mange flere). Og selv om treet kanskje ikke vokser ved første forsøk, vil suksessraten forsatt øke hver dag som MyHeritage legger til millioner av poster og profiler, som vi  automatisk sammenligner med ditt tre,  hver eneste dag.

Verdenskart over funnene

MyHeritage brukere over hele verden har allerede oppdaget nye slektninger og lagt dem til i sine slektstrær ved hjelp av InstantDiscoveries,  For å få et inntrykk av oppdagelsene de gjør, vi laget et interaktivt kart som viser  brukerne som gjør nye oppdagelser gjennom Instant Discoveries™, og hvor i verden de befinner seg, nesten i sanntid. Klikk på bildet nedenfor å se det interaktive kartet!

Verdenskart over Instant Discoveries oppdagelser som skjer akkurat nå! - klikk på bildet for å se det interaktive kartet !

Meldinger og Discovery Hub™

MyHeritage-brukere vil snart motta en e-post om Instant Discoveries™, og èn gang i uken vil de bli informert om de beste oppdagelsene vi har gjort for dem. I tillegg er alle oppdagelsene lett tilgjengelig gjennom nyheten Discovery Hub™. Discovery Hub er et nytt punkt på familiesidene på MyHeritage, og er like nyskapende som teknologien bak den. Ved å klikke her, kan både nybegynnere og avanserte slektsforskere automatisere lange manuelle prosesser og legge til ny informasjon i noen få enkle trinn, ved hjelp av animerte skjermbilder.

Den nye DiscoveryHub viser veien til nye oppdagelser.

I de neste månedene vil Discovery Hub™ utvikle seg og samle alle Instant Discoveries™, Smart Matches og Record Matches på ett sted. Dette gir en fullstendig plattform der alle kan oppdage mer om sin egen slektshistorie ved hjelp av vår teknologi.

Kom igang med Instant Discoveries™

Alle sider på MyHeritage familie nettsider har nå fått en ny meny for enklere navigering. Selve menypunktene har fått større skrift som er enklere lese, og en ny «Discoveries» fane inneholder alle områder relatert til slektshistoriske funn, inkludert Smart Matches, Record Matches, og den nye Instant Discoveries™ gjennom Discovery Hub.

For å få tilgang til Instant Discoveries™ , klikk på det nye menypunktet «Discoveries» på din familienettside og velg «Discovery Hub»:

Her finner du det nye menypunktet "Discoveries". Velg "Discovery Hub" for å få tilgang til de nye funskjonalitetene.

Hvis en oppdagelse ble funnet for deg, klikk på «Vis Oppdagelse» for å vise detaljene.

Klikk på "vis oppdagelse" for å se hvilke treff som har blitt funnet for deg.

Dersom du ikke ser noen oppdagelse nå, kom tilbake til Discoveries Hub™ senere for å se om vi har funnet noen nye Instant Discoveries™-oppdagelser for deg!’

Legg merke til at Discoveries Hub viser deg de beste Instant Discoveries™-oppdagelsene som systemet har funnet for deg, og du kan bla igjennom de beste hvis mer enn en er tilgjengelig, ved å bruke pilene.

Siden forteller deg også hvor oppdagelsen ble funnet. Hvis den ble funnet i et annet tre, vil den fortelle deg hvem som administrer det, og i hvilket land administratoren befinner seg i.

Gå nøye gjennom treffet, og bekreft dersom treffet viser seg å være korrekt.
 • Å vise en oppdagelse vil vise treffet som det er basert på, og du vil bli bedt om å bekrefte om MyHeritage viser det riktig. Klikk «Ja» hvis personen i treet ser ut til være den samme personen i det andre treet eller posten.
 • Bekreft treffet som oppdagelsen er basert på
 • Hvis du bekreftet, vil du da se flere personer som kan legges til ditt tre, sammen med deres navn, slektskap til ditt treff, og deres profilbilder. Klikk «Legg til i mitt tre » for å automatisk legge til all denne informasjonen direkte til slektstreet ditt! Vi kaller dette «Bruk» en Instant Discovery™.
 • Klikk «Legg til mitt tre for å bruke Oppdagelsen
legger du til, kommer du til dette skjermbildet. Vi kaller dette å "bruke" en Instant Discovery.

Alternativt, klikk «Avvis oppdagelsen» hvis du ikke er interessert i å bruke den, eller du tror at treffet som oppdagelsen er basert på, er feil.

Når en oppdagelse er bekreftet, vil ditt tre få all tilgjengelig informasjon om hver enkelt: alle navn, hendelser, datoer, steder, osv. og eventuelle bilder som tilhører personen (inkludert profilbildet).

Få ditt slektstre til å vokse

Etter at du har godkjent en Instant Discovery, vil du bli tatt til slektstreet hvor en melding vil oppsummere hva som nettopp har funnet sted:

Bekreftelse av en oppdagelse brukt i mitt slektstre.

Ditt slektstre vil bli oppdatert, og viser deg med «NY» etikett alle nye personer akkurat lagt til dit tre:

Slik ser slektstreet ut når det har blitt lagt til ny informasjon. Nye eller oppdaterte personer er merket med "Ny".

Den praktiske «NY» markøren-vil forbli i 15 minutter og vil så forsvinne.

Du kan nå utforske ditt slekstre og klikk på de nye oppføringer for å vise deres profiler og se hvilken info du nettopp har fått om hver enkelt. Du vil også begynne å motta Smart Matches og Record Matches for de nye oppføringer, samt ekstra Instant Discoveries™, slik at ditt tre vil utvides enda raskere.

Ny slektstreprofil er lagt til. Nå har det sine egen Smart Matches og Record Matches, noe som fører til ytterligere informasjon.

Hvor mye koster det?

Alle MyHeritage brukere har nå muligheten til å glede seg over denne funksjonen til å gjøre umiddelbare slektshistoriske funn. Alle de første funnene vil være gratis, med påfølgende funn som krever et PremiumPlus abonnement. Oppdagelsene vil alltid bli funnet og vist deg gratis, men å bruke dem til ditt slektstre med et klikk (etter de første som er gitt gratis) er det som krever et abonnement.

Hvis du allerede har et PremiumPlus abonnement, kan du bruke så mange funn du ønsker uten begrensninger. Vel, nesten ingen begresninger… grunnet tekniske årsaker, vil Instant Discoveries™ i første omgang kun være tilgjengelig for slektstrær som har 25 000 eller færre personer. Etter bruk av et funn, vil ditt tre endre seg, og basert på endringen, vil nye funn beregnes på nytt. Når beregningen er fullført, noe som kan ta mellom noen få sekunder til 24 timer, vil MyHeritage tilby deg ytterligere Instant Discoveries™-oppdagelser.

Instant Discoveries™ og Smart Matches™
Instant Discoveries™ finner ikke annen informasjon enn du tidligere ville funnet med  en Smart Match™.  Hva som er nytt er at du kan bruke en Discovery med ett klikk.

Instant Discoveries™ vil ikke legge til like personer til ditt tre som du allerede har, selv om de er stavet annerledes. Å gjøre den samme prosessen med Smart Matches™,  basert på å legge til ett og ett Match,  ville ha vært svært tidkrevende, Du måtte ha lagt personene i treet ditt manuelt, i tillegg til å sjekke kildene én og én. Med Instant Discovery™ gjør du alt dette med ett klikk, slik at du heller kan bruke tiden din til å forske på familiehistorien din.

Dokumentasjon gjort enkelt

Sett fra et geneologisk ståsted, er en slik praksis med manuell gransking og dokumentasjon faktisk også den beste metoden å drive slektsforskning på.  Fakta og dokumentasjon er alfa og omega i slektsforskning, og at all dokumentasjon legges til i søk er sterkt anbefalt, både for nybegynnere og erfarne slektsforskere.

Fakta og henvisninger øker nøyaktigheten i skjeltstreet ditt, og lar deg kunne ta et nøyaktig og veloverveid valg om hvorvidt du skal legge til informasjonen i ditt eget tre. Men dette er et bud som ofte er vanskelig å følge for amatører og nybegynnere til slektsforskning.Ved å bruke Instant Discoveries, vil fakta automatisk legges til, og er derfor et veldig viktig verktøy for nybegynnere.

Alt i alt, gjær Instant Discoveries™  det enklere å legge til ny informasjon til treet. Professjonelle slektsforskere kan fortsatt nyte Instant Discoveries™, for eksempel for å legge til hele grener til dere tre fra kilder de har full tillit til, men for andre behov, som krever nærmere gransking, anbefaler v at du bruker Smart Matches™.

Mer kraftfull Instant Discoveries™ kommer snart*

I den første versjonen av Instant Discoveries™, som ble lansert denne uken finner du oppdagelser basert på Smart Matches™. Om kort tid vil vi i tillegg inkludere Instant Discoveries™-oppdagelser basert på Record Matches. Dette betyr at teknologiens suksessrate  snart vil vokse betydelig, og at MyHeritages brukere vil kunne få funn basert på trær som stammer fra Geni og FamilySearch, samt fra folketellinger og andre typer opplysninger.

Om ikke lenge vil Instant Discoveries™ også inkludere Record Matches.

Opplevelsen av å bruke Intant Discoveries™ vil ikke endre seg til tross for at vi vil utvide de kildene som det gjøres funn i.

Andre forbedringer som kommer

I neste måned eller så, vil vi legge til en annen spennende utvidelse: Tilgjengelige Instant Discoveries™-oppdagelser vil vises som egne profilkort rett på ditt slektstre. For eksempel, hvis en gren som er koblet til din bestefar, mangler i ditt slektstre men har blitt funnet hos en pålitelig kilde funnet av MyHeritage andre steder, vil du se en markør ved siden av din bestefar i slektstreet. Du vil da kunne legge hele grenen til slektstreet ditt med noen få klikk, bare ve å klikke på markøren og å igjennom skjermbildene beskrevet tidligere. For brukere som ikke ønsker denne funksjonaliteten, legger vi til en konfigurasjonsinnstilling for å kunne slå dem av.

Vi utvikler også en spesiell forhåndsvisning for mer erfarne brukere, for å tillate brukere å gå dypere i funnet. Brukere vil få muligheten til å velge deler av informasjonen, basert på én og én person, uten å legge til hele funnet.
Før forhåndsvisningsmodus blir tilgjengelig, og selv etterpå, er det ekstremt viktig å undersøke innholdet av funnene som følger med. Før du godkjenner må du forsikre deg om at  funnet er riktig og kommer fra en kilde du stoler på. Dette vil redusere opprettholdelse og duplisering av feilene som gjør prosessen så den lett kan øke, når slektsforskere ikke er forsiktig nok.

Vi er veldig stolte av å kunne lansere Instant Discoveries™ til alle våre brukere. Vi håper at du vil avdekke fantastisk ny informasjon om din families slektshistorie  og vi inviterer deg til å dele med oss hva du oppdager ved å utforske våre brukeres Suksess historier nettside og sende inn din histore der.

Vennlig hilsen,
MyHeritage-Teamet

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen

 • Ragnhild Wigdahl


  mai 14, 2015

  Dere sier dere har funnet nye slektninger på et annet tre. B.Wigdahl sitt. det stemmer jo ikke. de bildene som er der er fra mitt eget tre og de opplysningene han har, har han fått en del fra mitt tre.

  • Trine


   mai 20, 2015

   hei Ragnhild.
   Det høres ut som om han har akseptert en Instant Discovery fra ditt tre – og dermed lag til informasjon derfra. Men kanskje han har noen andre i sitt tre som du ikke har?
   Husk at dersom du ikke ønsker å akseptere oppdagelsen, er det bare å klikke avvis, så forsvinner treffet dersom du ikke vil knytte det til treet ditt 🙂

 • Thor Fruseth Fyllingen


  mai 14, 2015

  Dette var ei fin melding å få, meget god hjelp.
  SPØRSMÅL:Jeg har heller ikke noen opplysninger om min farmor
  Kari»kARI PÅ ARKEN»Fyllingen (født.Horsås.
  Det ble aldri sagt noe om hennes familie .
  Vet bare at min far Johannes Fyllingen er i slekt med avdøde
  Harald Horsås,bosted HORSÅS på osterøya

  • Trine


   mai 20, 2015

   dette høres ut som en spennende detektivjobb, Thor!
   Har du forsøkt å benytte deg av søkmulighetene under forskning-menyen på MyHeritage?
   Den som leter skal finne 🙂

 • Magne Rossetnes


  mai 15, 2015

  Har såvidt prøvd «Instant discoveries», bare for å prøve det. Og tror dette kan fenge spesielt nye medlemmer og medlemmer som kanskje har middels interesse for slektsforskning. Det er jo som dere selv skriver et kraftfullt verktøy som muliggjør en veldig rask oppbygging av slektstrær.

  Har det så noen betenkeligheter?
  Ett problem er alle feilene som fins i ulike slektstrær, og som allerede via «smart matcher» ukritisk blir kopiert til nye slektstrær. Både » Smart matcher» og «Instant discoveries» kan være bra verktøy, men vi kommer fremdeles ikke unna å sjekke opp mot primærkilder. Og da blir i tillegg mye mer interessant. Med å gå inn i kirkebøker, folketellinger og bygdebøker får vi mye interessant tilleggsinformasjon, luker ut feil og mangelfull informasjon og hobbyen får en ny dimensjon. Og det er her MyHeritage blir en genial plattform og nettsamfunn! Det at vi kan gå inn på andre slektstrær, dele det vi finner ut med andre, og få en felles interesse for å finne ut om felles forfedre. Men primærkildene må sjekkes, det er poenget 🙂

  • Trine


   mai 20, 2015

   Hei Magne, du har nok rett i at Instant Discoveries er et nyttig verktøy for nybegynnere og andre som nettopp har begynt med slektsforskningen sin.

   Som du sier, er det derimot SVÆRT viktig å sjekke alle treff før du godkjenner. Instant Discoveries er basert på matching-teknologien, og det er derfor stor sjanse for at informasjonen er korrekt og trygt kan legges til I treet. Men, det er likevel viktig å være forsiktig. Ikke legg til informasjon i treet ditt dersom du ikke er 100% sikker på at dataene er riktige. Aldri legg til informasjon fra kilder du ikke stoler på. Dersom du er usikker, kan du alltid kontakte eieren av det andre treet for å sjekke med vedkommende, FØR du gjør endringer i ditt eget tre.

 • Stein Larsen


  mai 16, 2015

  Hei
  er det ikke alle som har fått Instant Discoveries, jeg har vært på familie siden men kan ikke se at det er noe som tilsvarer dette. Går ut i fra at det skal være under oppdagelser. Vil det i så fall komme?

  MVH
  Stein Larsen

  • Trine


   mai 20, 2015

   Hei Stein – ikke alle får Instant Discoveries med én gang. Men vi sjekker stadig, og dukker det opp en oppdagelse for deg, vil det ligge synlig under Oppdagelser på siden din, akkurat som du skriver. 🙂

 • Målfrid Øwre Karlsen


  mai 16, 2015

  Jeg lurer så klart på mine forfedre på min fars og mors side, noe jeg har vanskelig for å finne ut av alene. Er ikke så flink til slikt.

  • Trine


   mai 20, 2015

   Hei Målfrid – har du forsøkt å søke etter dem i de digitale kildene som ligger tilgjengelig på Myheritage?

 • Tove Høiaas Imset


  mai 16, 2015

  hva koster det som medlem i det nye programmet???

  • Trine


   mai 20, 2015

   Hei Tove – det er ingen ekstra kostnader tilknyttet oppgraderingen 🙂

 • Tove Høiaas Imset


  mai 16, 2015

  hva er kostnadene som medlem av det nye systemet???

  • Trine


   mai 20, 2015

   det er ingen nye kostnader tilknyttet oppgraderingen 🙂

  • Trine


   mai 20, 2015

   Hei Tove! Oppgraderingen har ingen ekstra kostnad for våre brukere 🙂

 • Lillian


  mai 25, 2015

  Hvordan får jeg rettet feil opplysninger dere viser

  • Trine


   mai 26, 2015

   Hei Lillian,
   dersom det er feil i treet ditt, anbefaler jeg at du tar kontakt med oss på support@myheritage.com – eller sender en privatmelding til oss på Facebook, så skal vi gjøre alt vi kan for å få rettet det opp igjen.
   med vennlig hilsen Trine

 • Desiree Holm


  mai 31, 2015

  Hei jeg ville lage en profil på my heritage men det var ikke mulig da en annen har min e mail adresse..jeg har aldri prøvd å lage profil her før og synes det er rart. Jeg la inn info og ba om ny bruker og da skulle dette komme til meg i mail..det har ikke skjedd. Så jeg tror hele greia er Hacket !
  Med vennlig hilsen Desiree Holm

  • Trine


   juni 1, 2015

   Hei Desiree,
   Takk for melding fra deg – jeg kan forsikre deg om at nettsiden ikke har blitt hacket.

   Dette problemet kan oppstå dersom du har blitt invitert til en slektsside av andre for lenge siden. Dersom du sender en mail til support@myheritage.com, eller skriver en privatmelding til oss på Facebook-siden, skal vi ta tak i det øyeblikkelig, slik at du kan komme i gang så snart som mulig. Husk å inkudere e-posadressen din i mailen, så gir vi beskjed når det er i orden igjen.

   Med vennlig hilsen Trine

 • Erik Jensen


  juni 3, 2015

  Mange smart matches er forsåvidt riktige og hører hjemme i familietreet men inneholder likevel mange feil (navn, familiestatus, etc.). Er det greit å bekrefte disse og rette opp feilene i ettertid?

  • Trine


   juni 5, 2015

   Hei Erik!
   Dersom det er mange feil i et match du har mottatt, vil jeg anbefale at du ikke godkjenner dette. Dersom personene er riktige,, men data står feil, kan du benytte deg av kontakt-funksjonen for å sende en melding til administratoren av treet. Han eller hun blir sikkert glad for å få sitt eget tre oppdatert med riktige data – og dersom dere har samme slektninger, blir du kanskje kjent med et nytt familiemedlem som resultat? 🙂

   Dersom du har feil informasjon om noen i treet ditt, er det selvsagt ikke noe problem å endre på dette.
   Klikk på personen du vil endre på i treet, og en boks med informasjon vil dukke opp til venstre i skjermen. Nederst i denne boksen er det et blyant-ikon. Klikk på dette, og du kommer frem til redigerings-siden, der du kan oppdatere informasjonen. Klikk lagre, og informasjonen vvil bli oppdatert i slektstreet ditt,

   med vennlig hilsen Trine

 • Hilde Norsted


  juni 7, 2015

  Jeg er helt ny her inne, men startet på mitt første tre her inne. Nå kan jeg ikke finne ut hvor jeg finner mitt tre. Kan du hjelpe meg?
  Hilde

  • Trine


   juni 8, 2015

   Hei Hilde!
   Dersom du klikker på «slektstre» i toppmenyen etter at du har logget deg inn på MyHeritage, finner du treet her.

   Med vennlig hilsen Trine

 • Ann Kristin Brandstadmoen


  juni 8, 2015

  Hei!
  Jeg er ny og uerfaren med slektsforskning og Myheritage. Jeg har hatt stor glede av tjenesten disovery hub hvor tjenesten finner linker til min familie. I går fikk jeg skrevet ut en «bok» da jeg ønsket å finne ut hva det var. Etter at jeg hadde gjort det forsvant tjenesten discovery hub og jeg vet det ligger mer å finne der. Hva gjør jeg for å få tilbakedenne tjenesten?
  Med vennlig hilsen
  Ann Kristin Brandstadmoen (Bjerke)

  • Trine


   juni 8, 2015

   Hei Ann Kristin, så hyggelig at du har glede av Discovery Hub
   Du finner denne menyen ved å holde musepekeren over «oppdagelser» i toppmenyen. Disvovery Hub kommer da opp i rullegardinmenyen.
   Klikk på denne, og du får tilgang til alle oppdagelsene dine på ett og samme sted!

   Med vennlig hilsen Trine

 • Britt Figenschau


  juni 12, 2015

  Hei Trine. Dette virker litt Lotto med flere mill. i premie. Men det er forlokkende å prøve lykken.

 • Ragnfrid


  juni 15, 2015

  Hei! Trodde jeg hadde tilgang til alt ved å bli Premium Plus medlem, men så kommer det krav om å betale en årsavgift på ekstra 134,18 $ for å kunne se de Smart Matches som varslet. Dette er det ikke informert om. Hva blir det neste om jeg betaler dette?
  Vennlig hilsen Ragnfrid

  • Trine


   juni 16, 2015

   hei Ragnfrid!

   Som Premium Plus- medlem har du tilgang til alle Smart Matches.
   jeg skal be en av mine kolleger om å ta kontakt med deg, slik at vi finner ut hva som har skjedd.

   Med vennlig hilsen Trine

 • Siv


  juni 16, 2015

  Hva skal det være godt for å få fjerne slektninger langt
  ute i huttaheita og likeledes stemenninger langt
  ute i huttaheita på hundrevis av andre sider som ikke
  er etterkommere av mine aner.

  Oppdagelser og Instant Discovery, javel. Men det er
  best å holde seg til sin egen familie og sine egne
  aner med søsken. Det er det som er familien.

  Siv

  • Trine


   juni 16, 2015

   Hei Siv,
   Mange synes det er morsomt å legge til flere i familietreet sitt, men vi har selvsagt forståelse for at du ønsker å holde treet ditt til den nærmeste familien.
   Dersom du ikke ønsker å legge til matchene i treet ditt, er det bare å avvise treffene når de dukker opp.

 • Siv


  juni 16, 2015

  Forrige melding fortsetter.
  Riktignok har jeg kun et medlem til på min side en datter
  av en tremenning av meg og det får være nok.

  Hva skal jeg gjøre for å fjerne ukjente som jeg ikke klarer
  å fjerne og som jeg ikke finner. ?

  • Trine


   juni 16, 2015

   Hei Siv!
   Dersom du ikke får fjernet uønskede personer i treet ditt ved den vanlige fremgangsmåten på din profil – dvs å klikke deg inn på personen i treet, og klikke på blyant-ikonet, kan du kontakte oss på support@myheritage.com, så hjelper vi gjerne!

 • Siv


  juni 16, 2015

  Forrige melding fortsetter. Jeg klikker ikke mer på oppdagelser
  og bekrefter ikke flere treff heretter. Nok er nok.

  Jeg klarer å finne mine aner med søsken selv.

  • Trine


   juni 16, 2015

   Hei igjen, Siv,

   Du bekrefter kun de treffene du selv ønsker. En av mine kolleger på kundesenteret kommer til å sende deg en e-post for å hjelpe deg med å gjøre dette enklere.

 • Siv


  juni 16, 2015

  Jeg klikker ikke på flere oppdagelser og treff heretter.
  Jeg klarer og finne mine aner selv svært langt tilbake.

  • Trine


   juni 16, 2015

   Hei Siv,
   Mange synes det er morsomt å legge til flere i familietreet sitt, men vi har selvsagt forståelse for at du ønsker å holde treet ditt til den nærmeste familien.
   Dersom du ikke ønsker å legge til matchene i treet ditt, er det bare å avvise treffene når de dukker opp.

 • Ragnfrid


  juni 17, 2015

  Hei igjen!
  det er Record Matches jeg ikke får fram. Får bare krav om betaling når jeg prøver å åpne… (har fått en kryptisk melding ang brukerstøtte, men vet ikke om de har oppfattet problemet)
  Vennlig hilsen Ragnfrid

 • Siv


  juni 17, 2015

  Trine jeg har fått en mail fra din kollega på kundesentert.
  Den var på engelsk. Jeg er ikke særlig flink i engelsk.
  Kan jeg skrive på norsk til support@myheritage.com.

  Hvis ikke så må du hjelpe meg.

  • Trine


   juni 19, 2015

   Hei Siv,
   Du kan gjerne skrive på norsk til kundesenteret på support@myheritage.com. I tillegg kan du kontakte oss på Facebook-siden vår.

   Med vennlig hilsen

   Trine

 • Kjellaug


  juni 26, 2015

  Når det feil på Geni verdenstre, kan ein rette opp det? Oldefar min er ført opp rett, men kona hans er ført opp som kone og datter med forskjellige stavemåtar.

  • Trine


   juli 2, 2015

   Hei Kjellaug!
   selv om MyHeritage eier Geni, opererer de to nettsidene som separate enheter. Jeg har derfor ikke mulighet til å svare på spørsmål angående Geni – men dersom du kontakter deres kundeservice via http://www.Geni.com vil du komme frem til riktig person.

   Lykke til!

   Med vennlig hilsen Trine

 • Anne-Lise Andreassen


  juni 28, 2015

  Jeg har ikke slektstreet, er det mulig å få opplysning om hvor jeg finner det ?

  • Trine


   juli 2, 2015

   Hei Anne-Lise! Dersom du har laget et slektstre på MyHeritage.no, finner du dette ved å logge inn på MyHeritage.no og klikke på «slektstre» i toppmenyen.
   Dersom du ikke har laget et tre ennå, er det veldig enkelt å begynne! Gå til MyHeritage.no og registrer deg – og legg inn navn og informasjon om dine foreldre og besteforeldre – og vips, så er du i gang!

   Lykke til! Med vennlig hilsen Trine

 • Kristin


  juli 9, 2015

  Dersom jeg vil lage bok, kan jeg bestille en hos dere eller kan jeg bare skrive ut enkle ark som jeg må stifte sammen….?

  • Trine


   juli 10, 2015

   Hei Kristin,
   Det er dessverre ikke mulig å bestille fysiske versjoner av familieboken på Myheritage.no – men den er jo lett tilgjengelig digitalt – og vi arbeider med saken slik at det vil bli mulig å bestille fysiske kopier av familieboken om ikke så lenge.

   Med vennlig sommerhilsen,

   Trine

 • Britt Figenschau


  juli 9, 2015

  Hei Trine 6.juli2015
  Så hyggelig med en Live Person – som også er vennlig.

  • Trine


   juli 10, 2015

   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding fra deg, Britt!
   Vi gjør vårt aller beste for å hjelpe – med et smil! 🙂

   Ha en herlig sommerferie! Og kos deg med slektsforskningen din!

   Med vennlig hilsen Trine

 • Frank-Henning


  juli 31, 2015

  Hei,
  Jeg får ikke startet My heritage etter at pc ble oppdatert til Windows 10. Hva gjør jeg?

  • Trine


   august 11, 2015

   Hei Frank-Henning!
   Jeg går ut fra at du bruker Family Tree Builder, og at problemet ditt er at du ikke får startet programmet etter installeringen av den nyeste Windows-versjonen.
   jeg har sjekket med våre tekniske ansvarlige, og vi kan ikke se at det har oppstått noen problemer med programvaren. Jeg anbefaler deg derfor å installere programmet på nytt fra denne lenken http://www.myheritage.no/family-tree-builder

   Dersom du fremdeles har problemer, send gjerne en e-post til support@myheritage.no, så skal vi finne ut av det i fellesskap.

   Med vennlig hilsen Trine

  • Trine


   august 11, 2015

   Hei Frank
   Jeg har snakket med vår tekniske avdeling, og jeg kan ikke se at vi har noen problemer med Windows 10.

   Dersom du ikke får åpnet Family Tree Builder igjen etter at du oppgraderte til den siste versjonen av Windows, kan det å fjerne Family Tree Builder og laste den ned igjen løse problemet.

   Dersom dette ikke løser problemet, send en e-post til vår kundeservice på support@myheritage.com, så tar en av våre tekniske eksperter kontakt med deg så snart som mulig.

   Med vennlig hilsen Trine

 • Åse Rosendahl


  august 3, 2015

  Hei.
  Noen har lagt inn bilde av person i vårt tre, død 1832, før fotografiet kom i vanlig bruk i Norge. Hvordan kan vi få det slettet?
  ——————————
  Wilhelm Magnus Mortensen Rosendahl
  1775 – 1832
  Direkte ane (5 generasjoner)
  ————————————

  Bildet er trolig av Wilhelm Eliasen Rosendahl