Har du dobbeltgjengere i slekta?

Har du dobbeltgjengere i slekta?

Er barnebarnet ditt som et speilbilde av sin tippoldemor? Eller er det noen andre i familien som ligner på hverandre?  Da kan du bli vinneren i vår konkurranse!

Å tiltte i gamle familiealbum kan noen ganger være som å se i et speil. Har du noen gang blitt fortalt at du ligner på bestemor? Eller kanskje at «du er som snytt ut av nesa på oldefar?»

familieliket mellom generasjoner

De to bildene ovenfor er tatt med 60 års mellomrom. Og bortsett fra at det ene er i farger, og det andre er sort/hvitt, er de to skremmende like. En skulle nesten tro det var samme person!

Er det noen i din familie som ligner på hverandre – eller kanskje de ligner på noen langt bakover? Da kan du vinne et profesjonelt trykket familietre av din slekt!


Bli med i konkurransen!
Har du noen gamle bilder som får deg til å tro du ser dobbelt? Noen forfedre eller formødre som ligner på deg? Scann dem inn og skriv noen linjer om personene på bildet, og du kan vinne ditt eget slektstre i det formatet du ønsker, – profesjonelt trykket og i valgfritt design.

Du velger selv personen som skal være utgangspunktet for treet, hvor mange individer du vil vise, samt størrelsen, designet, og utførelsen. Se bare nedenfor hvor fint det kan bli!

familietre-bilde stue

Slik blir du med: Finn frem og scan to bilder av noen som ligner på hverandre i din slekt, og skriv noen linjer om personene – og send det i en e-post til – konkurranse@myheritage.com innen 24. oktober 2015! Vinneren trekkes 26. oktober!

Lykke til! Og vi gleder oss til å se bildene deres!

Konkurranseregler:

 

1 Konkurransen arrangeres av MyHeritage Norge, og konkurranseperioden varer fra 24. september til 24 oktober.
2 Du gir informasjon kun til MyHeritage og  en tredjepart. Informasjonen som oppgis vil kun bli brukt for administrering av konkurransen.
3 Alle som har sendt sitt bidrag per e-post til konkurranse@myheritage.com innen konkurranseperioden, registreres som deltakere i konkurransen. Kun deltakere over 18 år kan vinne premier.
4 Vinnerne vil trekkes blant alle deltakere ved konkurransens slutt. Vinnerne vil bli kontaktet direkte, elektronisk eller via telefon. Navn på vinnerne vil også offentliggjøres på MyHeritages blogg og andre kommunikasjonskanaler.
5 For å vinne må konkurransedeltakeren ha en konto på MyHeritage.
6 Én hovedvinner vil motta hovedpremien, ett profesjonelt trykk av sitt eget slektstre, fritt levert til sin postadresse.
7 Der det anses at deltakerens konkurransebidrag har interesse for andre brukere av MyHeritage, vil MyHeritage kunne bruke informasjonen i bidraget i / som del av blogginnlegg på blog.myheritage.no. I så henseende vil deltakeren vil bli kontaktet av MyHeritage direkte.
8 Premiene kan ikke veksles inn i penger eller premier av samme verdi. Vinnerne av oppgradering på MyHeritage vil få denne aktivert så snart som mulig etter at vinnerne er kontaktet. MyHeritage er ikke ansvarlig for evt. mistet premie eller tyveri.
9 Dersom vinnere ikke responderer på MyHeritages kontaktforsøk innen 3 måneder regnet fra den dato premien er vunnet, vil premien tilfalle MyHeritage .
10 Ved deltakelse i konkurranser på MyHeritage, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger MyHeritage kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. MyHeritage forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.