Oppsummering av RootsTech 2024

Oppsummering av RootsTech 2024

Etter noen spennende dager på RootsTech 2024 er MyHeritage-teamet tilbake, full av spenning og energi fra en av de mest betydningsfulle samlingene i slektsforskerfellesskapet. Årets konferanse handlet om å gjenoppta kontakten, banebrytende innovasjoner og oppriktige historier om oppdagelser.

MyHeritage-teamet er klare for RootsTech 2024

MyHeritage-teamet er klare for RootsTech 2024

Her er en oppsummering av de viktigste øyeblikkene fra RootsTech 2024:

MyHeritage-standen: Et knutepunkt for aktivitet

Standen vår, som alltid er full av aktivitet, hadde i år to kalesjer: en for DNA-opplasting og en for GEDCOM-slektstreopplasting, som begge ble tilbudt gratis under hele konferansen. Standene var svært populære, og deltakerne var ivrige etter å benytte seg av disse mulighetene til å dykke dypere ned i arven sin.

Telt for opplasting av DNA-data til MyHeritage

Telt for opplasting av DNA-data til MyHeritage

MyHeritage-posene som ble delt ut på MyHeritage-standen var å se over hele Salt Lake City!

Opplæringsøkter og stand-aktiviteter

Teamet vårt, sammen med MyHeritage-venner og ekspert-slektsforskere, ledet en rekke informative økter og demonstrasjoner som guidet deltakerne gjennom de nyeste MyHeritage-funksjonene.

Slektsforsker James Tanner presenterer på MyHeritage-standen.

Slektsforsker James Tanner presenterer på MyHeritage-standen.

Det første fysiske møtet mellom MyHeritage Wiki-bidragsytere på RootsTech (noen bidragsytere fra hele verden deltok virtuelt).

Innovasjon i forkant: MyHeritage kunngjøringer

Aaron Godfrey, vår VP for markedsføring, gikk på scenen for å fremheve de siste lanseringene hos MyHeritage.

Han fremhevet den siste utviklingen hos MyHeritage, blant annet introduksjonen av AI Record Finder™ og AI Biographer™, to banebrytende funksjoner som gjør det enklere enn noensinne å utforske og dokumentere slektshistorien din MyHeritage Wiki, et nytt nettbasert slektsleksikon ledet av fellesskapet og den spennende oppdateringen at MyHeritage nå er hjemsted for 20 milliarder historiske dokumenter fra hele verden.

Han kunngjorde også lanseringen av helt nye profilsider, en stor forbedring av profilsidene på MyHeritage som gjør dem til et sentralisert knutepunkt for alt som er kjent om en person, inkludert en ny funksjon kalt Hints, en unik og svært nyttig måte å presentere nye detaljer fra Smart Matches™ og Record Matches i sammenheng med en individuell profil.

Deretter presenterte Aaron noen spennende nye funksjoner som er på vei: en AI-bildeskanner i MyHeritage-mobilappen, muligheten til å dele DNA-resultatene dine med en ekspert, en kommende slektstreintegrasjon med FamilyTreeDNA og en større oppdatering av vårt Etnisitets Estimat-modell som vil utvide våre prosentbaserte etnisiteter fra 42 til 80.

Sist, men definitivt ikke minst, kunngjorde Aaron lanseringen av OldNews.com, et nytt nettsted for utforsking av historiske aviser. I løpet av noen timer hadde vi allerede hørt flere historier om folk som hadde gjort fantastiske funn om forfedrene sine på den nye nettsiden! Tilbake på MyHeritage-standen delte en gammeldags avisbud ut MyHeritage «Old News»-aviser for å spre «nyhetene».

Se hele innledningen her:

Aaron nevnte også vår DNA-opplastingskampanje som vi forlenget til 10. mars.

Gilad Japhet, vår grunnlegger og administrerende direktør, holdt også et fengslende foredrag, som vi snart vil dele i et eget blogginnlegg. Følg med for noen overraskelser!

Til neste år

Når vi ser tilbake på RootsTech 2024, er vi inspirert av historiene om oppdagelser, kontaktene som ble knyttet, og innovasjonene som fortsetter å drive oss fremover.

Vi gleder oss allerede til RootsTech 2025!