MyHeritage, en 20 år lang historie: Se dokumentarfilmen vår

MyHeritage, en 20 år lang historie: Se dokumentarfilmen vår

Det hele startet med en lidenskap for slektshistorie i barndommen. Vår grunnlegger og administrerende direktør Gilad Japhet utviklet en interesse for slektsforskning i ung alder, og imponerte til og med læreren sin på ungdomsskolen med et eksemplarisk slektsforskningsprosjekt da han var 13 år gammel – og det var denne lidenskapen som fikk ham til å starte MyHeritage for 20 år siden. I løpet av de to tiårene som fulgte, har selskapet utviklet seg fra å være en spinkel oppstartsbedrift i en låve i Bnei Atarot, med klukkende høner i hagen, til å bli et internasjonalt fenomen med millioner av brukere og over 550 ansatte fordelt på flere kontinenter.

En milepæl er fin anledning til å se tilbake på alt vi har oppnådd. Vi benyttet anledningen til å produsere en kort dokumentarfilm om hvordan vi kom hit: en historie om dristighet, utholdenhet, en sterk følelse av misjon og formål, og en god dose chutzpah! Dokumentarfilmen er delt inn i 6 deler på 5-10 minutter hver, med en total spilletid på 43 minutter. Du kan se hver del for seg nedenfor, eller se hele spillelisten her.

Del 1: De første årene

Del 2: Oppstart

Del 3: Å bli lagt merke til

Del 4: Oppgradering

Del 5: Å gjøre en forskjell

Del 6: På vei inn i fremtiden

Vi vil gjerne rette en stor takk til alle som deltok i dette utrolige prosjektet, inkludert våre interne produsenter, regissør og kreativ leder, henholdsvis Shay Zilber, Eugene Slov, Roi Mandel og Aaron Godfrey; fotograf og redaktør Noam Leibman fra Kavana Films; og vår assisterende redaktør, Dror Noy fra Drop Production. Vi vil også rette en stor takk til de mange MyHeritage-ansatte, investorene og brukerne, samt venner og familiemedlemmer av Gilad, som tok seg tid til å delta, og selvfølgelig til vår uredde leder, Gilad Japhet, for at han delte sin historie og lot oss alle være en del av drømmen han gjorde til virkelighet.

God fornøyelse!

Emneord: