Ny oppdatering av MyHeritages mobil-app

Ny oppdatering av MyHeritages mobil-app

MyHeritages mobil-app gjør det enklere enn noen gang å utforske og dele slektshistorien din mens du er i farten. Hvis du fremdeles ikke har skaffet deg MyHeritages mobil-app, kan du laste den ned her. Den er tilgjengelig for iOS and Android, både for smarttelefoner og tablet-er.

Vi har fornøyelsen av å fortelle om flere nye funksjoner i MyHeritages mobil-app som kan hjelpe deg med din slektshistorie-forskning. Blant de nye funksjonene finner du Family Timelines, som gir deg muligheten til å se slektstrær som du har matcher med, muligheten til å velge hvilken informasjon du ønsker å ta ut fra Smart Matches™, en forbedret forskningsside, og mer.

Legacy Family Tree Webinars har i det siste holdt et webinar (på engelsk) med Guy Tsype, vår produkt-direktør som har ansvaret for MyHeritages mobil-app, med detaljerte beskrivelser av de nye funksjonene:

Family Timelines

Opplev din slektshistorie på en spesiell måte ved å benytte deg av Family Timelines. Fra enhver profil i slektstreet kan du klikke deg inn på klokke-ikonet øverst til høyre. Slik kan du utforske gjeldende slekts-tidslinje og skrolle gjennom vedkommendes slektshistorie. Det er en morsom måte å vise og belyse familiemedlemmer og deres «tidsreise».

mobilapp mobilapp mobilapp

Dessto flere hendelser og fakta med datoer du legger til for slektninger i slektstreet ditt, dessto fyldigere vil familiens tidslinje bli. Family Timeline er for tiden tilgjengelig kun for smarttelefoner (ikke på iPad-er og tablet-er ennå).

Hente informasjon fra Smart Matches

I likhet med MyHeritages website, etter gjennomgåelse og bekreftelse av en match, kan du nå velge hvilke nyttige opplysninger du ønsker å hente ut fra matchen og bringe inn på ditt tre, i stedet for å kopiere alt sammen. Denne funksjonen har vært svært etterspurt, ettersom mange erfarne slektsforskere foretrekker å hente ut opplysninger fra matcher manuelt.

MyHeritage mobilapp

Forskning

Vi har totalt fornyet våre søke-sider på mobil-appen for å hjelpe deg til å utforske dine aners liv fra milliarder av historiske dokumenter.

mobilapp

Standardsmessig, vil søkingen din bli foretatt ut i fra alle dokumentene som befinner seg i SuperSearch. Du kan velge å “Aktivere avansert søk” for så å definere søket.

Du kan klikke “Etter samling”-fanen for å bla gjennom våre samlinger eller søke etter en bestemt dokument-samling. Ved å velge en samling vil du kunne søke for dokumenter innen den utvalgte samlingen.

MyHeritage mobilappMyHeritage mobilapp

Se andre slektstrær

Vi har lagt til muligheten for å se slektstreet til en match slik at man enkelt kan sammenligne de to slektstrærne og gå gjennom nye opplysninger. Du har tilgang til denne funksjonen via Smart Matches™ eller DNA Matches.

Deling av bilder

Hittil har du bare kunnet legge til bilder på familie-nettsiden din direkte via MyHeritage-app’en. Vi har nå lagt til muligheten til å laste opp bilder til MyHeritage fra noen av de mest populære foto-delings og -redigerings-app’ene. Når man klikker på et bilde, kan man velge delings-knappen for å velge MyHeritage-appen. MyHeritage-markøren vil dukke opp og du vil bli bedt om å legge til en valgfri tittel til bildet eller bildene. Deretter vil du kunne laste opp bildet eller bildene til en person i slektstreet eller til et bestemt fotoalbum.

Med MyHeritage-app’en vil du aldri gå glipp av en spennende oppdagelse. Last den ned nå og ta den i bruk allerede i dag. Vi har masser av nye funksjoner planlagt, så følg med videre!