Family Tree Builder er nå tilgjengelig for Big Sur

Family Tree Builder er nå tilgjengelig for Big Sur

Family Tree Builder nå tilgjengelig på macOS Big Sur. Det er gode nyheter for Mac brukere! Vi har gitt ut en ny versjon av programvare for macOS Big Sur. Sent i fjor lanserte vi en versjon av programvaren for operativsystemer Catalina og High Sierra. Etter utgivelsen av den nye macOS Big Sur, har vi mottatt mange forespørsler fra brukere med Mac som ønsket å fortsette å bruke Family Tree Builder. Det er deres favoritt slektsforskning programvare. Det var viktig for oss å gjøre disse brukerne i stand til å fortsette sin slektshistorie forskning, og vi var i stand til å produsere en ny versjon i løpet av få måneder.

Denne versjonen av Family Tree Builder for Mac, er som den forrige det samme ut som skrivebordsprogramvaren for Windows, og krever ikke Windows eller noe ekstra oppsett eller konfigurasjon når den lastes ned. Den bruker et system for portering Windows-programvare til Mac kalt CrossOver av CodeWeavers.

Programvaren er gratis

Last ned programvaren gratis Hovedfunksjonene til programvaren kjører det samme i Mac-versjonen, inkludert Synkronisering med MyHeritage, Smart Matches™, Record Matches, Consistency Checker, diagrammer osv. Det er imidlertid flere mindre funksjoner som ikke er kompatible med Mac OS X som ikke vil være tilgjengelig for Mac-brukere. Vil du lese mer om hvordan du kan ha glede av Family Tree Builder, kan du lese her.

Pakk ut Family Tree Builder

Pakk ut Family Tree Builder

Når du har lastet ned filen, dobbeltklikker du på den nedlastede filen for å åpne diskfilen. I vinduet som vises, drar du ganske enkelt MyHeritage Family Tree Builder-ikonet til macOS Applications-mappen. Når programvaren er installert, kjøres den direkte på Mac-datamaskiner. Vi ønsker at alle  MyHeritage-brukere skal gjøre fremskritt i sin slektsforskning. Uansett hvilken plattform de føler seg mest komfortable med. Vi håper mange vi ha glede av denne aller siste oppdateringen.