CNN intervjuer MyHeritage-sjef Gilad Japhet om Deep Nostalgia ™

CNN intervjuer MyHeritage-sjef Gilad Japhet om Deep Nostalgia ™

Den svimlende suksessen til MyHeritage sin nye bildefunksjon Deep Nostalgia ™ fortsetter! I dag nådde vi milepælen på 30 millioner animerte bilder, og MyHeritage-mobilapp har nådd toppen av listen over gratis iOS-apper i 22 land. Grunnlegger og administrerende direktør i MyHeritage, Gilad Japhet har blitt intervjuet av korrespondent Julia Chatterley om denne funksjonen som har blitt er så stort fenomen, på CNN International.

Se hele intervjuet her:

Deep Nostalgia™ på CNN International: Intervju med Gilad Japhet, MyHeritage-grunnlegger og administrerende direktør

I intervjuet snakket Gilad om hvordan Deep Nostalgia ™ har blitt til ved hjelp av D-ID-teknologi. Han forteller om hvordan den har blitt ble oppfattet, hvordan det fungerer og hvorfor denne funksjonen ser ut til å ha rørt publikum over hele kloden så dypt. Selv kunne han fortelle at han selv ble spesielt opptatt av en animasjon av faren sin mens han jobbet med utviklingen av denne funksjonen. Intervjuer Julia Chatterley ble også ganske emosjonell da hun fikk se en Deep Nostalgia ™-animasjon av sin egen bestemor. Har du prøvd Deep Nostalgia™ ennå? Klikk her for å se dine forfedre komme til liv!