Deep Nostalgia™ har nådd milepæl på 26 millioner animasjoner!

Deep Nostalgia™ har nådd milepæl på 26 millioner animasjoner!

På bare 11 dager har over 26 millioner animasjoner blitt opprettet ved hjelp av Deep Nostalgia™! Dette nye bildeverktøyet som lar deg animere ansiktene til dine kjære i stillbilder, har tatt internett med storm. 

MyHeritage mobilapp gjør det enkelt å animere bilder og det har blitt mer populært enn noensinne. Den har holdt seg på topp i App Store i USA 7 dager! Appen har også rangert på topp i iOS App Store for Storbritannia, Østerrike, Belgia, Brasil, Frankrike, Mexico og New Zealand, og er nummer to i Canada, Tyskland, Italia, Nederland, Spania, Sveits og Australia. Vi har nådd toppen i 22 land, vi er nr 5 i 43 land, og på topp-10 listen i 55.

Deep Nostalgia™ fortsetter å fengsle folk fra hele verden og berike forbindelsen med fortiden. Vi har med glede sett mange animasjoner som har blitt gjort over hele verden, og vi er stolte av hver milepæl vi har nådd underveis. Vi har blitt målløse av de utrolige tilbakemeldingen og oppmerksomheten vi har fått. Utbruddene av entusiasme er så enorme at vi har måttet skrive mange poster for å dele tilbakemeldingene, dette ver de første reaksjonene og deretter noen dager senere.

I dag feirer vi den internasjonale kvinnedagen. Det er en dag for å hedre kvinner fortid, nåtid og fremtid og minnes hvordan kvinners mot, intelligens og styrke gjennom historien har ført oss dit vi er i dag. Ved å bruke Deep Nostalgia™, vi animerte ansiktene til noen store kvinner gjennom historien fra hele verden. Å se disse mektige kvinnene i bevegelse hjelper oss å føle oss mer knyttet til dem, og inspirerer oss til å følge deres eksempel, stå opp for våre verdier og forfølge våre drømmer.

Tilbakemelding fra brukere

Vi fortsetter å bli rørt av tilbakemeldingene som strømmer inn. Mange brukere har tatt kontakt med oss og uttrykt sin oppriktige takknemlighet etter å ha fått et glimt inn i sine forfedres liv. Det har fremkalt mange følelser.

Kathleen Batty fra Australia sier «Dette var fantastisk. Mamma døde da jeg var to, så jeg husker henne ikke. Det fikk henne til å virke mer levende for meg. Tusen takk!»

Emma Devine fra Storbritannia kan fortelle oss om hvor spesielle de bildene hun har animerte av sin mor ved hjelp av Deep Nostalgia™ har vært for henne og hennes familie. “Min mor døde i 2018 av kreft, og da var hun 78 år. Vi fikk vite det bare 2 uker før hun døde, og hun ble lagt inn på sykehus mindre enn en uke før. Vi fikk henne hjem for å stelle for henne, og fikk tilbringe 6 hjerteskjærende dager med henne før hun forlot oss. Hun hadde 7 barn. Hun var en flott kvinne, den perfekte mamma, og vi savner henne endeløs. Hun har 16 barnebarn og 13 oldebarn.» I denne animasjonen var hun atten år gammel, og det er på bryllupsdagen hennes. Det er av Emmas favorittbilder av sin mor.

I disse vanskelige årene har Emma blitt trøstet av bildet. «Min far døde 8 uker etter min mor, og min eldste søster døde 8 måneder etter henne. Etter 3 år med sorg brakte jeg bildet av mamma til livet i dag. Jeg sitter her å gråter akkurat nå, men wow! Jeg elsker det! … takk fra bunnen av mitt hjerte! XX”

Liliana Garcia Schultz sier: «Denne teknologien er utrolig! Jeg har brukt den på bilder av bestemoren min som jeg aldri fikk møte. Det ble en veldig følelsesmessig opplevelse for hele familien. Jeg vil gjerne betale for et medlemskap. Det er absolutt verdt det!”

Eliška Potužníková fra Tsjekkia utbrøt: «Elsker det 😍  Min 84 år gamle bestemor gråt av glede da hun fikk se sin avdøde tvillingbror smile! En hyllest til de som har programmert dette. Det må ha tatt så mange timer å få bildene til å bevege seg. Det er som magi fra Harry Potter for meg… Dere er de beste!”

Feedback på sosiale medier har vært like entusiastiske:

Media 

Nyhetskilder fortsetter å dekke sensasjonen Deep Nostalgia™. 

Inside Edition’s Deborah Norville, Steven Fabian, og Lisa Guerrero har også gitt appen en sjanse med bilder av sine kjære avdøde, og med en video av prosessen.

The Real «Kept it real», snakk om den nye trenden med animasjon av historiske figurer. 

Deep Nostalgia™ ble omtalt i Newsweek, Yahoo! News, Distraher, Deseret News, og andre.  

Det siste tilskuddet til vår pakke med fotoverktøy har gått viralt i sosiale medier siden det ble utgitt. Vi er glade for å kunne hjelpe brukerne våre med å få kontakt med fortiden sin, og dele familiehistorien sin med sine slektninger. 

Hvis du ikke har hoppet på toget ennå, hva venter du på? Vi inviterer deg til å prøve det og fortelle oss hva du synes!