Vi har nådd 50 millioner animasjoner!

Vi har nådd 50 millioner animasjoner!

Vi har nådd en ny spennende milepæl med vår nye funksjon, Deep Nostalgia™. Det har blitt laget over 50 million animasjoner.  Vi mottar mange entusiastiske meldinger og rørende historier, hver dag. Folk forteller hvordan det oppleves å se fotografier som er animert med Deep Nostalgia ™. Hver enkelt historie varmer hjertene våre, og gjør oss stolte og ydmyke over å kunne dele denne funksjonen med dere.

Se videoen nedenfor for å se noen av de mange rørende reaksjonene fra brukere når de ser resultatet av Deep Nostalgia™.

Bli med på Deep Nostalgia™ Challenge

I forrige uke, lanserte vi #DeepNostalgiaChallenge. Det er en konkurranse der vi deler ut et Komplett MyHeritage abonnement til 5 heldige vinnere som deler sin favorittanimasjon, eller animasjoner, med oss. Konkurransen varer frem til 31. mars, så hvis du ikke har sendt oss ditt bidrag enda, er det fortsatt mulig! Klikk her for å lese mer om konkurransen og hvordan du deltar.

I mellomtiden deler vi noen flere flotte Deep Nostalgia™ animasjoner som brukerne fra hele verden har delt med oss den siste tiden.

Denne animasjon fra Autumn Abby er av hans fars mor, som døde i 2013:

Vi bare elske dette skinnende smilet!

Neste er en animasjon fra Christy Vanoss, det er et portrett av hennes bestemor Vivian Jouett Chambers Horn:

“Min lille bestemor ble født i 1905,” skriver Christy. “Hun var under 150 cm høy og giftet seg med bestefar, Henry Horn, som var over 180 cm høy. Hun hadde alltid på seg hæler mens bestefaren min levde.”

Christy deler besteforeldrenes kjærlighetshistorie: «I begynnelsen av sin lærerkarriere bodde hun hos rektor og hans kone, men rømte med Henry Horn,» skriver hun. “Hun prøvde å holde forholdet hemmelig, men rektor fikk vite det og sa det var greit, og hun fikk beholde sin lærerstilling. Vivian pensjonert seg fra læreryrket da hun var 43 år.”

Christy skriver at både hun og moren fulgte i Vivians fotspor og ble lærere.

«Det er fascinerende å se min bestemor komme til liv som ung dame», skriver Christy. “Deep Nostalgia er fantastisk!”

Den neste animasjonen er av Sarah Fergusons ukuelige grandtante Elizabeth Kay, som ble født i 1863:

“Hun var bedriftseier, Carrie Nation-supporter, grunneier og generelt en steng dame,” skriver Sarah. “Hun har alltid vært et forbilde for meg. Hun tok til seg min bestefar da han var tenåring. Moren hans var død og faren hans giftet seg på nytt men en dame han ikke likte. Hun bodde i andre etasje i huset sitt etter at min bestefar og bestemor giftet seg i 1934, og hun overlot huset til ham da hun døde i 1944. Min far ble født der.”

Animasjonen nedenfor er fra Phil Wild og viser faren hans i sin Royal Air Force uniform under andre verdenskrig:

“Min far giftet seg ikke før sent i livet,» forklarer Phil, «Det er derfor flott å se ham slik, som ung mann.”

“Prosessen er så enkel og veldig fascinerende,» legger Phil til. Han elsker animasjoner.

Neste er en animasjon fra Francesca Loftis, med sin mormor, Maria Assuncion Hyndman, som døde før hun ble født:

“Animasjonen fikk meg til å føle at hennes ånd var i bildet, jeg fikk tårer i øynene og hjertet mitt ble fylt med kjærlighet,” skriver Francesca. “Takk for dette øyeblikket.”

Animasjonen nedenfor fra Lori Grondin er av hennes bestemor Pauline Burdick (født Kraft):

“Hun døde i 2013 I en alder av nesten 99 år,” sier Lori. “Dette bildet ble tatt i 1988 i min søsters bryllup. Det er litt fint å se henne «komme til liv», selv om det ikke er helt slik jeg husker henne. Jeg tror det fungerer best hvis du aldri har møtt dine forfedre, på denne måten kan du få en ide om av hvordan de ville ha sett ut i bevegelse.”

Deanna Martin delte denne spesielle animasjonen av sin mormor og oldefar:

“Deep Nostalgia har gitt meg og familien en tidsmaskin for å komme i kontakt med våre forfedre igjen. Det har vært en fantastisk givende opplevelse,» skriver Deanna. “Dette dyrebare bildet fra 1919 viser min mormor som baby sammen med foreldrene sine. Det er det eneste bildet vi har av moren hennes, Minnie, som døde i en husbrann i en alder av 24 år. Min bestemor var bare 7 uker gammel da det skjedde. Å se vakre Minnie i bevegelse, over 100 år senere, er en gave.”

Animasjonen nedenfor er fra Diane Thompson, og hun skriver: “Fetteren min mistet moren sin da han var ganske ung. Hver gang jeg kommer over et bilde av henne, sender jeg dem til han, og han er veldig takknemlig. Hans mor var den første personen jeg animerte, og det var ikke engang et veldig godt bilde av henne. Det utrolige var at til og med det «forbedrede» bildet ble forbedret før det ble animert. Han fortsatte og fortsatte om hvor fantastisk det var å se henne «live.’”

Tusen takk til alle som har delt sine animasjoner og historier med oss, og til alle som har valgt å animere sine familiebilder ved hjelp av Deep Nostalgia™. Fortsette å dele, vi setter så stor pris på det. Ikke glem å delta i vår konkurranse #DeepNostalgiaChallenge. Du kan vinne et Komplett-abonnement på MyHeritage, slik at du kan animere så mange bilder du vil gratis! Vi deler ut 5 premier.

Prøv Deep Nostalgia™ her!