Vi lar lagt til 10 nye og spesielle animasjoner

Vi lar lagt til 10 nye og spesielle animasjoner

Spesielle animasjoner er en utvidelse av Deep Nostalgia™, den magiske MyHeritage-funksjonen, drevet av D-ID, som gjør at personene i de gamle familiebilder kan blunke blinke, bevege ansiktet, og smile. Deep Nostalgia™ har tatt sosiale medier med storm, og millioner har delt sine animasjoner og sine reaksjoner på å se bilder av sine kjære forfedre når de har kommet til liv. Siden lanseringen for 5 uker siden har 72 millioner animasjoner blitt opprettet på MyHeritage.

Denne funksjonen er basert på ulike sekvenser av bevegelser som kan brukes på et bilde. Hvert bilde stammer fra en forhåndsinnspilt modell video som er utarbeidet ved hjelp av MyHeritage-ansatte. Da vi lanserte Deep Nostalgia™, hadde vi 10 slike modell videoer tilgjengelige. Det er derfor med glede at vi har doblet antall modeller. De 10 nye blir utgitt i dag, og vi kaller dem for spesielle animasjoner, med dem kan dine forfedre uttrykke et bredere spekter av bevegelser og følelser, for eksempel smile helhjertet, slenge et kyss, nikke anerkjennende, og mer. De spesielle animasjonene er kun tilgjengelige for abonnenter på Komplett-abonnement.

Mange av brukerene våre har blitt rørt til tårer av å se sine forfedre se seg rundt og smile til dem. Med de nye spesielle animasjonene, kan de glede seg enda mer.

Slik velger du de nye animasjonene

De 10 nye animasjonene utvider utvalget av bevegelser og uttrykk du kan bruke på dine gamle familiebilder: 

  • Smil
  • Dans 1
  • Dans 2
  • Kyss
  • Takknemlig
  • Kyss og blunk
  • Øyebryn
  • Anerkjennende
  • Sidelengs
  • Medfølende

De ligger sammen med de første 10 generelle animasjonene som er enkelt nummerert fra #1 til #10.

Når du animerer et bilde, velger systemet først en animasjon som standard, det velger den som matche positur og vinkel på personen i bildet best. Den vil alltid bliv valgt fra de 10 generelle animasjonene og aldri fra noen av de spesielle animasjonene. De må velges manuelt. 

The Deep Nostalgia™ funksjonen er tilgjengelig fra 3 steder:

Å velge en spesiell animasjon er ikke tilgjengelig fra landingssiden, som bare er ment for rask animasjon og deling.  Den er bare tilgjengelig fra de andre 2 stedene, hvor mer avansert funksjonalitet står til din disposisjon.

På familiesiden

Hvis du vil ha tilgang til spesielle animasjoner fra nettleseren din, kan du gå til «bilder» -delen på familienettstedet ditt («Mine bilder» under Familietre-fanen i navigasjonsfeltet) og klikke på det bildet du vil animere.

Klikk på knappen for animasjon over bildet for å få opp det nye animasjons panelet på høyre side av skjermen. 

New: Animation Panel Nytt – Animasjonspanel

  

Her kan du velge ny animasjon fra listen over «Spesielle animasjoner», eller en av de 10 generelle animasjonene.

Her er noen eksempler på de spesielle animasjonene i aksjon: 

Kyss:

Dans 1: 

Medfølende:

På mobilappen

For å få tilgang til spesielle animasjoner via MyHeritage sin mobilapp, må du åpne appen og få tilgang til «bilder» -delen ved å trykke på «bilder» -knappen på startskjermen eller i hovedmenyen. Deretter klikker du på bildet du ønsker å animere.

Klikk på ikonet for animasjon for å animere bildet, som vist nedenfor:

Når en standardanimasjon er valgt, klikker du animasjonsnavnet øverst på skjermen for å velge en annen animasjon.

Du kan velge mellom de 10 generelle animasjonene, eller de 10 nye spesielle animasjonene. 

Hvem kan bruke spesielle animasjoner?

Spesielle animasjoner er kun tilgjengelige for abonnenter med et Komplett abonnement på MyHeritage.

Ikke-betalende brukere kan fortsatt bruke Deep Nostalgia™ med de generelle animasjonene og gjøre flere animasjoner gratis. Hvis du ønsker å prøve ut spesielle animasjoner, eller animere et ubegrenset antall bilder, trenger du MyHeritage Komplett abonnement .

Konklusjon

MyHeritage kommer til å fortsette med og introdusere nye bildefunksjoner, slik at du kan kobles til dine forfedre og slektshistorie på nye måter. For mange brukere erfaringene av å bruke Deep Nostalgia™ for å se sine forfedre og kjære  bevegelse vært rørende. Med de nye spesielle animasjonene har brukerne nå muligheten til en enda dypere, mer personlig, og enda mer rørende opplevelse av Deep Nostalgia™.

Kommentarer

E-postadressen holdes privat og vises ikke.

 • Kjellbjørn Rekdal

  april 7, 2021

  Nice