Nye oppdaterte Theory of Family Relativity™

Nye oppdaterte Theory of Family Relativity™

Theories of Family Relativity™ er oppdatert! Vi er glade for å kunne meddele at vi nettopp har fullført en ny oppdatering av dataene for vårt ultimate genetiske slekts verktøy Theory of Family Relativity™.

Theory of Family Relativity™ kan spare deg for utallige arbeidstimer med å finne ut hvordan du kan være relatert til DNA-treffene dine. Vi samler milliarder av datapunkter fra alle de 86 millioner slektstrærne og 18,2 milliarder historiske postene som finnes hos MyHeritage, og du får plausible teorier om hvordan du er relatert til DNA-treffene dine.

Beregningene kjøres periodisk. Siden forrige oppdatering har det blitt lagt til mange nye DNA-resultater, slektstrær og historiske kilder. Dette betyr en betydelig økning i antall teorier og antall DNA-treff som får en teori.

Hvis du nettopp har fått DNA-resultatene dine, eller hvis du har ventet på å motta en teori, er det en god sjanse for at du får det etter denne oppdateringen.

Oppdaterte tall

etter denne kjøringen:

  • Det kommet til 25,636,711 nye Theories of Family Relativity™.
  • 328,439 testede personer som ikke har hatt noen teorier tidligere, har nå fått minst en teori.
  • 233,297 flere brukere vil ha minst én teori etter denne oppdateringen

Vær oppmerksom på at vi i denne oppdateringen kun har lagt til nye teorier, og ikke oppdatert tidligere teorier.

Se og analysere Theories of Family Relativity™

Se denne videoen for å lære hvordan du bruker Theory of Family Relativity™:

Hvis du vil se Theories of Family Relativity™, går du til siden din for DNA-treff. De nye teoriene vi vær synlig umiddelbart på treffkortet til en DNA-match som har en. Alle nye teorier vil være merket med et «NY» i 30 dager etter oppdateringen.

Du kan filtrere listen din over DNA-treff, for å se bare treff med teorier om familie relativitet™. For å gjøre det, gå først til siden for DNA-treff, og klikk på «Filtrer»-knappen øverst til høyre. Deretter, under «Alle tre detaljer» helt til venstre, velger du «Har teori om familie relativitet™». Du vil nå se en liste over alle som har en teori.

For å se hele teorien, klikk på «Vis teori.» Dette kommer du til en side som viser i detalj hvordan algoritmen kom frem til denne teorien.

Noen ganger vil MyHeritage komme frem til en teori på mer enn én måte. I slike tilfeller vil du kunne veksle mellom flere relasjonsbaner.

Bekrefte eller avvise en teori

Selv om teoriene ofte er nøyaktige, er de avhengige av Smart Matches™ og Record Matches, og de er ikke alltid riktig. Derfor er det viktig å gjennomgå relasjonsveien for teorien og bekrefte nøyaktigheten.

Hvis teorien ser ut til å være riktig, kan du klikke på den lilla «Bekreft» -knappen over relasjonsbanediagrammet. Hvis det ser ut til å være feil, kan du klikke på «Avvis.» Valget ditt, bekreftelse eller avvisning av teorien, kan da ses i på personkortet i DNA-treff listen din. Du kan alltids angre denne handlingen hvis du har gjort en feil.

Theories of Family Relativity™ -Bekrefte eller avvise en teori

Theories of Family Relativity™ – Bekrefte eller avvise en teori

Bekrefte eller avvise en teori fra teorivisnings modus (klikk for å zoome) Hva kan jeg gjøre for å øke sjansene mine for å få teorier?

For å få Theories of Family Relativity™, du må:

  • Har tatt en MyHeritage DNA-test, ELLER lastet opp DNA-dataene dine fra en annen leverandør, til MyHeritage.
  • Du må videre ha et Premium-, PremiumPlus- eller Komplett abonnement på MyHeritage, ELLER har betalt engangs oppmålingsgebyret for avanserte DNA-funksjoner (bare for opplastede DNA-data)
  • Du må også ha et slektstre på MyHeritage som består av deg selv, foreldrene dine og besteforeldrene dine

Jo mer detaljert slektstreet ditt er, jo mer sannsynlig er det at du mottar teorier. Spesielt nyttig er det å ha informasjon om så mange av oldeforeldre dine som mulig.

Så hvis du ikke har fått noen teorier denne gangen, kan du forberede deg til neste oppdatering ved å jobbe med treet ditt! Det kan også være nyttig å oppmuntre fjerne familiemedlemmer til å utvide trærne sine og la seg DNA-test.

Har du ikke tatt en MyHeritage DNA-test, men ønsker å gjøre det? Bestill ditt DNA-test her.