Nytt: AI Time Machine™-galleri for bildene dine

Nytt: AI Time Machine™-galleri for bildene dine

Her hos MyHeritage fortsetter vi å forbedre AI Time Machine™ ytterligere med flere historiske temaer og nye tillegg for å forbedre brukeropplevelsen. Mange brukere har bedt om en enklere måte å få tilgang til resultatene på, spesielt hvis de har laget mer enn én modell. I dag er vi glade for å kunngjøre at vi har lagt til et nytt galleri der du kan se alle AI Time Machine™-bildene dine. Hvis du allerede har brukt AI Time machine™, klikk på lenken nedenfor for å se galleriet ditt:

Se galleriet

Siden lanseringen for to uker siden har AI Time Machine™-bilder kun vært synlige for én modell av gangen, ved å klikke på den angitte lenken i e-posten som varsler en bruker om at resultatene er klare. Med tillegg av galleriet er alle AI Time Machine™-bilder nå lett tilgjengelige på MyHeritage-nettsiden, og du kan raskt se alle modellene du har laget så langt og se resultatene for hver enkelt.

Tilgang til AI Time Machine™-galleriet

Hvis du ikke har prøvd AI Time Machine™ ennå, kan du prøve det nå.

Galleriet blir tilgjengelig når din første AI Time Machine™-modell er klar. Besøk galleriet ved å velge AI Time Machine™ fra Bilder-menyen.

Tilgang til galleriet (klikk for å zoome)

Tilgang til galleriet (klikk for å zoome)

Galleriet

AI Time Machine™-galleri (klikk for å zoome)

AI Time Machine™-galleri (klikk for å zoome)

Galleriet viser modellene du har laget, og starter med den nyeste modellen. Hvert kort i galleriet viser navnet på modellen og hvor mange temaer du har laget for den så langt (merket med rødt på bildet ovenfor).

Du kan opprette en ny modell fra galleriet ved å klikke på «Last opp bilder»-knappen øverst til venstre.

Klikk på et kort i galleriet for å åpne AI Time Machine™-resultatsiden for den modellen.

AI Time Machine™ resultatsiden (klikk for å zoome)

AI Time Machine™ resultatsiden (klikk for å zoome)

Vi anbefaler å besøke galleriet, se resultatene dine og prøve noen av de kule nye temaene vi nylig har lagt til.

Med tillegg av galleriet har det blitt mye enklere å se bildene på tvers av alle modellene dine. Besøk ditt AI Time Machine™-galleri i dag for å velge en modell, prøve de nye temaene og dele de fantastiske resultatene med venner og familie.