Nytt: AI Time Machine™ Legger til AI-avatarer

Nytt: AI Time Machine™ Legger til AI-avatarer

AI Time Machine™, vår populære nye funksjon som lar deg se deg selv gjennom historien, fortsetter forbedringen. Vi er glade for å kunngjøre at AI Time Machine™-temaene, grunnet stor etterspørsel, er utvidet til å inkludere en ny kategori: AI-avatarer. I tillegg til de historiske-temaene (tidsreiser), som har vært tilgjengelige siden starten, kan AI-avatarer nå lages i dusinvis av fantastiske temaer. Se for deg selv som en tegning eller animert karakter, som fotballspiller i VM, eller i andre kreative, morsomme temaer. Hvis du allerede har brukt AI Time Machine™, kan du bruke de nye temaene på en eksisterende modell eller laste opp et nytt sett med bilder for å lage fantastiske avatarer. Avatarer er perfekte for å dele med familie og venner eller for å bruke som profilbilde på sosiale medier.

Prøv AI Time Machine™, inkludert de nye avatarene

Eksempler

Nedenfor finner du noen eksempler på de nye avatarene.

VM fotballspiller:

VM fotballspiller (Retro):

Action figur:

Spillkarakter:

Sminke:

Modell:

Eventyr:

Dragerytter:

Tegning:

Maleri:

Farge Splash:

Sjakkspiller:

Galaktisk:

Hipster:

Engel:

Tarzan:

Julenissen:

Få tilgang til nye avatarer

Det er enkelt å lage nye bilder ved å bruke avatar-temaene. Hvis du allerede har brukt AI Time Machine™, kan du gå til galleriet ditt for å komme i gang. For å åpne resultatsiden, klikk på hvilken som helst modell i galleriet. Over resultatene er det nå to faner som representerer kategoriene: Tidsreise og Avatarer (ny).

Oppdatert resultatside med nye faner (klikk for å zoome)

Oppdatert resultatside med nye faner (klikk for å zoome)

Avatarer-fanen (klikk for å zoome)

Avatarer-fanen (klikk for å zoome)

Som en del av forbedringen av produktet endret vi alternativene for engangskjøp for å gi brukerne våre best mulig verdi. Brukere kan nå velge mellom 3 AI Time Machine™-pakker for å lage én modell og motta bilder i alle temaene for den pakken. Tidsreise-pakken inneholder omtrent 60 temaer (480 bilder) som representerer historiske epoker. Avatarpakken inneholder omtrent 40 temaer (320 bilder) fra ulike områder av populærkulturen. Dette inkluderer idrett, gatekunst, tegneserier, skisser og mer. All-inclusive-pakken inkluderer alle 100 temaer (800 bilder) for en spesiell rabattert pris.

For å generere avatarene, gå til Avatarer-fanen og følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe en Avatar-pakke.

Vi har også forbedret hvordan du får resultatene dine. Vi annonserte forrige uke at det ble lagt til et AI Time Machine™-galleri for bildene dine. Fra og med i dag vil AI Time Machine™ automatisk generere bildene dine i alle temaer som er tilgjengelige for pakken du har kjøpt. Tidligere fikk brukere noen få auto-genererte temaer og måtte velge flere temaer én etter én. Takket være denne endringen blir alle bilder laget for deg med en gang. Hvis flere temaer senere legges til i pakken du kjøpte, vil du kunne generere bilder ved bruk av disse temaene uten ekstra kostnad.

For å maksimere personvernet slettes opplastede bilder umiddelbart når resultatene er klare.

Hvis du ikke har prøvd AI Time Machine™ ennå, prøv det nå!

Kostnader

AI Time Machine™-pakkene er svært rimelige.

Tidsreise-pakken: kun 145,- kr for 480+ bilder.

Avatar-pakken: kun 120,- kr for 320+ bilder.

All-inclusive-pakken: NOK 119,- kr for 800+ bilder.

Brukere med en aktiv gratis prøveversjon for MyHeritage Komplett abonnementet får en betydelig rabatt på 50% på alle AI Time Machine™-pakker.

Brukere med et Komplett abonnement har rett til å lage modeller for opptil 3 personer hvert år og motta alle temaer i All-inclusive-pakken for hver modell (800+ bilder), uten ekstra kostnad.

Brukere som tidligere har kjøpt en pakke med 20 temaer og fortsatt har en kvote på gjenværende temaer, kan bruke dem til å lage et hvilket som helst av Tidsreise-temaene individuelt, som før.

Avslutning

Tillegget av avatarer gjør det enda morsommere med AI Time Machine™. Det perfekte profilbildet eller den vakre kollasjen for ditt neste innlegg på sosiale medier er bare noen få klikk unna. Vi jobber hardt for å gjøre kontinuerlige forbedringer og legge til nye funksjoner som holder AI Time Machine™ morsom og engasjerende. Enten du allerede har laget AI Time Machine™-bilder som du elsker, eller endelig er klar til å bli med på moroa, inviterer vi deg til å prøve AI Time Machine™ og de nye avatarene i dag!