Vi introduserer Reimagine: En innovativ fotoapp fra MyHeritage

Vi introduserer Reimagine: En innovativ fotoapp fra MyHeritage

Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av Reimagine, en banebrytende ny mobilapp for familiebilder. Reimagine benytter seg av MyHeritages førsteklasses AI-teknologi for å forbedre historiske bilder, og tilbyr en kraftig fotoskanner som muliggjør rask skanning av hele albumsider. Reimagine er tilgjengelig både på iOS og Android.

Se den imponerende videoen nedenfor for å få et innblikk i hva Reimagine kan oppnå:

Det første steget for digital bevaring av familiebilder som er lagret i fotoalbum og skoesker er å skanne dem. Reimagine er en alt-i-ett-tjeneste som dekker dette behovet og lar deg skanne, forbedre og dele bilder, samtidig som den vekker den gode følelsen av nostalgi. Med Reimagine får du tilgang til en toppmoderne funksjon for skanning av flere sider, utviklet av MyHeritages AI-team. Denne funksjonen gjør det enkelt å skanne hele albumsider eller enkeltstående bilder med bare ett trykk. Skanneren bruker deretter banebrytende, skybasert KI for å automatisk identifisere de enkelte bildene og beskjære dem. Dette sparer timevis med arbeid som vanligvis kreves med andre skannere. Skannede bilder lagres i et album i appen, og sikkerhetskopieres til en skykonto på MyHeritage.

Med bare noen få trykk kan et gammelt, skadet svart-hvitt-bilde skannes og på vakkert vis gjenoppettes, forbedres, fargelegges, og til og med animeres. De forbedrede bildene, eller de skannede originalversjonene, kan enkelt deles med familie og venner på sosiale medier, eller via din familieside på MyHeritage. 

Hvorfor Reimagine?

Etter at mange brukere oppdaget MyHeritage gjennom funksjoner som Deep Nostalgia og MyHeritage In Color, har det vært stor interesse for en dedikert fotoapp med et rimeligere abonnement kun for bilder.

Reimagine imøtekommer denne etterspørselen ved å tilby deg muligheten til å bevare, forbedre og dele familiebilder, alt fra én enkel fotoapp. Med sitt elegante design og brukervennlighet, gir Reimagine en sømløs opplevelse. Med en førsteklasses skanner, rikelig med lagringsplass og avanserte AI-verktøy for bildeforbedring, gir Reimagine den ideelle plattformen for å ta vare på dine kjære familiebilder, enten de er gamle eller nye. Mer informasjon om rimelige abonnementsalternativer finner du i prisoversikten nedenfor.

For øyeblikket støtter Reimagine 11 språk, inkludert engelsk, fransk, tysk, spansk, nederlandsk, dansk, portugisisk (Brasil), svensk, norsk, italiensk og finsk. Flere språk vil bli lagt til i fremtiden.

Last ned Reimagine fra App Store eller Google Play for å komme i gang.

Integrasjon med MyHeritage

Hvis du allerede har en MyHeritage-konto, kan du enkelt logge inn på Reimagine med samme e-postadresse og passord. For brukere med flere familiesider, gir Reimagine muligheten til å velge ønsket familieside eller opprette en ny dedikert familieside for Reimagine-bildene, slik at de holdes adskilt fra hovedfamiliesiden på MyHeritage.

Fordelen med å knytte appen til en eksisterende familieside er at slektninger som tilhører den samme familiesiden kan se innholdet du legger til eller oppretter med Reimagine. I tillegg blir alle bildene som er lagret på den valgte familiesiden på MyHeritage tilgjengelige for forbedring i appen, og taggede ansikter blir søkbare.

Fotoskannerfunksjonen er eksklusiv for Reimagine og ikke tilgjengelig i MyHeritages mobilapp. Vi har utviklet Reimagine som en dedikert app kun for bilder, og selv om vi har inkludert mange av våre populære fotofunksjoner på begge plattformer, ønsker vi også at Reimagine skal skille seg ut som en selvstendig base for nostalgiske bilder. Dette betyr at vi kan legge til nye eksklusive funksjoner og opplevelser i fremtiden spesielt for Reimagine.

La oss komme i gang!

Last ned Reimagine-appen og registrer deg, eller logg inn ved hjelp av MyHeritage-kontoen din. Når du er innlogget, trykk på plussknappen nederst på startsiden for å skanne eller laste opp bilder.

Reimagine-appens startside (klikk for å forstørre)

Reimagine-appens startside (klikk for å forstørre)

For å legge til bilder fra enheten din, trykk på «Last opp bilder» og følg instruksjonene på skjermen. Hvis du ønsker å skanne bilder eller album, trykk på «Skann bilder».

Accessing the photo scanner on the Reimagine app

Få tilgang til fotoskanneren i Reimagine-appen (klikk for å forstørre)

Når du bruker fotoskanneren for første gang, vil du bli presentert for en kort veiledning med nyttige tips for å oppnå best mulig resultat. Du kan for eksempel legge albumet på en flat overflate, bruk indirekte lys for å unngå å bli blendet, og holde telefonen rolig mens du skanner bildene. Du kan umiddelbart skanne flere enkeltbilder eller hele albumsider. Bilder beskjæres automatisk, og lagres i appen og på familiesiden din.

Når du skanner bilder til et nytt album, vil du bli møtt med en underholdende animasjon mens bildene skannes og beskjæres enkeltvis. Du har alltid muligheten til å deaktivere denne animasjonen hvis du ønsker raskere skanning uten dette visuelle elementet.

Reimagine oppdager og beskjærer enkeltbilder automatisk (klikk for å forstørre)

Reimagine oppdager og beskjærer enkeltbilder automatisk (klikk for å forstørre)

Trykk på den runde knappen nederst, i midten av skjermen, for å fortsette å skanne flere albumsider eller bilder.

Trykk på den runde knappen for å skanne flere bilder

Trykk på den runde knappen for å skanne flere bilder

Du kan se antall bilder du har skannet og beskåret så langt, nederst til høyre på skjermen og øverst til høyre på miniatyrbildet. Du kan umiddelbart fortsette å skanne flere sider eller bilder – du trenger ikke å vente til bildene er registrert og beskåret. Bilderegistrering og beskjæring skjer i bakgrunnen, og antallet behandlede bilder (vist i lilla) oppdateres automatisk. Trykk når som helst på miniatyrbildet for å se bildene.

Når du er ferdig, trykk på «Fullført» øverst til høyre på skjermen.

Trykk på «FULLFØRT» når du er ferdig med skanningen (klikk for å forstørre)

Trykk på «FULLFØRT» når du er ferdig med skanningen (klikk for å forstørre)

Når du har trykket på «FULLFØRT», blir du ført til et album i appen som viser de skannede bildene dine.

Album med bilder skannet med Reimagine

Album med bilder skannet med Reimagine

Trykk på et hvilket som helst bilde i albumet for å åpne det. Når du ser på et bilde i Reimagine for første gang, vil det vises en veiledning som forklarer de ulike tilgjengelige bildefunksjonene. Du kan når som helst gå tilbake til veiledningen ved å trykke på menyikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.

Veiledning for fotofunksjoner (klikk for å forstørre)

Veiledning for fotofunksjoner (klikk for å forstørre)

For å bruke en av fotofunksjonene, klikk på ikonet for ønsket funksjon øverst på skjermen, som er markert i rødt nedenfor. Du kan også ta lydopptak for å dele historien bak bildet ved å klikke på mikrofonikonet nederst til høyre, som er markert i grønt nedenfor.

Tilgang til fotofunksjoner i Reimagine (klikk for å forstørre)

Tilgang til fotofunksjoner i Reimagine (klikk for å forstørre)

Nedenfor ser du en side-ved-side sammenligning av de opprinnelige og forbedrede bildene:

Før og etter fargelegging og forbedring (klikk for å forstørre)

Før og etter fargelegging og forbedring (klikk for å forstørre)

Fargehjulikonet i Reimagine har to forskjellige funksjoner, avhengig av det originale bildet. Dersom bildet er i svart-hvitt, kan du trykke på ikonet for å fargelegge det. Dersom bildet er et fargebilde som har falmet over tid, noe som ofte skjer med bilder fra 70-, 80- og 90-tallet, vil de falmede fargene bli restaurert på en vakker måte. Hvis fargene allerede er perfekte, vil det ikke være synlige endringer. Fargerestaurering er en unik funksjon som kun er tilgjengelig i Reimagine og MyHeritage.

Før og etter fargereperasjon (klikk for å forstørre)
Før og etter fargereperasjon (klikk for å forstørre)
Før og etter fargereperasjon (klikk for å forstørre)

Hvis du ønsker å inkludere informasjon som tittel, dato eller sted på bildet, kan du trykke på de tilhørende feltene nederst på skjermen. Alternativt kan du trykke på ikonet med tre punkter og velge «Rediger bildeinfo». Legg inn detaljene og trykk på avkrysningsmerket øverst til høyre på skjermen for å lagre endringene.

Entering a photo’s details

Legg inn informasjon om bildet (klikk for å forstørre)

For flere alternativer kan du trykke på ikonet med tre prikker, som vist nedenfor:

Alternativer fra «Mer»-menyen (klikk for å forstørre)

Alternativer fra «Mer»-menyen (klikk for å forstørre)

Bilde-tagging

For øyeblikket støtter ikke Reimagine tagging av bilder direkte i appen. Hvis du ønsker å tagge ansikter i bildene du har lastet opp til Reimagine, må du besøke familiesiden din på MyHeritage enten på PC-en eller via MyHeritage mobilapp. Der kan du se bildene som er skannet eller lastet opp med Reimagine, og tagge flere bilder ved hjelp av Photo Tagger eller manuelt tagge enkelte bilder. Alle bildene du tagger på familiesiden vil være søkbare etter navn (for de taggede personene) i Reimagine-appen. For øyeblikket vises ikke taggene på bildene i Reimagine, men vi har planer om å legge til denne funksjonen i fremtiden.

Hvis du ønsker å søke etter bilder av personer eller steder, kan du trykke på forstørrelsesglassikonet øverst til høyre på skjermen. Dette fungerer som et filter.

Searching for photos

Søker etter bilder (klikk for å zoome)

Skriv inn et navn i søkefeltet, eller trykk på et navn eller sted fra listen.

Filtrering av bilder etter personer eller steder

Filtrering av bilder etter personer eller steder

Hvis du trykker på «William John Smith», vil alle bildene der William er tagget, vises.

Alle bilder av William John Smith

Alle bilder av William John Smith

Deling av bildene dine

Du kan enkelt dele bildene fra Reimagine på ulike sosiale medieplattformer. Når du ser på et enkeltbilde, trykker du på deleikonet øverst på skjermen. Du kan velge mellom å dele det forbedrede bildet, originalbildet eller en før-og-etter-sammenligning av begge.

Delingsikon når du ser på et enkeltbilde (klikk for å forstørre)

Delingsikon når du ser på et enkeltbilde (klikk for å forstørre)

Du kan også dele ett eller flere bilder direkte fra «Alle bilder» eller fra et bestemt album. Trykk og hold inne et bilde for å velge det, og trykk deretter på andre bilder du vil dele. Deretter trykker du på deleikonet øverst på skjermen.

Valg og deling av bilder (klikk for å forstørre)

Valg og deling av bilder (klikk for å forstørre)

Ansvarlig KI

MyHeritage viser sitt engasjement for ansvarlig og etisk bruk av kunstig intelligens ved å inkludere spesifikke ikoner nederst til venstre for bildene som har blitt forbedret med KI-funksjoner. Vi innførte denne praksisen da vi lanserte fotofunksjonene på MyHeritage. Vi har også benyttet de samme ikonene — en palett, en tryllestav, en bevegelig ball, og en bandasje — på Reimagine. Paletten indikerer fargelegging eller restaurering av farger, tryllestaven symboliserer forbedring, den bevegelige ballen står for animasjon, og bandasjen symboliserer reparasjon.

Ikonene skiller forbedrede bilder fra originalbildene

Ikonene skiller forbedrede bilder fra originalbildene

Disse ikonene forenkler identifiseringen av originalbilder og bilder som er forbedret ved bruk av KI for både brukerne og de som deler bildene. Ikonene vises også på miniatyrbilder i albumene, slik at det er enkelt å gjenkjenne hvilke bilder som har blitt behandlet med én eller flere funksjoner. Originalbildene forblir uendret og erstattes aldri; forbedrede bilder er alltid basert på originalen og lagres separat.

Pris

Reimagine tilbyr en gratis opplevelse for brukere som ønsker å skanne et begrenset antall albumsider og forbedre et begrenset antall bilder ved hjelp av fotofunksjonene. For å skanne og forbedre et ubegrenset antall bilder kreves imidlertid et abonnement.

Et årlig abonnement på Reimagine koster kun $ 49,99 (eller tilsvarende i lokal valuta) og inkluderer en 7-dagers gratis prøveperiode, slik at brukere kan teste appen før de tar en avgjørelse. Et månedlig abonnement er tilgjengelig til $ 7,99 per måned, men kommer uten gratis prøveperiode. Begge abonnementspakkene gir ubegrenset tilgang til alle funksjonene i Reimagine.

For brukere med MyHeritage Komplett-pakken er det mulig å fargelegge, forbedre, animere og reparere bilder på Reimagine, i tillegg til å nyte ubegrenset lagringsplass for bildene. Skanning av komplette albumsider er en ny og unik funksjon som kun er tilgjengelig i Reimagine-appen. Selv for brukere med MyHeritage Komplett-pakken, kreves det et Reimagine-abonnement for å skanne et ubegrenset antall bilder. Som en introduksjonsfordel tilbyr vi 25% rabatt på Reimagine årsplanen for brukere med MyHeritage Komplett-pakken.

Ser fremover

Reimagine har nettopp blitt lansert, og vi er allerede i gang med å utvikle spennende nye funksjoner og forbedringer. Dette inkluderer bedre verktøy for bildeorganisering, bildetagging og deling. Har du et forslag, tilbakemelding eller en genial idé til en ny funksjon? Har du et behov som ikke er blitt adressert, for eksempel skanning av negativer eller lysbilder? Vi vil gjerne høre fra deg! Du kan kontakte oss i appen ved å trykke på «Meny» og deretter «Send tilbakemelding» eller sende en e-post til vårt produkteam på reimagineappfeedback@myheritage.com. Hvem vet? Kanskje kan tilbakemeldingen din påvirke fremtidige versjoner av appen!

Vi oppfordrer deg også til å dele Reimagine med familie og venner, gi appen en rangering i App Store og Google Play, og fortelle oss hva du synes.

Last ned Reimagine i dag

Med Reimagine kan du glede deg over en tjeneste med alt på ett sted, der du kan ta vare på gamle og nye familiebilder. Reimagine kombinerer det beste fra MyHeritages eksisterende fotofunksjoner med innovative skanningsmuligheter. Det er den perfekte fotoappen for erfarne slektsforskere og passer også godt for nye brukere som ønsker å utforske sin slektshistorie.

Vi inviterer deg til å laste ned Reimagine, skanne album med familiebilder på en enkel måte, se dem i appen og på MyHeritage, og utforske alle de utrolige fotofunksjonene våre. Med Reimagine har det aldri vært enklere å gjøre minnene dine levende!

Emneord: ,