Koster deg ingenting å kontakte DNA-treff!

Koster deg ingenting å kontakte DNA-treff!

Mange av dere som bruker MyHeritage DNA har spurt om å få bruke DNA-treff – så nå er det fritt frem og gratis! Dette tilbudet er dessuten fortsatt gratis for de som har lastet opp sin DNA-data til My Heritage. Det nye er altså at fra nå av er tjenesten også gratis for de som bruker MyHeritage DNA-tjenesten uten å være betalende abonnenter. Vi tror at en slik åpen tjeneste vil være fint for alle MyHeritage-medlemmene, da flere vil kunne kontakte sine personlige DNA-treff. Dette vil forhåpentlig vil resultere i enda flere familiegjenforeninger, andre interessante oppdagelser og kontakter.

Gå inn på DNA-treff listen og klikk på KONTAKT-knappen til det DNA-treffet du vil sende en melding til. Dersom dette DNA-treffet viser seg ikke å være den som styrer sitt eget DNA-sett, har du nå en mulighet til å sende din beskjed via den personen som tar seg av vedkommendes sett.

Når du sender noen en melding, vil mottageren få en e-post fra MyHeritage, slik at vedkommende kan lese din melding via MyHeritage-innboksen. Din e-postadresse vil ikke være synlig for mottageren. Det er gratis for mottakeren å lese og besvare en melding. Av og til har kanskje mottakeren ikke lyst til å svare på din forespørsel. Hvis du ikke mottar noe svar, og du fortsatt mener at mottakeren burde være interessert i din melding, kan du eventuelt sende vedkommende en ny melding litt senere. Andre utveier til å kontakte vedkommende kan være via Facebook, LinkedIn eller andre sosiale medier.

Selv om DNA-treff altså har blitt gratis, må du fortsatt betale abonnement for å kontakte andre brukere i øvrige sammenhenger (som for eksempel Smart Matches).

Vi håper at dere vil ha nytte av og få glede av dette nye tilbudet!

Vennlig hilsen fra oss i MyHeritage