Slektsforskning: Verdens beste hobby! – MyHeritage i Hjemmet

Slektsforskning: Verdens beste hobby! – MyHeritage i Hjemmet

Kommentarer

Eva Kristoffersen har holdt på med slektsforskning i tredve år og mener selv at hun har verdens beste hobby. Nå har denne brennende interessen ført til stor familiegjenforening i USA, etter at hun lyktes med å finne hele åtte av mannen, Erik Kristoffersens, tremenninger i USA! I fjor dro paret til Minnesota, USA, hvor det ble et gledelig møte med storfamilien. På bildet ovenfor er Eva og Erik fotografert sammen med Eric Pederson, som var den første som tok kontakt med Eva, og hans familie.

I den nyeste utgaven av Hjemmet deler Eva med glede sine tips for slektsforskning, blant annet ved å søke i Digitalarkivet for norske personer og så å bruke Record Matches i MyHeritage. Hun anbefaler også å ta en DNA-test for å verifisere at funnene stemmer med virkeligheten.

Eva fortsetter med sin kjære hobby og kommer ikke til å gi seg med dette. Hun anbefaler slektsforsknings-hobbyen sin til andre på sitt varmeste.

Vinn abonnement på MyHeritage + DNA-test

Resten av historien kan dere lese i Hjemmet uke 9/18, og vi kan tipse dere om at via bladet vil fire lesere kunne få et abonnement på MyHeritage. Verdien av dette er 2100 kroner og med i pakken får du også en DNA-test verdt 760 kroner. Så da er det bare å løpe og kjøpe!

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke vises på bloggen