MyHeritage DNA: Perfekt julegave til perfekt pris

MyHeritage DNA: Perfekt julegave til perfekt pris

Perfekt julegave

Julen er rett rundt hjørnet. Å kjøpe den riktige gaven til alle på listen din er ingen enkel oppgave og oppleves ofte som ganske frustrerende. I tillegg er det svært tidskrevende å finne de beste gavene etter den enkeltes alder, personlighet og interesse. Hvordan kan du finne noe som er meningsfyllt og samtidig spennende, morsomt, lærerikt og tidsriktig – og noe som alle vil ha glede av også i fremtiden?

Julen er snart her! Få ditt MyHeritage DNA-sett til en unik høytids-pris!

Her kan du lese litt om hvordan et MyHeritage DNA-sett møter alle kriteriene og er den perfekte gave for alle på listen din.

En meningsfylt gave:

Få ting er viktigere i livet enn familien. MyHeritage DNA hjelper deg med å finne nye slektninger som du aldri tidligere har møtt. Dette ved å matche ditt DNA med andre menneskers DNA. Vår enorme, globale database hjelper deg til å finne flere DNA Matcher rundt om i verden enn de fleste andre DNA-tester. Du og dine nyoppdagede slektninger kan deretter knytte bånd over felles aner, bygge videre på deres slektstrær ved hjelp av det siste innen teknologiske hjelpemidler. Hvem vet, kanskje de nyoppdagete slektningene vil ta del i din families julefeiring neste år!

Den passer for alle:

Til forskjell fra mange gaver som er beregnet til en bestemt demografisk gruppe, er DNA-gaven fascinerende for alle, uavhengig av kjønn og livssituasjon. Etter å ha tatt en MyHeritage DNA-test, mottar du en etnisitetsberegning, basert på det DNA-et du selv har arvet fra dine forfedre. Dette er en flott mulighet til å lære mer om det som gjør deg unik. Ved å utforske de etniske gruppene og kulturene som er representert i ditt DNA. Etnisitetsberegningen forteller deg hvilke geografiske områder dine forfedre har vandret i, utifra de 42 etniske gruppene som vi baserer oss på. Du vil få innsikt i dine og dine forfedres røtter ved hjelp av et animert og engasjerende format som er morsom å se på og dele, for personer av alle aldre.

Se for deg at du mottar denne personifiserte etnisitetsberegningen (på ditt eget språk!):

Den er tidløs:

Julegave-trender kommer og går, men MyHeritage DNA er en gave som har verdi for resten av ditt liv. Selv etter at du har mottatt din etnisitetsberegning og har funnet hittil ukjente slektninger ved hjelp av vår DNA Matching-teknologi, vil du fortsette å motta oppdateringer om nye DNA Matcher. Fordi MyHeritage sin globale DNA-database stadig utvides. Og jo flere av dine familiemedlemmer som tester seg med MyHeritage DNA, jo større er mulighetene dine for å finne enda flere slektninger. Det kan til og med hende at du vil være i stand til å oppdage DNA-et til deres felles ane via vår avanserte kromosomleser! Vår robuste slektsforsknings-plattform er i tillegg automatisk integrert med dine egne DNA-resultater og byr på livlang, spennende nye slektshistorie-oppdagelser. Dessuten får du tilgang til vår stadig voksende database, bestående av 9,3 milliarder historiske dokumenter.

Og den er rimelig:

MyHeritage DNA er allerede nå tilgjengelig til en spesiell pris i Julehøytiden — det er ingen grunn til å vente på ytterligere tilbud senere. Den lave prisen vil ikke vare lenge, så vi anbefaler deg å være tidlig ute med juleshoppingen og bestille nå. Med MyHeritage DNA vil du gi dine kjære en virkelig spesiell og unik gave som de vil ha glede av resten av livet. Kjøp dine sett i dag, slik at du kan være sikker på at din gave rekker frem i god tid før julefeiringen!

Få MyHeritage DNA til vår spesielle julepris!